Persoonlijke Effectiviteit Training & Cursus

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een in-company training.

Wil je je persoonlijke effectiviteit vergroten? Als medewerker, zelfstandig ondernemer, of misschien wel als manager van het huishouden thuis? Train dan je vaardigheden en effectiviteit in een cursus persoonlijke ontwikkeling bij een van Springests aanbieders.

Of je nu op zoek bent naar meer uitstraling, of meer innerlijke kracht. Of het zoekt in time management of ontwikkeling van leiderschap. De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je allereerst goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zodat je helder in beeld krijgt welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen, om voortaan persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan.

Time Management Test

Ben jij de baas over tijdgebrek, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan informatie? Doe de test en ontdek jouw profiel!

Doe de Time Management test

Persoonlijkheidstest

Aarde, vuur, water of lucht: welke stijl past bij jou? Via de gratis zelfanalyse krijg je dieper inzicht in wie je bent.

Doe de Persoonlijkheidstest

MBTI test

Wat is jouw persoonlijkheidstype? Met het instrument "Myers-Briggs Type Indicator" krijg je inzicht in je persoonlijkheidsstijl.

Doe de MBTI test

Beste opleiders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2017)
1Time Management / TIJDwinst.com
star 8,9 (140 ervaringen)
2Lindenhaeghe Trainingen
star 8,4 (31 ervaringen)

Recente ervaringen

Pauli Bertrums
starstarstarstarstar
raadsonderzoeker/ zittingsvertegenwoordiger
10
Snellezen

"Ik vond de training heel interessant. Goede mix tussen uitleg en oefenen. de vaart bleef er goed in. trainer sloot goed aan.
De training is intensief om op één dag te doen." - woe 26 apr 2017 12:29:45 UTC

"Ik vond de training heel interessant. Goede mix tussen uitleg en oefenen. de vaart bleef er goed in. trainer sloot goed aan. De training is… alles lezen - woe 26 apr 2017 12:29:45 UTC

Leen De Vos
starstarstarstarstar
Geotechnical engineer
10
Time Management

"zeer nuttige cursus, waarbij veel dagdagelijkse valkuilen en praktische tips worden aangebracht. Zeer interactieve cursus, met zeer herkenbare voorbeelden. De trainer kon heel goed ieders aandacht houden. Ik ga de tips zeker proberen toepassen (en volhouden)!" - woe 26 apr 2017 11:56:37 UTC

"zeer nuttige cursus, waarbij veel dagdagelijkse valkuilen en praktische tips worden aangebracht. Zeer interactieve cursus, met zeer herkenba… alles lezen - woe 26 apr 2017 11:56:37 UTC

Guido Van Leeuwen
starstarstarstarstar
Senior bedrijfspsycholoog
10
kNOwSTRESS®, Stressmanagement met hartcoherentie

"Hartcoherentie is voor mij een eye opener in stressmanagement- land. Het is een speciale, makkelijk aan te leren techniek en richt zich op je ademhaling. Het helpt mij enorm om op een effectieve, efficiënte manier in drukke tijden het 'hoofd koel te houden’ en rustmomenten in te bouwen. En ook om het goede gesprek aan te gaan. De training zit heel goed in elkaar en wordt helder en enthousiast gebracht. Dank!
" - woe 26 apr 2017 11:31:03 UTC

"Hartcoherentie is voor mij een eye opener in stressmanagement- land. Het is een speciale, makkelijk aan te leren techniek en richt zich op … alles lezen - woe 26 apr 2017 11:31:03 UTC