Financiële Cursussen & Opleidingen

Waar voor je geld! Dat is waar de aanbieders van onderstaande cursussen financieel management voor gaan. In opleidingen die erop gericht zijn het financieel inzicht te vergroten. Net zo goed als in de trainingen die zich juist weer meer richten op de ICT zijde van de financiële medaille.

Het vakgebied is op alle fronten continu in ontwikkeling. En als er ergens qua opleiding letterlijk veel winst te behalen is, dan is het vanzelfsprekend hier. Bij de opleidingen en de cursussen boekhouding, financiële administratie en financieel management. Overzichtelijk bijeengebracht op Springest.

Beste aanbieders in Financieel helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2021)
1Hoffelijk
star 9,1 (27 ervaringen)
2Lindenhaeghe
star 8,7 (22 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_half
Hans Timmers
9
Examen PE Schade zakelijk

"Het uiteindelijke examen heeft een duidelijk moeilijker niveau dan de proefexamens die bij de cursus zitten.
Daarnaast is het examen 60 minuten, terwijl bij de proefexamens de tijd 15 minuten langer is. Wel vreemd.
En tenslotte zou een 2e scherm bijzonder prettig zijn voor de vragen waar bijlagen bij zitten." - 21-04-2021 16:06

"Het uiteindelijke examen heeft een duidelijk moeilijker niveau dan de proefexamens die bij de cursus zitten. Daarnaast is het examen 60 mi… alles lezen - 21-04-2021 16:06

starstarstarstarstar_border
Hans Zoet
8
Pensioencoaching & Financiële Planning ★ (Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling | Pensioen in Zicht | Wanneer met Pensioen)

"Zaken die ogenschijnlijk als normaal worden beschouwd worden door Emiel zeer verhelderend in één van de 6 fasen geplaatst. Een goede manier om een evenwichtige balans in de besteedbare en voorhanden zijnde tijd te maken. Misschien wist je alles ongeveer wel te plaatsen maar door een het een ander (Emiel) te laten doen kom je toch soms tot verrassende resultaten.

Daarnaast heeft Yolanthe vd Berg een goed gevoel gegeven door bij het 4-ogen pricipe waarmee zij mijn financieel plan en voorbereiding heeft bevestigd.
" - 21-04-2021 06:48

"Zaken die ogenschijnlijk als normaal worden beschouwd worden door Emiel zeer verhelderend in één van de 6 fasen geplaatst. Een goede manier … alles lezen - 21-04-2021 06:48

starstarstarstarstar_half
P Verkuijlen
9
Opleiding Wft Basis

"Van de Opleiding Wft Basis heb ik enkel de oefenexamens besteld. Deze waren direct beschikbaar via je account. Ik vond deze proefexamens en de site zo fijn in gebruik dat ik mijn vervolgopleiding volledig via Hoffelijk heb gedaan. " - 15-04-2021 14:27

"Van de Opleiding Wft Basis heb ik enkel de oefenexamens besteld. Deze waren direct beschikbaar via je account. Ik vond deze proefexamens en … alles lezen - 15-04-2021 14:27