Strategie web en app design

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Nano webdesign
Logo van Competence Factory
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,5 Competence Factory heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 144 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
29 mrt. 2019
Utrecht
27 jun. 2019
Amsterdam
26 sep. 2019
Utrecht
18 dec. 2019
Amsterdam
3 feb. 2020
Utrecht
3 feb. 2020
Amsterdam
3 apr. 2020

Beschrijving

Door een betere bezettingsgraad zijn onze prijzen gemiddeld lager voor onze cursisten. Hoe vaker je bij ons een cursus volgt hoe lager de cursusprijs, zelfs als je van baan verandert. 

Kortingsmogelijkheden: Last Minute, KVGO, 20% ZZP korting en/of bundelkorting tot 40%.

De Cursus Overview Webdesign is de perfecte training om je te oriënteren. Het is de absolute aanrader voor iedereen die een website wil maken of laten bouwen. De laatste technieken Binnen 1 dag biedt de Cursus Overview Webdesign een goede start op het gebied van het ontwerpen van websites, zowel voor de ‘traditionele’ desktop pc als voor mobiele devices waardoor je dus meer leert over webdesign voor verschillende schermen. De laatste ontwikkelingen komen langs, net als de belangrijkste technieken en tools waarmee de moderne websites ontworpen en gebouwd worden. Internetstrategie Een goede website bereik je niet door het kiezen van een mooi Wordpress template. Je begint met een gedegen plan. …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Door een betere bezettingsgraad zijn onze prijzen gemiddeld lager voor onze cursisten. Hoe vaker je bij ons een cursus volgt hoe lager de cursusprijs, zelfs als je van baan verandert. 

Kortingsmogelijkheden: Last Minute, KVGO, 20% ZZP korting en/of bundelkorting tot 40%.

De Cursus Overview Webdesign is de perfecte training om je te oriënteren. Het is de absolute aanrader voor iedereen die een website wil maken of laten bouwen. De laatste technieken Binnen 1 dag biedt de Cursus Overview Webdesign een goede start op het gebied van het ontwerpen van websites, zowel voor de ‘traditionele’ desktop pc als voor mobiele devices waardoor je dus meer leert over webdesign voor verschillende schermen. De laatste ontwikkelingen komen langs, net als de belangrijkste technieken en tools waarmee de moderne websites ontworpen en gebouwd worden. Internetstrategie Een goede website bereik je niet door het kiezen van een mooi Wordpress template. Je begint met een gedegen plan. Wat wil je bereiken met de site. Elke website heeft een doelstelling. Meestal meerdere. Toch kun je op sommige sites niets doen. Tijdens deze cursus leer je websites maken die aanzetten tot actie. Kruip in de huid van je klant De valkuil is dat je je eigen bedrijf te goed kent. Je verkoopt een product of levert een dienst en verwacht dat de klant het allemaal snapt. Je gebruikt termen en woorden die in je eigen bedrijf voor iedereen zo duidelijk zijn. Je kunt je niet voorstellen dat je klanten deze woorden niet gebruiken. In deze Webdesign cursus krijg je technieken aangeboden om je doelgroep zo goed mogelijk te begrijpen. Verbeter je conversie Met conversie bedoelen we het percentage bezoekers dat tot een transactie overgaat. De transactie kan bijvoorbeeld een aankoop zijn bij een webshop of het afsluiten van een abonnement. Door middel van overtuigingstechnieken en een gebruiksvriendelijke website leer je jouw site zo optimaliseren wat jouw bezoekers verleidt tot een transactie. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) We willen allemaal graag goed gevonden worden in Google. Het beste is om een goed vindbare site te creëren direct bij de opbouw van je nieuwe site. Ook op SEO gebied krijg je veel tips mee. Webdesign van A tot Z Alle webdesign stappen van begin tot einde komen aanbod. Ook leer je welke webdesign specialisten tijdens welke fases belangrijk zijn. Een website wordt al lang niet meer gemaakt met enkel een webdesigner en een programmeur. Het is erg handig om te weten welke mensen je nodig hebt voor het maken van je site. Leer welk vakgebied van Webdesign jou echt aanspreekt, zodat je kunt specialiseren in datgene waar je passie ligt.

Er zijn nog geen ervaringen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)