HTML5 en CSS3

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
9 sep. 2019 tot 13 sep. 2019
Veenendaal
28 okt. 2019 tot 1 nov. 2019
Veenendaal
16 dec. 2019 tot 20 dec. 2019

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

HTML5 is in populariteit flink aan het stijgen. Met de komst van HTML5 wordt het belang van technologieën als Flash en Silverlight in twijfel gebracht. HTML5 biedt een rijke set van features waar voorheen browser plug-ins benodigd waren. Denk hierbij aan embedded content als audio en video, maar ook aan zaken als locatiebepaling, client-side opslag en web sockets. Met CSS3 kunnen we een rijkere user interface aanbieden aan de hand van transformaties, transities, animaties en meer stylingmogelijkheden. Dat HTML5 echt belangrijk aan het worden is valt ook te merken bij Windows 8: ontwikkelaars kunnen native apps ontwikkelen aan de hand van HTML. In deze training bouwt u een stevige fundering v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: (X)HTML & CSS, Webdesign, Programmeren (algemeen), Adobe (Macromedia) Dreamweaver en Adobe Photoshop Basis.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

HTML5 is in populariteit flink aan het stijgen. Met de komst van HTML5 wordt het belang van technologieën als Flash en Silverlight in twijfel gebracht. HTML5 biedt een rijke set van features waar voorheen browser plug-ins benodigd waren. Denk hierbij aan embedded content als audio en video, maar ook aan zaken als locatiebepaling, client-side opslag en web sockets. Met CSS3 kunnen we een rijkere user interface aanbieden aan de hand van transformaties, transities, animaties en meer stylingmogelijkheden. Dat HTML5 echt belangrijk aan het worden is valt ook te merken bij Windows 8: ontwikkelaars kunnen native apps ontwikkelen aan de hand van HTML. In deze training bouwt u een stevige fundering voor het werken met HTML en CSS. Ook leert u hoe CSS-frameworks werk uit handen kunnen nemen en hoe CSS-preprocessors als LESS en Sass de onderhoudbaarheid van CSS verbeteren. Tenslotte leert u werken volgens de laatste mogelijkheden die moderne browsers bieden met HTML5 en CSS3.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.