Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

We hebben ook een groot aanbod e-learning over persoonlijke effectiviteit.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?

Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt.

Populaire trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit

Assertiviteit trainingen

Voor veel mensen begint persoonlijke effectiviteit bij een training assertiviteit. TIjdens zo’n training wordt er gewerkt aan hoe je op een ontspannen manier je grenzen aan kunt geven. Aan de hand van gesprekstechnieken en oefeningen in conflicthantering leer je hoe je voor jezelf opkomt. Daarnaast ontwikkel je je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Time management trainingen

Time management is misschien wel de bekendste van alle effectiviteits-trainingen. Er zijn veel verschillende Time management tools en technieken ontwikkeld, maar het belangrijkste wat je leert is planmatig werken en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden zijn goud waard, in welk beroep je ook werkzaam bent.

Persoonlijke leiderschap

Zelfinzicht maakt persoonlijke groei mogelijk; dat is het idee van persoonlijk leiderschap. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap is het de bedoeling dat je jezelf beter leert kennen. Door je drijfveren, valkuilen en ontwikkelpunten te ontdekken zul je beter functioneren op werk. Ook voor als je een stap wil maken in je carrière is een cursus persoonlijk leiderschap aan te raden.

Effectief beïnvloeden

Als je er even bij stilstaat, kom je erachter dat je het de hele dag door doet: mensen overtuigen van je plannen, collega’s enthousiasmeren, draagvlak vinden voor je ideeën, procesverbeteringen doorvoeren, loonsverhoging vragen.. Bij een cursus Effectief beïnvloeden leer je hoe je je invloed op andere mensen vergroot zonder te forceren, of energie te verspillen.

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2021)
1Time Management | Tijdwinst.com
star 9,6 (59 ervaringen)
2UNLP
star 9,5 (44 ervaringen)
3PER4MANCE
star 9,4 (27 ervaringen)
4Focus Academy
star 8,9 (22 ervaringen)
5Succesvol tot én met Pensioen
star 8,7 (49 ervaringen)

Recente ervaringen

Jeske Eekelaar
starstarstarstarstar
Jeske Eekelaar
10
Presenteren vanuit zelfvertrouwen

"Majlis weet met haar training de menselijkheid terug te brengen in het presenteren. De menselijkheid waarmee je verbinding maakt met de mensen tegenover je, vanuit je hart kunt spreken in plaats van je hoofd, maar bovenal ook je vertrouwen kunt putten. Vertrouwen in jezelf en in jouw verhaal, zodat je in welke situatie dan ook hierop terug kunt vallen. Niet alleen in presentaties maar ook in gesprekken en voorstelrondjes. Majlis, nogmaals dank voor jouw eerlijkheid en openheid. En dat je mij hebt laten zien en voelen dat ik op mezelf kan vertrouwen. Ik zal nog vaak teruggrijpen naar wat ik hier in deze 2 dagen van jou heb geleerd." - 19-06-2021 10:06

"Majlis weet met haar training de menselijkheid terug te brengen in het presenteren. De menselijkheid waarmee je verbinding maakt met de mens… alles lezen - 19-06-2021 10:06

Patricia de Groot
starstarstarstarstar
Patricia de Groot
Unitmanager Gemeente Den Haag
10
Persoonlijke Coaching 1-op-1 Haal het beste uit jezelf!

"Confronterend, maar tegelijkertijd ook bevrijdend. Ik weet nu waar mijn 'onnatuurlijke' bewijsdrang vandaan komt. Langzaam dringt het besef door dat ik niet meer hoef te bewijzen dat ik er toe doe. Ik ben wie ik ben...Dankzij Patricia ga ik een andere weg inslaan. Een nieuw hoofdstuk... Van bewijzen naar geven. Ik ben er nog niet, maar een weg van duizend mijl begint met een eerste stap in de juiste richting. " - 18-06-2021 14:48

"Confronterend, maar tegelijkertijd ook bevrijdend. Ik weet nu waar mijn 'onnatuurlijke' bewijsdrang vandaan komt. Langzaam dringt het besef … alles lezen - 18-06-2021 14:48

starstarstarstarstar_half
B. Van de Wetering
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Caleidoscoop en haar trainers zorgt voor een goed inhoudelijke programma, waar je door de theorie en het gesprek voeren met mede cursisten het conflict op een andere manier gaat bekijken. Er is veel aandacht voor het eigen proces waar elk blok aandacht naar gaat voor de inhoud van het programma. Een goede cursus in een veilig omgeving voor een mooie opstap naar de rol als mediator! student." - 18-06-2021 13:40

"Caleidoscoop en haar trainers zorgt voor een goed inhoudelijke programma, waar je door de theorie en het gesprek voeren met mede cursisten h… alles lezen - 18-06-2021 13:40