Medium kees de jong
Big kees de jong

Kees de Jong

Trainer Financieel management voor niet-financiële managers.

Overzicht

Kees raakte als 13-jarige jongen op school tijdens de les handelskennis gefascineerd door het opstellen van zijn eerste balans. Het financiële vak is voor Kees liefde geworden toen hij leerde het te doceren.

Na zijn studie macro, fiscale en bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam werd Kees door Bureau Kees Horden uitgenodigd een training bij te wonen over Financieel management voor non-financials. Achteraf gezien een uitnodiging met grote consequenties voor zijn professionele leven. Kees was lyrisch over de training omdat de geboden samenhang voor het nodige inzicht en diepgang zorgde. Tijdens zijn studie aan de universiteit leerde hij allerlei onderdelen van het financiële vak. In de training werd op een glasheldere manier de verbanden tussen de verschillende onderdelen van het vak gelegd. Ook werd Kees duidelijk hoe de manier van doceren het verschil maakte. De ambitie van Kees was daarmee geboren: mensen oprecht helpen door ze relevant inzicht te verschaffen.

Kees besloot in 1991 trainer te worden. Jaren later geeft hij nog iedere week op zijn geheel eigen wijze inhoud aan de training Financieel management voor niet financiële managers. Daarbij is hij wars van al die kretologieën, terminologieën en definities. Deze worden door hem teruggebracht in gewone mensentaal. Kees geniet ervan als telkens weer bij de deelnemers de welbekende kwartjes vallen. Hij maakt dat waar door deelnemers het noodzakelijk inzicht te geven. Dit realiseert hij door zijn diepgaande kennis, zijn stijl van trainen en door de verdieping in en het bespreken van de cijfers van het bedrijf van de deelnemers. Met voorbeelden uit de eigen praktijk van de deelnemer zelf en actuele gebeurtenissen weet Kees de deelnemer vanaf het eerste moment te boeien. Die waardering heeft zich geuit in een zeer hoge Cedeo kwalificatie.

Ervaringen

Kees de Jong heeft nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten voor je persoonlijke ontwikkeling van Kees de Jong

Management

Financieel

Not for humans