Communiceren met de achterban - OR

Tijdsduur
Logo van OR opleidingen

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Welke informatie is relevant voor welke collega’s? En wat doen ze er eigenlijk mee? Hoe krijgen we wat meer te horen van onze collega’s? De achterban. Het is zo belangrijk om te weten wat daar speelt. Je zou daarom graag meer van ze horen. Maar je weet eigenlijk ook niet precies hoe je je collega’s het beste bereikt … De relatie met de achterban is voor menig or dan ook een bron van zorg. En tja, je weet ook wel dat het verspreiden van notulen alleen vaak niet genoeg is om de collega’s daadwerkelijk te bereiken. Daar is meer voor nodig. Maar wat? Wat leer je? Tijdens deze opleiding leer je je collega’s beter kennen. Je leert onderscheid te maken tussen de verschillende doelgroepen. Daarnaast…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Welke informatie is relevant voor welke collega’s? En wat doen ze er eigenlijk mee? Hoe krijgen we wat meer te horen van onze collega’s? De achterban. Het is zo belangrijk om te weten wat daar speelt. Je zou daarom graag meer van ze horen. Maar je weet eigenlijk ook niet precies hoe je je collega’s het beste bereikt … De relatie met de achterban is voor menig or dan ook een bron van zorg. En tja, je weet ook wel dat het verspreiden van notulen alleen vaak niet genoeg is om de collega’s daadwerkelijk te bereiken. Daar is meer voor nodig. Maar wat? Wat leer je? Tijdens deze opleiding leer je je collega’s beter kennen. Je leert onderscheid te maken tussen de verschillende doelgroepen. Daarnaast weet je straks hoe je het beste kunt communiceren met deze groepen. In de ochtend wisselen we korte inleidingen af met praktische opdrachten en levendige discussies. Tijdens het middagprogramma maak je een begin met het ‘actieplan achterban’. Een helder plan dat je vervolgens in de or verder kan uitwerken. Aan het eind van de dag heb je een blauwdruk in handen voor jouw eigen actieplan! Ook besteden we aandacht aan het gebruik van de sociale media door de ondernemingsraad. Hoe kunnen facebook, twitter, yammer en linkedIn worden gebruikt en wat zijn de voor- en nadelen hiervan. Literatuur Als deelnemer ontvang je de uitgave ‘Or en doelgericht communiceren’ cadeau. Het inschrijfgeld bedraagt € 395,- per persoon (excl. BTW). Hierbij zijn inbegrepen de kosten van documentatiemateriaal, koffie, thee, water, lunch en de uitgave ‘Or en doelgericht communiceren’. Het documentatiemateriaal wordt op de dag zelf uitgereikt. Parkeren bij BCN Utrecht (Daltonlaan) is gratis. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging, routebeschrijving en een factuur.

Voor algemene informatie:

Ineke Rikkers E-mailadres: opleidingenhrm@vakmedianet.nlIncompany trainingen: Het komt regelmatig voor dat collega’s dezelfde trainingsbehoefte hebben. In dat geval kan een incompany training een voordelige keuze zijn die meer rendement oplevert dan een open training. De trainingen kunnen volledig op jullie wensen en behoeften worden afgestemd.

Contact: Roel van Rijk Telefoonnummer: 06 – 20134361 E-mail: incompanytrainingen@vakmedianet.nl

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met OR opleidingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.