Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.

Persoonlijke effectiviteit training

Wil je meer uit jezelf halen? Ben je de hele dag bezig, maar krijg je maar geen resultaat? Effectiever zijn als medewerker, zelfstandig ondernemer, of misschien wel als manager van het huishouden thuis? Train dan je vaardigheden en effectiviteit in een cursus persoonlijke ontwikkeling bij een van Springests aanbieders.

Persoonlijke effectiviteit, wat is dat?

Persoonlijke effectiviteit is een zelf-hulp methode te maken met succes, doelen en gerelateerde concepten. Het heeft veel te maken met positief denken en positieve psychologie. Het onderscheid zich met positief denken doordat je met persoonlijke effectiviteit trainingen een systematische aanpak leert in meer dan alleen positief denken. Waar sommige dit doen met een bedrijfsperspectief (veel dingen gedaan krijgen) geven andere trainingen je meer een holistisch- of psychologisch welzijnsperspectief.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

Of je nu op zoek bent naar meer uitstraling, of meer innerlijke kracht. Of het zoekt in time management of ontwikkeling van leiderschap. De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je allereerst goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zodat je helder in beeld krijgt welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen, om voortaan persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Sta hier dus ook bij stil voor het kiezen van een opleiding. Zo haal je hier het maximale uit voor jezelf en ben je dus ook effectief bezig!

Voor wie is zo’n cursus?

Iedereen die meer uit zijn tijd wilt halen. Iedereen die meer resultaat wilt leveren. Iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit wilt vergroten. Dit kan zijn omdat je jezelf nog meer wilt verbeteren, of omdat je tegen bepaalde problemen zoals stress, verandering of laag zelfvertrouwen aan loopt. Het hebben van zo’n probleem is helemaal niet erg. In elk beroep krijgt iemand hier wel eens mee te maken. Dit maakt een dergelijke effectiviteitstraining geschikt voor iedereen. Het is juist belangrijk dat het opgelost wordt, problemen oplossen geeft energie, maar problemen houden vreet juist energie.

Wat kan ik na zo’n opleiding?

Je gaat beter om met je tijd. Je snapt dat het niet gaat om zoveel mogelijk doen in zo’n kort mogelijke tijd, maar juist om de juiste dingen doen. Je krijgt meer zelfvertrouwen om meer naar voren te komen en dingen voor elkaar te krijgen. Je kan positiever in het leven gaan staan doordat je meer voldoening krijgt, of door een wisseling van mindset. De opleidingen en mogelijkheden voor persoonlijke effectiviteit zijn erg breed en hebben voor elk onderwerp wel iets waar jij jezelf in kunt verbeteren.

Succes met het maken van een keuze!

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Tests

Wil jij kijken waar je staat? Wil jij kijken hoe goed je scoort op persoonlijke eigenschappen? Meten voordat je begint met een opleiding? Slim! Doe een van onze tests en ontdek meer over jezelf. Veel plezier!

Time Management Test

Ben jij de baas over tijdgebrek, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan informatie? Doe de test en ontdek jouw profiel!

Doe de Time Management test

Persoonlijkheidstest

Aarde, vuur, water of lucht: welke stijl past bij jou? Via de gratis zelfanalyse krijg je dieper inzicht in wie je bent.

Doe de Persoonlijkheidstest

MBTI test

Wat is jouw persoonlijkheidstype? Met het instrument "Myers-Briggs Type Indicator" krijg je inzicht in je persoonlijkheidsstijl.

Doe de MBTI test

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2018)
1Het NLP Instituut
star 8,9 (28 ervaringen)
2Time Management / TIJDwinst.com
star 8,9 (75 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Nilson dos Reis
Field accountmanager
10
Time Management

"In enkele uren in met zeer praktische voorbeelden en tips zichtbaar gemaakt waar het een en ander knelt en hoe deze met relatief gemakkelijke stappen te verbeteren zijn.Daarnaast ook tools aangereikt om daadwerkelijk stappen te maken effectiever te werken." - 17-02-2018 22:38

"In enkele uren in met zeer praktische voorbeelden en tips zichtbaar gemaakt waar het een en ander knelt en hoe deze met relatief gemakkelijk… alles lezen - 17-02-2018 22:38

Monika Rol
starstarstarstarstar
Monika Rol
Bedrijfsmaatschappelijk werker, Jobcoach, Budgetcoach, Persoonlijk begeleider
10
Snellezen (incl concentratie en geheugen verbeteren)

"De training was leerzaam en motiverend. In vlot tempo gebracht, helder en duidelijk. Michelle is inspirerend en vakkundig. De handreikingen zijn direct toepasbaar in de praktijk. Je merkt direct resultaat." - 17-02-2018 19:51

"De training was leerzaam en motiverend. In vlot tempo gebracht, helder en duidelijk. Michelle is inspirerend en vakkundig. De handreikingen … alles lezen - 17-02-2018 19:51

starstarstarstarstar_border
Pim van Beek
facilitator of transformation
8
Groeisprong in Leiderschap door Reflectie en Verdieping - 4 dagen - persoonlijke groei - persoonlijk leiderschap - verdieping - zingeving- zelfreflectie -

"rust én dynamiek, vormen en systemen. Een prachtige locatie die het mooiste in de mensen naar boven haalt. Dank aan JB en Anneloes. Een aanrader voor mensen die in de stilstand hun vooruitgang willen ontdekken" - 17-02-2018 16:59

"rust én dynamiek, vormen en systemen. Een prachtige locatie die het mooiste in de mensen naar boven haalt. Dank aan JB en Anneloes. Een aanr… alles lezen - 17-02-2018 16:59