Adobe Authorized Training Partner

Het certificeringsprogramma van Adobe voor vakinhoudelijke kwaliteit

Adobe is de maker van de software waarvoor mensen opleidingen volgen. De softwarefabrikant verbindt zijn naam aan deze instituten. Dit voor de verwachtingen over de betrouwbaarheid van de dienstverlener.

Wat is de toegevoegde waarde voor u als cursist?

  • Blijk van adequate vakkennis, professionaliteit en betrouwbaarheid.
  • Dankzij dit keurmerk weten ze dat ze begeleid kunnen worden in o.a. eigen certificeringstrajecten (Adobe Certified Expert en Adobe Certified Instructor) en door de fabrikant aanbevolen/aantoonbare bedrijfsondersteuning, iets waar een werkgever of opdrachtgever naar kan vragen.
  • Het keurmerk werkt ook door op al onze Adobe-cursussen/opleidingen middels een certificaat met een Adobe Authorised Training Centre-kenmerk. Dit vormt een meerwaarde in het eigen CV, website, portfolio, LinkedIn profiel, etc.

Hoe vind en herken ik Audobe Authorized Training Partners op Springest?

Klik op een logo op deze pagina om de trainingen, opleidingen en cursussen van die aanbieder te bekijken. Je kunt ook de zoekbalk, en de categorieën hiernaast gebruiken, die worden automatisch gefilterd op Audobe Authorized Training Partners.

In alle zoekresultaten en op elke onderwerpspagina staan filters voor bijvoorbeeld regio, lesduur en prijs. Onder de optie "meer filters" staan vervolgens ook diverse keurmerken, waaronder Audobe Authorized Training Partners.

Bij elke opleider en bij elke training die Audobe Authorized Training Partners erkend is, staat een Audobe Authorized Training Partners logo vernoemd aan de rechterkant. Opleiders kunnen zelf bij Springest aangeven dat ze een erkenning hebben, daarbij moeten zij bewijs overleggen (het certificaat, dat elke 2 jaar verlengd moet worden). Ook controleert Springest periodiek de opleiderlijst door te vergelijken met de lijsten die Adobe op haar eigen website publiceert.

Mis je een opleider?

Mis je een bepaalde Adobe Authorized Training Partner, of zie je er een staan die niet erkend is? Laat het ons dan via de Helpdesk weten, dan zullen we dit controleren en eventueel aanpassen Alvast bedankt voor de moeite, namens ons hele team!