Data Vault Modeling

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7 (uit 8 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Business Intelligence ontwikkelaars en architecten leren databases ontwerpen en implementeren conform de regels van de Data Vault methodologie die is ontwikkeld door Dan Linstedt. In deze training worden ook de architecturele patterns voor agile data warehousing behandeld. Deze patterns zijn beschreven door Hans Hultgren. U leert de eigenschappen van en de filosofie achter Data Vault inclusief de verschillen met traditionele technieken en architecturen, zoals 3NF en dimensionaal modelleren. We bespreken hoe u de Data Vault modelleertechnieken kunt toepassen binnen de Enterprise Data Warehouse (EDW) architectuur met behulp van een business en/of bron gedreven benadering bij het ontwerpen van …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Business Intelligence ontwikkelaars en architecten leren databases ontwerpen en implementeren conform de regels van de Data Vault methodologie die is ontwikkeld door Dan Linstedt. In deze training worden ook de architecturele patterns voor agile data warehousing behandeld. Deze patterns zijn beschreven door Hans Hultgren. U leert de eigenschappen van en de filosofie achter Data Vault inclusief de verschillen met traditionele technieken en architecturen, zoals 3NF en dimensionaal modelleren. We bespreken hoe u de Data Vault modelleertechnieken kunt toepassen binnen de Enterprise Data Warehouse (EDW) architectuur met behulp van een business en/of bron gedreven benadering bij het ontwerpen van de Hubs, Links en Satellites. Verder leert u het ETL proces voor de Data Vault te implementeren. Daarbij wordt aangegeven hoe u de ETL code kunt genereren en welke voordelen dit heeft in het ontwikkelproces. Tenslotte leert u een aantal best practices voor het implementeren van een Data Vault. Deze training wordt ook verzorgd als onderdeel van de training Data Modeling Data Warehouse. Zie gerelateerde cursussen Data Modeling Data Warehouse(DMDW).
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.