Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

We hebben ook een groot aanbod e-learning over persoonlijke effectiviteit.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?

Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt.

Populaire trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit

Assertiviteit trainingen

Voor veel mensen begint persoonlijke effectiviteit bij een training assertiviteit. TIjdens zo’n training wordt er gewerkt aan hoe je op een ontspannen manier je grenzen aan kunt geven. Aan de hand van gesprekstechnieken en oefeningen in conflicthantering leer je hoe je voor jezelf opkomt. Daarnaast ontwikkel je je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Time management trainingen

Time management is misschien wel de bekendste van alle effectiviteits-trainingen. Er zijn veel verschillende Time management tools en technieken ontwikkeld, maar het belangrijkste wat je leert is planmatig werken en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden zijn goud waard, in welk beroep je ook werkzaam bent.

Persoonlijke leiderschap

Zelfinzicht maakt persoonlijke groei mogelijk; dat is het idee van persoonlijk leiderschap. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap is het de bedoeling dat je jezelf beter leert kennen. Door je drijfveren, valkuilen en ontwikkelpunten te ontdekken zul je beter functioneren op werk. Ook voor als je een stap wil maken in je carrière is een cursus persoonlijk leiderschap aan te raden.

Effectief beĂŻnvloeden

Als je er even bij stilstaat, kom je erachter dat je het de hele dag door doet: mensen overtuigen van je plannen, collega’s enthousiasmeren, draagvlak vinden voor je ideeën, procesverbeteringen doorvoeren, loonsverhoging vragen.. Bij een cursus Effectief beïnvloeden leer je hoe je je invloed op andere mensen vergroot zonder te forceren, of energie te verspillen.

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2020)
1PER4MANCE
star 9,5 (35 ervaringen)
2Time Management | Tijdwinst.com
star 9,4 (60 ervaringen)
3VAN OSS & PARTNERS
star 9,1 (33 ervaringen)
4UNLP
star 9,1 (45 ervaringen)
5Capgemini Academy
star 8,9 (23 ervaringen)
6Focus Academy
star 8,8 (21 ervaringen)
7Elffers Career Management
star 8,8 (29 ervaringen)
8Jobtraining
star 8,6 (35 ervaringen)
9Schouten & Nelissen
star 8,6 (126 ervaringen)

Recente ervaringen

Yolanda Knuvers
starstarstarstarstar
Yolanda Knuvers
10
Time Management

"o De praktische tips, herkenbare (komische) voorbeelden en hoe aan te pakken was echt heel toepasselijk. Job heeft theoretiscche en praktische vragen prima beantwoord en voorgedaan waar kon. Na de training krijg je ook nog met regelmaat een update/reminder en/of nieuwsbrief via de mail (optioneel) van Tijdwinst. Dit zorgt ervoor dat je aangehaakt blijft bij je voornemen en het geleerde. Het was met recht een top training!" - 09-08-2020 17:11

"o De praktische tips, herkenbare (komische) voorbeelden en hoe aan te pakken was echt heel toepasselijk. Job heeft theoretiscche en praktisc… alles lezen - 09-08-2020 17:11

peter kapaan
starstarstarstarstar
peter kapaan
Associate scientist
10
Persoonlijke Effectiviteit: Intensive Karakterstructuren

"Pep is een charismatische trainer die je snel duidelijke inzichten over het hoe en waarom van je keuzes in het leven en geeft met zijn unieke methodes goede inzichten en handvatten om deze uitdagingen te kunnen omvormen " - 06-08-2020 09:46

"Pep is een charismatische trainer die je snel duidelijke inzichten over het hoe en waarom van je keuzes in het leven en geeft met zijn uniek… alles lezen - 06-08-2020 09:46

starstarstarstarstar
Rob Hendrix
10
Conflicthantering

"De mate van bewustzijn vergroting heeft me het meest aangesproken in de training Conflicthantering. Wat ik anderen zou vertellen over deze training is dat ik het effectief vond en dat het praktisch toepasbaar is." - 05-08-2020 08:18

"De mate van bewustzijn vergroting heeft me het meest aangesproken in de training Conflicthantering. Wat ik anderen zou vertellen over deze t… alles lezen - 05-08-2020 08:18