MapsTell Team Training

Type product
Tijdsduur

MapsTell Team Training

HetTrainingsbureau.nl
Logo van HetTrainingsbureau.nl

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Samenwerken met een top team is geweldig. Je vult elkaar aan en maakt optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten. Werkzaamheden worden zo verdeeld dat iedereen in zijn kracht staat en er is begrip voor elkaars valkuilen. Mensen geven duidelijk aan als ze ergens minder sterk in zijn en dit wordt door de anderen opgevangen. Helaas is dit niet vanzelfsprekend, mensen snappen elkaar vaak niet waardoor irritaties ontstaan, energie weggezogen wordt, of erger nog mensen elkaar de tent uitvechten. Het inzicht wat in deze training gegeven wordt haalt spanning weg en zorgt voor betere benutting van energie. Met MapsTell (gebaseerd op DISC) krijgen mensen inzicht in hun eigen gedragsvoorkeuren. De voorke…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: MBTI, Hooggevoeligheid, Teamcoaching, Teamvorming & Teamtraining en Coaching.

Samenwerken met een top team is geweldig. Je vult elkaar aan en maakt optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten. Werkzaamheden worden zo verdeeld dat iedereen in zijn kracht staat en er is begrip voor elkaars valkuilen. Mensen geven duidelijk aan als ze ergens minder sterk in zijn en dit wordt door de anderen opgevangen. Helaas is dit niet vanzelfsprekend, mensen snappen elkaar vaak niet waardoor irritaties ontstaan, energie weggezogen wordt, of erger nog mensen elkaar de tent uitvechten. Het inzicht wat in deze training gegeven wordt haalt spanning weg en zorgt voor betere benutting van energie. Met MapsTell (gebaseerd op DISC) krijgen mensen inzicht in hun eigen gedragsvoorkeuren. De voorkeuren worden weergegeven op basis van vier hoofdstijlen, Daadkrachtig, Invloedrijk, Consciëntieus en Stabiel. In de vorm van een routekaart krijgt iedereen zijn eigen gebied op de wereld van verschil. Door de inzichten met collega’s te delen ontstaat er meer onderling begrip en is er een betere basis om als team elkaars krachten optimaal te benutten. Maak je team effectiever en kies voor de training Teamvorming met MapsTell.

Voor verrassend doelgerichte trainingen, workshops en begeleiding. De juiste professionals bij de behoefte van de deelnemer en opdrachtgever. 

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.