Vergelijk 1.353 Thuisstudies op alle niveaus

Thuisstudie

Leer jij het liefst (gedeeltelijk) uit een boek? Dan is een reguliere thuisstudie wellicht iets voor jou. Vaak leer je de stof kennen door verschillende modules te volgen, soms gecombineerd met e-learning.

Populaire Thuisstudies

Hier vind je een overzicht van de populairste Thuisstudie cursussen en trainingen.

Taalcursus

ICT

Persoonlijke Effectiviteit

Internet & Media

Zorg

Secretarieel & Administratief

Arbo & Veiligheid

HR


Keuzehulp Thuisstudie beginnen

Een thuisstudie kun je op verschillende manieren volgen, zowel met een boek als op de computer of op de iPad via e-learning. Deze laatste categorie wordt steeds populairder; steeds meer opleidingen zijn online en vanuit huis te volgen. Daarnaast wordt het in veel opleidingen wordt het gebruikt als extra leermethode in het reguliere curriculum. Maar welke vorm van thuisstudie past bij jou?

E-learning

Vind jij het leuk om te leren door middel van video en ander digitaal lesmateriaal? In dat geval zou je een e-learning cursus kunnen overwegen. E-learning cursussen maken het leren op afstand gemakkelijk en bieden je vele interactieve mogelijkheden om opdrachten te maken en met medestudenten te overleggen.

Thuisstudie & Klassikaal

Wil jij voor het grootste gedeelte zelfstandig leren, via e-learning of een reguliere thuisstudie, maar heb je ook behoefte aan klassikaal contact? Veel thuisstudie cursussen en opleidingen combineren een klassikaal gedeelte met het zelfstandig leren thuis.


Veel succes met het vinden van een thuisstudie die bij jou past!

Thuisstudie vinden en vergelijken?

Wil jij graag op je eigen tempo en in je eigen tijd leren? Dan is een thuisstudie wellicht iets voor jou. Een thuisstudie geeft je de mogelijkheid om zelfstandig op je eigen niveau te leren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de populaire cursussen en opleidingen op deze pagina of gebruik de zoekfunctie om te zoeken naar een cursus die bij jou past.

90.652 ervaringen

Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest €1 aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken: