7.309 E-learning trainingen, cursussen & opleidingen

e-learning-trainingen-vergelijken-op-Springest

Blijf je ontwikkelen, waar je ook bent!

Heeft het coronavirus invloed op jouw opleiding of werk? Vanuit huis kun je nog steeds blijven leren. Bekijk online trainingen en opleidingen om verder te studeren, professionele vaardigheden op te bouwen en kom in contact met experts.


Populaire E-learning opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van de populairste E-learning cursussen en trainingen.

Kwaliteit & Projectmanagement

Automatisering & ICT/IT

Zorg & Verzorging

Communicatie

Secretarieel & Administratief

Internet & Media

Persoonlijke Effectiviteit

Taal

Management & Leiderschap

Marketing


Springest Rapportcijfer
Springest wordt met een 8.8 uit 10 beoordeeld op FeedbackCompany,

Veelgestelde vragen over e-learning

"Is e-learning effectief?"

Gevraagd door Peter - 3 weken geleden
E-learning is een medium om te leren, net als face-to-face communicatie, print, de telefoon en talloze andere technologieën. Het is met andere woorden een communicatiekanaal. In mijn ervaring heeft de effectiviteit van e-learning betrekking op de cursist. Een cursist die online trainingen volgt, moet even ijverig zijn in zijn of haar werk als met een klassikale training of opleiding.
Beantwoord door Ellis (Springest adviseur)

"Hoe kan ik mij inschrijven voor een e-learning training?"

Gevraagd door Jan - 3 weken geleden
Voor alle e-learning trainingen kun je je direct inschrijven via Springest door op de trainingspagina te klikken op de knop ‘nu inschrijven’. Nadat je op de knop ‘nu inschrijven’ hebt geklikt kom je in een scherm terecht waar je je contactgegevens invult. Zodra je je gegevens hebt ingevuld, je ontvangt een email om je inschrijving te bevestigen. De opleider krijgt van jouw inschrijving gelijktijdig bericht en zal vaak binnen 30 minuten reageren op je e-learning inschrijving.
Beantwoord door Timon (Springest adviseur)

Lees hier de veelgestelde vragen over e-learning.

Wat is e-learning?

E-learning is een belangrijke nieuwe manier van leren. Bij veel opleidingen wordt het gebruikt als extra leermethode in het reguliere curriculum en steeds meer opleidingen zijn volledig online te volgen. Een e-learning cursus geeft je dus de mogelijkheid om zelfstandig op je eigen niveau te leren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de populaire cursussen en opleidingen op deze pagina of gebruik de zoekfunctie om te zoeken naar een cursus die bij jou past. Of lees de veelgestelde vragen over e-learning.

Wil jij online training voor je organisatie organiseren?
Bekijk nu onze favoriete tools om online trainingen te organiseren.

Voordelen van een e-learning training

  • Leren vanuit huis en wanneer het jou uitkomt (24/7).
  • Je hoeft er niet voor uit de deur te gaan.
  • Pauzeer op ieder moment, ideaal voor tussendoor.
  • Behaal vaardigheden en wordt beter in je werk.

Keuzehulp E-learning Opleidingen & Cursussen

E-learning is een verzamelnaam voor alle opleidingen en trainingen die je online kunt volgen. Met e-learning maakt het niet uit wanneer en waar je bent. Je kunt leren wanneer en waar je maar wilt. Binnen een korte tijd ontwikkel je kennis en vaardigheden die je op de werkvloer kunt inzetten. E-learning is geen toekomstbeeld meer, maar onderdeel van een nieuwe manier van leren. Ben jij op zoek naar een cursus die je in je eigen tijd, op je eigen tempo en op je eigen plek kunt leren, en leer je graag via media? Dan is een e-learning cursus wellicht iets voor jou. Onderstaande tips helpen je op weg bij het zoeken naar een e-learning opleiding die bij je past.

Populairste e-learning aanbieders

Wil je breder, dieper, beter of hoger leren?

Een goed begin voor het zoeken van een geschikte e-learning opleiding is het vaststellen van een doel. Wat wil je leren? En op wat voor manier wil je dat doen? Wil je breder leren, en jezelf meer achtergronden leren over je vakgebied, of wil je juist meer de diepte in? Of wil je misschien een leidinggevende rol aannemen of een vaardigheid leren beheersen? Zodra je weet op welk niveau en in welke richting je wilt leren, zul je makkelijker richting jouw doel kunnen werken.

Welke vorm past bij jou?

Leer jij graag door te kijken naar korte filmpjes in je eigen tijd? Of wil je liever leren op een interactieve manier? Voordat je een keuze maakt voor een e-learning cursus is het belangrijk over de vorm na te denken. Door een leervorm te kiezen die bij jou past leer je sneller en zul je meer plezier uit de cursus halen.

Veel succes met het vinden van de e-learning cursus die bij jou past. Tip: gebruik de zoekbalk om naar onderwerpen te zoeken die jou interessant lijken.

90.652 ervaringen

Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest €1 aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken: