ITIL Foundation

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

De ITIL ® Foundation training brengt u middels praktische voorbeelden, een casus en opdrachten de basis principes, processen en begrippen bij betreffende ITIL. CURSUSDUUR EN STUDIEBELASTING De cursusduur beslaat 3 dagen. Voor het examen moet daarnaast rekening gehouden worden met 12 studie-uren (examen op het eind van de derde dag is optioneel en dus niet inbegrepen in het tarief). DOEL Na afloop van de training heeft de deelnemer kennis van: • Het belang van IT dienstverlening en het beheer van de IT Infrastructuur voor een organisatie en hoe deze IT dienstverlening waarde creëert voor de organisatie; • Diensten, organisaties en procesmatig werken; • De ‘IT Service Lifecycle’; • De belangri…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ITIL Foundation, ITIL Overzicht, ITIL Service Manager, ITIL Practitioner en PRINCE2.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

De ITIL ® Foundation training brengt u middels praktische voorbeelden, een casus en opdrachten de basis principes, processen en begrippen bij betreffende ITIL. CURSUSDUUR EN STUDIEBELASTING De cursusduur beslaat 3 dagen. Voor het examen moet daarnaast rekening gehouden worden met 12 studie-uren (examen op het eind van de derde dag is optioneel en dus niet inbegrepen in het tarief). DOEL Na afloop van de training heeft de deelnemer kennis van: • Het belang van IT dienstverlening en het beheer van de IT Infrastructuur voor een organisatie en hoe deze IT dienstverlening waarde creëert voor de organisatie; • Diensten, organisaties en procesmatig werken; • De ‘IT Service Lifecycle’; • De belangrijkste concepten, principes, modellen en processen binnen de verschillende stadia van de ‘IT Service Lifecycle’ (Service Strategy, Service Design, Service Transition, Service Operations en Continious Service Improvement); • Integratie dan wel referentie naar andere standaarden of ‘best practices’ in de markt; • Functies en rollen. Met deze training waarbinnen ook een proefexamen wordt afgelegd is de deelne(e)m(st)er optimaal voorbereid voor het examen ITIL Foundation in IT Service Management van APMG. Het examen bestaat uit 40 multiple choicevragen en duurt 1 uur. Het certificaat geeft u 2 APMG credit points in ITIL certificering. WERKWIJZE Klassikale en interactieve behandeling van de leerstof. De leerstof volgt de levenscyclus van een dienst. Per fase van ‘IT Service Lifecycle’ wordt middels praktijksituaties en een casus (inclusief opdrachten) de leerstof geïntroduceerd. Op basis van de resultaten van de casusopdrachten en (eventuele) ontstane inhoudelijke discussie wordt de theorie uitgewerkt en op het einde getoetst. KWALITEIT De PRINCE2 en ITIL trainingen worden verzorgd door een partner van Info Support: IT Education. “Accredited ITIL® Foundation training is provided by IT Education, APMG-International Accredited Training Organization”. ITIL® is a Registered Trade Marks of AXELOS Limited. Deze training wordt verzorgd door en op locatie van een partner van Info Support; een eventuele kortingsregeling met Info Support is hier niet van toepassing. Wanneer u zich inschrijft met een Info Support Master Key Card worden extra dagen in rekening gebracht. Neem contact op met Info Support voor meer informatie.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.