Jacqueline Bree

Overzicht

Investeer vanuit hoofd én hart in je organisatie, team en jezelf
Als organisatie wil je optimaal functioneren en presteren. Zowel intern als naar buiten toe. Daarbij is investeren in vertrouwen, kennis, vaardigheden, gedrag en mentaliteit essentieel. Op individueel niveau en in teamverband. Die investeringen mogelijk en ‘winstgevend’ maken is onze expertise. Deskundig, persoonlijk en bovenal door beleving, verbinding en vertrouwen. Dat bieden, wat nuttig, nodig en noodzakelijk is. Vanuit hoofd én hart dus. Om te groeien en te ontwikkelen door speciaal ontwikkelde trainingen, coaching, begeleiding en/of advisering. Welkom bij bureau V.R.I.S., de investering die het meer dan waard is!

Eigenaar, bc. Jacqueline de Bree, geboortejaar 1967
Jacqueline is geruime tijd ontwikkelaar, programmamaker, trainer, coach en organisatieadviseur voor verschillende bedrijven in verschillende branches, opleidingsfondsen en doelgroepen. Zij is eigenaar van bureau V.R.I.S. Door haar praktische instelling, haar bevlogenheid en kennis is zij actief voor verschillende branches: logistieke bedrijven, Retail bedrijven, onderwijsinstellingen en de installatie- en metaalbranche.
Zij schrijft en ontwerpt voor branches en opleidingsfondsen (OTIB/OFED) en brancheorganisatie Techniek Nederland (UNETO-VNI) omdat zij feilloos aanvoelt wat de markt nodig heeft en hierin de juiste vertaalslag kan maken.

Iets wat ingewikkeld lijkt, maakt zijn makkelijk en praktisch zodat er daadwerkelijk nieuw gedrag ontstaat.

Tijdens haar studie op de AMA, Academie Mens en Arbeid heeft zij de specialisaties Loopbaanbegeleiding en Opleiding en Training gedaan. Haar afstudeertraject betrof organisatieculturen. Haar interesse in organisatieculturen vormt haar visie op organisaties. Organisatiekernwaarden zijn hierin essentieel. Na haar studie op de AMA, heeft zij de coachopleiding in Utrecht gevolgd, de Academie voor coaching en aangesloten bij de NOBCO en EMCC. Vervolgens heeft zij organisatieopstellingen gevolgd bij het Bert Hellinger Instituut in Groningen. Tot slot heeft zij Insights Discovery gedaan en is zij hiervoor geaccrediteerd.

Jacqueline is direct, geeft vertrouwen, enthousiast en inspirerend, is daadkrachtig, deskundig en toegankelijk. Zij weet de vinger op de juiste plek te leggen, zonder daarbij respect voor de ander te verliezen. Dit is haar grootste kracht. Ook haar out-of-the-box denken en haar bevlogenheid worden geprezen door onze opdrachtgevers.

Ervaringen

Jacqueline Bree heeft nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten voor je persoonlijke ontwikkeling van Jacqueline Bree

Management

Communicatie

Sales

HR

Not for humans