Financiële Cursussen & Opleidingen

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding? Bekijk de keuzehulp.

Wil je meerdere collega's tegelijk trainen?

Met een incompany training train je effectief meerdere collega's tegelijk. Springest biedt als enige in Nederland een bemiddelingsservice voor bedrijven of groepen die graag een financiële training op eigen locatie willen volgen.

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

  • Maatwerk voor jouw organisatie, met voorbeelden uit jouw praktijk
  • Train je collega's tegelijk en bespaar reistijd.

Bekijk onze incompany training service

Waar voor je geld! Dat is waar de aanbieders van onderstaande cursussen financieel management voor gaan. In opleidingen die erop gericht zijn het financieel inzicht te vergroten. Net zo goed als in de trainingen die zich juist weer meer richten op de ICT zijde van de financiële medaille.

Het vakgebied is op alle fronten continu in ontwikkeling. En als er ergens qua opleiding letterlijk veel winst te behalen is, dan is het vanzelfsprekend hier. Bij de opleidingen en de cursussen boekhouding, financiële administratie en financieel management. Overzichtelijk bijeengebracht op Springest.

Beste aanbieders in Financieel helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2018)
1de ScheidingsDeskundige
star 9,2 (35 ervaringen)
2Succesvol met Pensioen
star 8,8 (28 ervaringen)
3Lindenhaeghe
star 8,7 (134 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_border
Wouter Kolk
Eigenaar Assurantiekantoor
8
Opleiding PE Inkomen (incl. examen)

"Zou graag zien dat docent microfoon gebruikt om lessen te kunnen geven. gehoor mijzelf en ook anderen die ik sprak hebben hetzelfde probleem!! Daarnaast zou ik graag zien, dat er mogelijkheid bestond flesje water in examenlokaal te krijgen. Het examen is al stressvol genoeg en gebruik flesje water kan soms weer wat rust brengen." - 21-06-2018 07:25

"Zou graag zien dat docent microfoon gebruikt om lessen te kunnen geven. gehoor mijzelf en ook anderen die ik sprak hebben hetzelfde probleem… alles lezen - 21-06-2018 07:25

Jaap Hoekstra
starstarstarstarstar
Jaap Hoekstra
Team Lead Identity & Access Management - Central Governance at ABN AMRO Bank N.V.
10
Pensioen in Zicht (1-op-1) ★ Succesvol tot én met Pensioen

"In een woord: geweldige training voor zowel mijzelf als mijn partner Franscien. Wat wij zeer waardeerden was dat er meerdere sessies waren waarmee het veranderproces goed ondersteund wordt. Zo’n proces heeft tijd nodig en het is heel goed dat inzichten opgedaan in een sessie eerst ‘eigengemaakt’ kunnen worden voordat de volgende sessie ingegaan wordt.
We zijn heel blij met het gezamenlijke eindresultaat: het plan voor de toekomst waarin werk een ander aandeel heeft gekregen.
Resultaat: nieuwe start met heel veel mogelijkheden waar we met veel inspiratie aan zijn begonnen.
Emiel, bedankt.
Jaap" - 20-06-2018 14:53

"In een woord: geweldige training voor zowel mijzelf als mijn partner Franscien. Wat wij zeer waardeerden was dat er meerdere sessies waren w… alles lezen - 20-06-2018 14:53

starstarstarstarstar_half
Mohamed Saddiki
Assistent Accountmanager MKB
9
Training Financiële Analyse (basis)

"Aansluiting met praktijk vind ik top!

Trainer is deskundig en heeft mij getriggerd om een andere aanpak te hanteren voor het analyseren van Financiële situatie van bedrijf.

Tip: Wellicht als voorbereidingsopdracht ook een praktijkcasus te pakken.
" - 20-06-2018 14:33

"Aansluiting met praktijk vind ik top! Trainer is deskundig en heeft mij getriggerd om een andere aanpak te hanteren voor het analyseren v… alles lezen - 20-06-2018 14:33