Opleiding & Onderwijs Training en Cursus

NL Leert Door Ontwikkeladvies: ontvang gratis loopbaanadvies t.w.v. €700 bij een van onze aangesloten loopbaancoaches.

Altijd al voor de klas willen staan? Wil je de onderwijssector in met een Post HBO Opleiding? Zoek dan hier een opleiding of training die je het onderwijs in helpt.

Ook voor aanstaande coaches en trainingsacteurs is er veel aanbod. Of je nu het HBO onderwijs in wilt, professioneel trainer wilt worden of op de basischool les wilt geven, hier leren we je waar je uit kunt kiezen!

Artikelen

7 tips voor een succesvolle opleiding
Het volgen van een opleiding gaat verder dan simpelweg aanwezig zijn. Lees daarom de 7 tips voor een succesvolle opleiding.


Een opleiding, cursus of training kiezen
Kiezen van een opleiding is met het enorme aanbod geen makkelijke opgave. Lees het artikel "Een opleiding, cursus of training kiezen, een heel karwei!".

Online leren is hip!
Maar waar moet je op letten bij het kiezen voor Online leren?

Beste aanbieders in Opleiding & Onderwijs helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2022)
1Facilitation Academy
star 8,8 (24 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_half
Jan Stronkman
Spellenmaker | Tabletop Game Designer
9
Verdiepingsmiddag Faciliteren

"Een magische workshop hoe je de 4 (mystieke) elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht kunt gebruiken in je werk als facilitator.
Zowel tijdens ontwerp als bij de uitvoering van je workshop zal bij een juiste toepassing (of "dosering") de magie ontstaan en het "goud" gaan stromen.

Tip: de laatste opdracht (het 2-gesprek) zou voor sommige mensen wat te lastig/moeilijk kunnen zijn (sfeer, intonatie beinvloeding op de verteller)
Wellicht is het voldoende om de opdracht mee te geven welk element dominant is in/bij het verhaal van de verteller. NB door goed te luisteren en af en toe vragen te stellen." - 24-05-2022 21:35

"Een magische workshop hoe je de 4 (mystieke) elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht kunt gebruiken in je werk als facilitator. Zowel tijdens… alles lezen - 24-05-2022 21:35

starstarstarstarstar
Heleen Laumans
Officemanager / coach
10
Opleiding Coachen vanuit de positieve psychologie

"De TA-opleiding Coachen vanuit de positieve psychologie was voor mij een schot in de roos. Ik wilde een professionele opleiding tot coach volgen. De concepten vanuit de Transactionele Analyse en het Process Communication Model geven veel inzicht en zijn zeer bruikbaar in het werken met coachees. Zowel de manier waarop Manon de stof aanbiedt (materialen en oefeningen) als de wijze waarop zij deze uitdraagt en uitlegt tijdens de opleidingsdagen spreken mij bijzonder aan. In de veilige en hechte groep hebben wij veel met en van elkaar geleerd. Op een oordeelvrije manier worden ineffectief en effectief gedrag inzichtelijk gemaakt en krijg je handvatten om zelf steeds meer authentiek en autonoom gedrag te laten zien en anderen ook hiertoe uit te nodigen. De opleiding heeft mij persoonlijk enorm veel gebracht, doordat ik gebeurtenissen uit mijn verleden in een nieuw daglicht kon plaatsen, waardoor deze begrijpelijker en verklaarbaarder werden. Dit heeft bijgedragen aan de acceptatie en verwerking ervan. Ik had deze opleiding voor geen goud willen missen en ga ook de vervolgopleiding doen." - 24-05-2022 09:56

"De TA-opleiding Coachen vanuit de positieve psychologie was voor mij een schot in de roos. Ik wilde een professionele opleiding tot coach vo… alles lezen - 24-05-2022 09:56

starstarstarstarstar_half
Mgaharbi
9
Train de Trainer Presentatietraining: Inspirerend Presenteren & Spreken in het Openbaar

"Angelique en Paul zijn twee ervaren trainers. Ik heb bij hun de trainersopleiding gevolgd waar ik heel erg dankbaar voor ben.

Ik vind het prettig dat zij niet vanuit één stroming werken maar daarbij ieder grondlegger van NLP eren en de beste aan de deelnemers doorgeven. "

Dat biedt voor mij als deelnemer veel meer keuzevrijheid." - 23-05-2022 11:35

"Angelique en Paul zijn twee ervaren trainers. Ik heb bij hun de trainersopleiding gevolgd waar ik heel erg dankbaar voor ben. Ik vind he… alles lezen - 23-05-2022 11:35