2.191 Arbo & Veiligheid Opleidingen, Trainingen en Cursussen

Wat is arbo?

Arbo staat voor arbeidsomstandigheden. Veel mensen zijn hierin geschoold door de arbo-wet die bedrijven verplicht om veiligheidsmaatregelen te nemen voor werknemers. Dankzij aandacht voor de arbeidsomstandigheden worden dus risico’s op de werkvloer vermindert en gaat de veiligheid voor werknemers omhoog.

Op zoek naar een cursus of opleiding over veiligheid en arbo gerelateerde onderwerpen? Dan zit je goed bij dit overzicht. Vergelijk tientallen arbo cursussen, veiligheid opleidingen en andere trainingen uit dit vakgebied. Zowel e-learning als trainingen met contacturen, van zo'n €100,- tot €10.000,-.

Ook vind je hier altijd een geschikte BHV, preventiemedewerker of VCA cursus om je voor te bereiden op een (her-)examen. Natuurlijk kun je van elke opleiding de ervaringen van eerdere deelnemers lezen, zelf direct informatie aanvragen of doorklikken naar de aanbieder.

Beste aanbieders in Arbo & Veiligheid helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2023)
1NEN Trainingen
star 8,5 (33 ervaringen)
2IVM (Instituut voor Veiligheid & Milieu)
star 8,5 (343 ervaringen)
3SGS Search Ingenieursbureau BV
star 8,3 (66 ervaringen)
4VGMbox
star 7,9 (24 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_border
Roelof Lode
Werkvoorbereider E
8
VOL VCA examen incl. boek

"Goed georganiseerd en mooi centraal in Ten Boer. Trainer was punctueel en duidelijk. Ook het aantal deelnemers was goed te overzien en daardoor niet te veel afleiding tijdens het examen." - 11-12-2023 06:38

"Goed georganiseerd en mooi centraal in Ten Boer. Trainer was punctueel en duidelijk. Ook het aantal deelnemers was goed te overzien en daard… alles lezen - 11-12-2023 06:38

Nadieh Scheffel-Schipper
starstarstarstarstar_half
Nadieh Scheffel-Schipper
Vastgoedbeheer
9
Cursus Brandveiligheid bestaande bouw en verbouw

"Verhelderende cursus, waarbij de theorie goed gelinkt werd met veel praktijkvoorbeelden. Onze docent, Bart, heeft veel kennis en heeft de inhoud van de cursus goed opgebouwd. Hierdoor werd de inhoud begrijpelijk.
" - 07-12-2023 10:42

"Verhelderende cursus, waarbij de theorie goed gelinkt werd met veel praktijkvoorbeelden. Onze docent, Bart, heeft veel kennis en heeft de in… alles lezen - 07-12-2023 10:42

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Sustainability awareness

"De goede sfeer die is neergezet tijdens de training. Mensen konden open zijn in hun communicatie, vragen stellen, en de diepte in gaan.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 06-12-2023 00:00

"De goede sfeer die is neergezet tijdens de training. Mensen konden open zijn in hun communicatie, vragen stellen, en de diepte in gaan.Hoe w… alles lezen - 06-12-2023 00:00