Financiële Cursussen & Opleidingen

Waar voor je geld! Dat is waar de aanbieders van onderstaande cursussen financieel management voor gaan. In opleidingen die erop gericht zijn het financieel inzicht te vergroten. Net zo goed als in de trainingen die zich juist weer meer richten op de ICT zijde van de financiële medaille.

Het vakgebied is op alle fronten continu in ontwikkeling. En als er ergens qua opleiding letterlijk veel winst te behalen is, dan is het vanzelfsprekend hier. Bij de opleidingen en de cursussen boekhouding, financiële administratie en financieel management. Overzichtelijk bijeengebracht op Springest.

Beste aanbieders in Financieel helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2023)
1Stavoor BV
star 8,7 (23 ervaringen)
2Succesvol tot én met Pensioen
star 8,7 (23 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Danielle van Leest
Executive Director
10
DSI Integriteitsmodule en workshop "Integriteit en kritische oordeelsvorming

"Ik was erg tevreden over de workshop: de goede trainer Michiel in combinatie met de goede inhoud zet je aan het denken en leert je hoe je kunt omgaan met ethische dilemma's. En de locatie met de geboden faciliteiten (Van der Valk Breukelen) is ook erg prettig. " - 22-09-2023 06:44

"Ik was erg tevreden over de workshop: de goede trainer Michiel in combinatie met de goede inhoud zet je aan het denken en leert je hoe je ku… alles lezen - 22-09-2023 06:44

starstarstarstarstar
Danny van Zoggel
10
Klassikale Opleiding PE Hypothecair Krediet incl. examen

"Zeer vriendelijke trainer. Legt alles goed en geduldig uit. Zeer waardevolle en voegt ook echt iets toe.
Geeft duidelijke voorbeelden die je ook goed kan toepassen.

Aanrader om dit te volgen!" - 07-09-2023 11:04

"Zeer vriendelijke trainer. Legt alles goed en geduldig uit. Zeer waardevolle en voegt ook echt iets toe. Geeft duidelijke voorbeelden die … alles lezen - 07-09-2023 11:04

starstarstarstarstar_border
Ed Wicklert
Projectmanager
8
Pensioen in Zicht - 3 dagen met partner

"Drie dagen training in voorbereiding op wat komen gaat als de laatste werkzame dag voor de werkgever een feit is. Die dag gaat komen in drie en halve maand en middels de zeer betrokken trainer en "lotgenoten" over gaat praten.

nuttig, leerzaam en leuk. Mede door de groepssamenstelling als bijzonder ervaren in de prachtige omgeving van Zuid-Limburg.

Een vol programma met voldoende ruimte voor ontspanning waar vitaliteit de rode draad is. Bewustwording over wat komen gaat en wat moet maar zeker mag een grote rol gaat spelen.

Mogelijk dat wat meer praktische zaken als onderdeel aan de training kunnen worden toegevoegd, een voorbeeld hiervan is het levenstestament.

Voor de rest geen andere woorden dan, ik heb geen enkele spijt hieraan te hebben deelgenomen." - 01-09-2023 09:27

"Drie dagen training in voorbereiding op wat komen gaat als de laatste werkzame dag voor de werkgever een feit is. Die dag gaat komen in drie… alles lezen - 01-09-2023 09:27