Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding? Bekijk de keuzehulp.

keuzehulp

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding?
Bekijk onze speciale keuzehulp pagina's:Wil je meerdere collega's tegelijk trainen?

Met een incompany training train je effectief meerdere collega's tegelijk. Springest biedt als enige in Nederland een bemiddelingsservice voor bedrijven of groepen die graag een persoonlijke effectiviteits training op eigen locatie willen organiseren.

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

  • Maatwerk voor jouw organisatie, met voorbeelden uit jouw praktijk
  • Train je collega's tegelijk en bespaar reistijd.

Bekijk onze incompany training service

Persoonlijke effectiviteit training

Wil je meer uit jezelf halen? Ben je de hele dag bezig, maar krijg je maar geen resultaat? Effectiever zijn als medewerker, zelfstandig ondernemer, of misschien wel als manager van het huishouden thuis? Train dan je vaardigheden en effectiviteit in een cursus persoonlijke ontwikkeling bij een van Springests aanbieders.

Persoonlijke effectiviteit, wat is dat?

Persoonlijke effectiviteit is een zelf-hulp methode te maken met succes, doelen en gerelateerde concepten. Het heeft veel te maken met positief denken en positieve psychologie. Het onderscheid zich met positief denken doordat je met persoonlijke effectiviteit trainingen een systematische aanpak leert in meer dan alleen positief denken. Waar sommige dit doen met een bedrijfsperspectief (veel dingen gedaan krijgen) geven andere trainingen je meer een holistisch- of psychologisch welzijnsperspectief.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

Of je nu op zoek bent naar meer uitstraling, of meer innerlijke kracht. Of het zoekt in time management of ontwikkeling van leiderschap. De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je allereerst goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zodat je helder in beeld krijgt welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen, om voortaan persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Sta hier dus ook bij stil voor het kiezen van een opleiding. Zo haal je hier het maximale uit voor jezelf en ben je dus ook effectief bezig!

Voor wie is zo’n cursus?

Iedereen die meer uit zijn tijd wilt halen. Iedereen die meer resultaat wilt leveren. Iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit wilt vergroten. Dit kan zijn omdat je jezelf nog meer wilt verbeteren, of omdat je tegen bepaalde problemen zoals stress, verandering of laag zelfvertrouwen aan loopt. Het hebben van zo’n probleem is helemaal niet erg. In elk beroep krijgt iemand hier wel eens mee te maken. Dit maakt een dergelijke effectiviteitstraining geschikt voor iedereen. Het is juist belangrijk dat het opgelost wordt, problemen oplossen geeft energie, maar problemen houden vreet juist energie.

Wat kan ik na zo’n opleiding?

Je gaat beter om met je tijd. Je snapt dat het niet gaat om zoveel mogelijk doen in zo’n kort mogelijke tijd, maar juist om de juiste dingen doen. Je krijgt meer zelfvertrouwen om meer naar voren te komen en dingen voor elkaar te krijgen. Je kan positiever in het leven gaan staan doordat je meer voldoening krijgt, of door een wisseling van mindset. De opleidingen en mogelijkheden voor persoonlijke effectiviteit zijn erg breed en hebben voor elk onderwerp wel iets waar jij jezelf in kunt verbeteren.

Succes met het maken van een keuze!

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Tests

Wil jij kijken waar je staat? Wil jij kijken hoe goed je scoort op persoonlijke eigenschappen? Meten voordat je begint met een opleiding? Slim! Doe een van onze tests en ontdek meer over jezelf. Veel plezier!

Time Management Test

Ben jij de baas over tijdgebrek, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan informatie? Doe de test en ontdek jouw profiel!

Doe de Time Management test

Persoonlijkheidstest

Aarde, vuur, water of lucht: welke stijl past bij jou? Via de gratis zelfanalyse krijg je dieper inzicht in wie je bent.

Doe de Persoonlijkheidstest

MBTI test

Wat is jouw persoonlijkheidstype? Met het instrument "Myers-Briggs Type Indicator" krijg je inzicht in je persoonlijkheidsstijl.

Doe de MBTI test

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2018)
1PER4MANCE
star 9,5 (41 ervaringen)
2Het NLP Instituut
star 9,3 (128 ervaringen)
3Instituut Core
star 9,2 (24 ervaringen)
4NEM Academy (New Energy Movers)
star 9,2 (36 ervaringen)
5ICM opleidingen & trainingen
star 9,1 (62 ervaringen)
6Timension
star 9,1 (23 ervaringen)
7VAN OSS & PARTNERS
star 9,1 (45 ervaringen)
8Time Management / TIJDwinst.com
star 8,9 (474 ervaringen)
9Patrick Schriel Coaching & Training
star 8,9 (22 ervaringen)
10Succesvol tot én met Pensioen
star 8,8 (47 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Ingrid Oosterveen
manager
10
Workshop Creativiteit

"In 2 uur loodsten Tijs en Sani ons door de theorie en met de oefeningen 'landde' de informatie ook echt. De workshop levert concrete handvatten op voor het genereren van meer en betere ideeën voor het oplossen van problemen en voor het verbeteren van processen." - 15-10-2018 14:45

"In 2 uur loodsten Tijs en Sani ons door de theorie en met de oefeningen 'landde' de informatie ook echt. De workshop levert concrete handvat… alles lezen - 15-10-2018 14:45

starstarstarstarstar_half
Piet Hartog
Functioneel beheerder
9
Time Management (Nederlandstalig)

"Ik vond deze training over Time Management de eerste training die mij veel gebracht heeft. Het was een duidelijke, actieve, prettige en zeer leerzame training. Met veel praktijkvoorbeelden alsook tips." - 15-10-2018 11:00

"Ik vond deze training over Time Management de eerste training die mij veel gebracht heeft. Het was een duidelijke, actieve, prettige en zeer… alles lezen - 15-10-2018 11:00

starstarstarstar_halfstar_border
Ingrid Volbeda
7
NLP in 1 dag Persoonlijke Ontwikkeling en Communicatie

"Een proeverij van wat NLP doet en wat de opleidingsmogelijkheden zijn bij de Eerste Verdieping.
Maakt duidelijk wat NLP is en wat het voor jouzelf betekent.
Ik vond het eigenlijk meer een promo voor één van de opleidingen van de Eerste Verdieping.
Deze workshop werd enkel in Delft verzorgd (in Utrecht wordt alleen coaching aangeboden) en wordt gegeven op een zaterdag. Iets om rekening mee te houden als je niet in de buurt van Delft woont!
Ik was op het verkeerde been gezet, omdat ik had gelezen dat ze ook in Utrecht en Den Haag actief waren." - 15-10-2018 07:58

"Een proeverij van wat NLP doet en wat de opleidingsmogelijkheden zijn bij de Eerste Verdieping. Maakt duidelijk wat NLP is en wat het voor … alles lezen - 15-10-2018 07:58