Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding? Bekijk de keuzehulp.

Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?

Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt.

Populaire trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit

Assertiviteit trainingen

Voor veel mensen begint persoonlijke effectiviteit bij een training assertiviteit. TIjdens zo’n training wordt er gewerkt aan hoe je op een ontspannen manier je grenzen aan kunt geven. Aan de hand van gesprekstechnieken en oefeningen in conflicthantering leer je hoe je voor jezelf opkomt. Daarnaast ontwikkel je je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Time management trainingen

Time management is misschien wel de bekendste van alle effectiviteits-trainingen. Er zijn veel verschillende Time management tools en technieken ontwikkeld, maar het belangrijkste wat je leert is planmatig werken en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden zijn goud waard, in welk beroep je ook werkzaam bent.

Persoonlijke leiderschap

Zelfinzicht maakt persoonlijke groei mogelijk; dat is het idee van persoonlijk leiderschap. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap is het de bedoeling dat je jezelf beter leert kennen. Door je drijfveren, valkuilen en ontwikkelpunten te ontdekken zul je beter functioneren op werk. Ook voor als je een stap wil maken in je carrière is een cursus persoonlijk leiderschap aan te raden.

Effectief beïnvloeden

Als je er even bij stilstaat, kom je erachter dat je het de hele dag door doet: mensen overtuigen van je plannen, collega’s enthousiasmeren, draagvlak vinden voor je ideeën, procesverbeteringen doorvoeren, loonsverhoging vragen.. Bij een cursus Effectief beïnvloeden leer je hoe je je invloed op andere mensen vergroot zonder te forceren, of energie te verspillen.

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2019)
1Time Management / TIJDwinst.com
star 8,8 (20 ervaringen)

Recente ervaringen

Yvonne van Vooren
starstarstarstarstar
Yvonne van Vooren
Docent
10
Creatief & Innovatief denken

"Rachel neemt je op een leuke manier mee in het creatief en innovatief denken. Aan de hand van eigen dilemma's wordt je goed begeleid en ga je naar huis met concrete ideeën en meerdere handvatten om het in de toekomst zelf te kunnen. De cursus was op een erg leuke locatie, inspirerende ruimte en goed verzorgde lunch." - 20-02-2019 12:42

"Rachel neemt je op een leuke manier mee in het creatief en innovatief denken. Aan de hand van eigen dilemma's wordt je goed begeleid en ga j… alles lezen - 20-02-2019 12:42

Dennis de Bruijn
starstarstarstarstar_half
Dennis de Bruijn
Logistic Coordinator bij The Cookie Company
9
Time Management

"Goede trainingsmiddag gehad met handige tips over hoe we efficiënter en meer gestructureerd kunnen werken met MS Outlook. Trainer verteld enthousiast over eigen ervaringen en helpt je goed op weg met de basisbeginselen.
" - 20-02-2019 10:55

"Goede trainingsmiddag gehad met handige tips over hoe we efficiënter en meer gestructureerd kunnen werken met MS Outlook. Trainer verteld en… alles lezen - 20-02-2019 10:55

starstarstarstarstar
Judith Kolk
Kwaliteitsmanager
10
Basisopleiding vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit

"Van Oss en Partners biedt een goede en verzorgde opleiding tot vertrouwenspersoon. De trainer is professioneel en heeft veel kennis en ervaring. Cursus is afwisselend; theorie, rollenspelen, opdrachten, presentaties! Aanrader!" - 20-02-2019 08:58

"Van Oss en Partners biedt een goede en verzorgde opleiding tot vertrouwenspersoon. De trainer is professioneel en heeft veel kennis en ervar… alles lezen - 20-02-2019 08:58