Data Vault Modeling

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Veenendaal
16 okt. 2019 tot 17 okt. 2019

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Business Intelligence ontwikkelaars en architecten leren databases ontwerpen en implementeren conform de regels van de Data Vault methodologie die is ontwikkeld door Dan Linstedt. In deze training worden ook de architecturele patterns voor agile data warehousing behandeld. Deze patterns zijn beschreven door Hans Hultgren. U leert de eigenschappen van en de filosofie achter Data Vault inclusief de verschillen met traditionele technieken en architecturen, zoals 3NF en dimensionaal modelleren. We bespreken hoe u de Data Vault modelleertechnieken kunt toepassen binnen de Enterprise Data Warehouse (EDW) architectuur met behulp van een business en/of bron gedreven benadering bij het ontwerpen van …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data Vault, Business intelligence, CommVault, Data storage en Big Data.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Business Intelligence ontwikkelaars en architecten leren databases ontwerpen en implementeren conform de regels van de Data Vault methodologie die is ontwikkeld door Dan Linstedt. In deze training worden ook de architecturele patterns voor agile data warehousing behandeld. Deze patterns zijn beschreven door Hans Hultgren. U leert de eigenschappen van en de filosofie achter Data Vault inclusief de verschillen met traditionele technieken en architecturen, zoals 3NF en dimensionaal modelleren. We bespreken hoe u de Data Vault modelleertechnieken kunt toepassen binnen de Enterprise Data Warehouse (EDW) architectuur met behulp van een business en/of bron gedreven benadering bij het ontwerpen van de Hubs, Links en Satellites. Verder leert u het ETL proces voor de Data Vault te implementeren. Daarbij wordt aangegeven hoe u de ETL code kunt genereren en welke voordelen dit heeft in het ontwikkelproces. Tenslotte leert u een aantal best practices voor het implementeren van een Data Vault. Deze training wordt ook verzorgd als onderdeel van de training Data Modeling Data Warehouse. Zie gerelateerde cursussen Data Modeling Data Warehouse(DMDW).

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Data Vault.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.