Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

We hebben ook een groot aanbod e-learning over persoonlijke effectiviteit.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?

Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt.

Populaire trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit

Assertiviteit trainingen

Voor veel mensen begint persoonlijke effectiviteit bij een training assertiviteit. TIjdens zo’n training wordt er gewerkt aan hoe je op een ontspannen manier je grenzen aan kunt geven. Aan de hand van gesprekstechnieken en oefeningen in conflicthantering leer je hoe je voor jezelf opkomt. Daarnaast ontwikkel je je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Time management trainingen

Time management is misschien wel de bekendste van alle effectiviteits-trainingen. Er zijn veel verschillende Time management tools en technieken ontwikkeld, maar het belangrijkste wat je leert is planmatig werken en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden zijn goud waard, in welk beroep je ook werkzaam bent.

Persoonlijke leiderschap

Zelfinzicht maakt persoonlijke groei mogelijk; dat is het idee van persoonlijk leiderschap. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap is het de bedoeling dat je jezelf beter leert kennen. Door je drijfveren, valkuilen en ontwikkelpunten te ontdekken zul je beter functioneren op werk. Ook voor als je een stap wil maken in je carrière is een cursus persoonlijk leiderschap aan te raden.

Effectief beïnvloeden

Als je er even bij stilstaat, kom je erachter dat je het de hele dag door doet: mensen overtuigen van je plannen, collega’s enthousiasmeren, draagvlak vinden voor je ideeën, procesverbeteringen doorvoeren, loonsverhoging vragen.. Bij een cursus Effectief beïnvloeden leer je hoe je je invloed op andere mensen vergroot zonder te forceren, of energie te verspillen.

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2024)
1Time Management | Tijdwinst.com
star 9,6 (47 ervaringen)
2UNLP
star 9,0 (40 ervaringen)

Recente ervaringen

Renee Awater
starstarstarstarstar_half
Renee Awater
9
Persoonlijk Leiderschap

"Ik heb veel opgestoken van deze mooie cursus en neem veel mee. Er zijn meerdere zaadjes bij mij gepland, om meer met mijn sterktes aan de gang te gaan, mijn manier van communiceren en hoe ik nog meer mijzelf kan zijn, en zo meer energie overhoud. Het fijn geschreven boek 'dit is jouw leven' ondersteunde de cursus zeer goed, en hielp om ook tussen de lessen door hiermee aan de slag te gaan met praktische opdrachten. " - 28-05-2024 07:22

"Ik heb veel opgestoken van deze mooie cursus en neem veel mee. Er zijn meerdere zaadjes bij mij gepland, om meer met mijn sterktes aan de g… alles lezen - 28-05-2024 07:22

starstarstarstarstar
Tilly van Veen
Creatief schrijver | Coach bij UNiK (U en ik)
10
NLP Master Coach opleiding

"Na een uitgebreide evaluatie van verschillende NLP-opleidingen die worden aangeboden ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij NLP opleidingen Wegener. Eén van de belangrijkste redenen was dat NLP Opleidingen Wegener op een zuivere, heldere en deskundige manier van de basis van de NLP-theorie uitgaat zoals die ook bedoeld is. Kurt Wegener leert je op zijn eigen professionele en zeer enthousiaste wijze wat NLP inhoudt, hoe je het efficiënt kunt toepassen en hoe je jezelf en anderen hiermee verder helpt. Na mijn positieve ervaringen tijdens de practitioner opleiding heb ik ook de practitioner master opleiding gevolgd, hetgeen voor mij een carrière omslag betekende. Van diagnostiek naar coach/trainer voor ouders van pubers, waarbij NLP een belangrijke rol speelt. Kurt heeft als ervaringsdeskundige maar ook als enthousiaste, motiverende trainer er mede toe bijgedragen dat ik nu mijn eigen, unieke pad volg. Kurt bedankt voor alle kennis, inzichten en technieken die jij mij hebt gegeven." - 27-05-2024 14:17

"Na een uitgebreide evaluatie van verschillende NLP-opleidingen die worden aangeboden ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij NLP opleidingen… alles lezen - 27-05-2024 14:17

starstarstarstarstar_half
Dirk Muntendam
9
Persoonlijk Leiderschap: Communication for Excellence

"'Communication for Excellence' heeft mij meer verrassende inzichten gegeven dan ik vooraf had verwacht. De gereedschappen die in de training worden besproken, zijn praktisch en direct toepasbaar. Het gebruik van deze gereedschappen levert direct resultaat op. Maar naast alle praktische tools, was voor mij het samen met de groep leren begrijpen van onszelf en onze diep ingesleten gedragingen de belangrijkste les. Deze training raad ik iedereen aan die bereid is in zichzelf te investeren." - 24-05-2024 11:33

"'Communication for Excellence' heeft mij meer verrassende inzichten gegeven dan ik vooraf had verwacht. De gereedschappen die in de training… alles lezen - 24-05-2024 11:33