Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

Niveau
Tijdsduur
Trainers
Tjerk Jan Haga+2

Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

De trainingsacteuracademie
Logo van De trainingsacteuracademie
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,4 De trainingsacteuracademie heeft een gemiddelde beoordeling van 9,4 (uit 198 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #3 in Opleiding & Onderwijs.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,3
Gemiddeld cijfer voor Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)
Gebaseerd op 22 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
Esmé Sanders
starstarstarstarstar
Esmé Sanders
jeugdzorgwerker
10
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Ongelooflijk wat je in 4 dagen kan leren! Wat een intensieve, inspirerende en fantastische training! Trainer Heleen creëert een veilige sfeer waarin je in korte tijd jezelf kan ontwikkelen tot volledig trainingsacteur en je zelfbeeld een oppepper geeft! Bedankt!" - 10-01-2022 10:00

"Ongelooflijk wat je in 4 dagen kan leren! Wat een intensieve, inspirerende en fantastische training! Trainer Heleen creëert een veilige sfee… alles lezen - 10-01-2022 10:00

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

De trainingsacteuracademie biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Antwerpen, Nijmegen

Beschrijving

Versnelde Trainingsacteur opleiding (Summer course)

Via de Stap regeling kunt u 1000 euro subsidie krijgen op deze opleiding bij ons!

Inclusief:

 • het assessment(certificering)
 • overnachting
 • ontbijt en lunch en avondeten. 

4 daagse opleiding om succesvol trainingsacteur te worden

In de prachtige bossen bij Nijmegen ! Conferentieoord de Poort

Of op een prachtige locatie in Antwerpen (Belgie)

Of in Hotel Erica (Fletcher) Nijmegen

Voor wie

Hoor jij vaker dat het acteren in rollenspelen echt iets voor jou is en geniet jij van acteren? Ben jij goed in het werken met mensen? Dan is de opleiding Trainingsacteren bij de Trainingsacteur Academie echt iets voor jou!

We starten weer de…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Trainingsacteur, Train de trainer, Facilitator / Faciliteren, Workshops geven en Trainersvaardigheden.

Versnelde Trainingsacteur opleiding (Summer course)

Via de Stap regeling kunt u 1000 euro subsidie krijgen op deze opleiding bij ons!

Inclusief:

 • het assessment(certificering)
 • overnachting
 • ontbijt en lunch en avondeten. 

4 daagse opleiding om succesvol trainingsacteur te worden

In de prachtige bossen bij Nijmegen ! Conferentieoord de Poort

Of op een prachtige locatie in Antwerpen (Belgie)

Of in Hotel Erica (Fletcher) Nijmegen

Voor wie

Hoor jij vaker dat het acteren in rollenspelen echt iets voor jou is en geniet jij van acteren? Ben jij goed in het werken met mensen? Dan is de opleiding Trainingsacteren bij de Trainingsacteur Academie echt iets voor jou!

We starten weer de opleiding Trainingsacteren. Trainingsacteren is een vak waar veel bij komt kijken. De laatste jaren neemt de vraag naar trainingsacteurs steeds meer toe. Professionele trainingsacteurs worden op vele plekken ingezet zoals bij assessments, allerhande trainingen, examens etc.

De opleiding tot professioneel trainingsacteur bij de Trainingsacteur academie duurt 4 dagen en leert je alles om aan de slag te kunnen gaan als professioneel trainingsacteur. De groepen zijn niet groter dan 8/10 cursisten.

Opleiding trainingsacteur

De opleiding begint met het leren van de basis van het trainingsacteren. Hierin maken we kennis met elkaar en gaan we kijken wat het vak van trainingsacteur inhoudt. Welke competenties heb ik nodig? Hoe leer ik als trainingsacteur afstemmen op de ander en acteren bij assessments? Wat zijn de do’s en don'ts.

In de opleiding leer je welke competenties er voor een trainingsacteur nodig zijn en hoe trainingssessies opgebouwd worden. Ook een belangrijk onderdeel waar we veel aandacht aan besteden is het feedback geven als trainingsacteur en samenwerken met een trainer.

Verder leren we in deze basistraining hoe je een ander kunt coachen, uitdagen, stimuleren en ondersteunen om zijn of haar gewenste doelen te halen.

De Modules Trainingsacteren

Dag1: Ochtend: Basis van het Trainingsacteren

(10.00-12.30 uur)

We maken kennis met elkaar en het vak van Trainingsacteur. We oefenen met situaties uit de praktijk, spelen rollen en leren omgaan met agressie, angst, onzekerheid e.d. Hoe kan ik als trainingsacteur de ander leren om te gaan met moeilijke, agressieve klanten, a-relaxte situaties, spanning, stress en emoties? We oefenen met het voeren van moeilijke gesprekken en oefenen met feedback.

Dag 1: Middag: Improviseren en rollen spelen

Binnen het bedrijfsleven is steeds meer vraag om mensen te leren improviseren en om te gaan met het hier en nu. In deze module leer je hoe je mensen kan begeleiden, wat improviseren inhoudt en hoe je de diverse tools kunt inzetten binnen bedrijfstrainingen.

Improviseren en rollen spelen (verdieping)

We improviseren op en rond een thema, regie, spelen in het hier en nu en met het wie, wat, waar. We leren wat er nodig is om de ander te laten schitteren, gaan bezig met samenwerken en weten wat er bedoeld wordt met het herkennen van aanbod en probleem.

Improviseren en rollen spelen (verdieping) in een trainingsgerichte situatie.

Afstemmen, schakelen, fine tunen

(10.00-12.30 uur)

We gaan bezig met de theoretische achtergrond. Als trainingsacteur moet je je kunnen afstemmen, nauwkeurig aan kunnen voelen wat er nodig is om het juiste effect, het juiste resultaat te kunnen behalen. In deze module oefenen we met fine-tunen, inleven, afstemmen en schakelen.

Voorbereiding: de theorie: wie is de organisatie, waar gaat de training over, locatie, datum en tijd, wie zijn de deelnemers, welke afdeling werken, hebben mensen ervaring met het werken met acteurs, werkt de trainer met een bepaalde methodiek? Hoe laat aanwezig, rolverdeling, de procedure, hoe start het rollenspel, een keer of na de feedback nogmaals voor een tweede kans.

Corporate knowledge big 5: 1 geloofwaardigheid van het spel, 2 het kunnen aansluiten op het leerdoel van de deelnemers met inachtneming van het model dat of de theorie die in de training wordt gehanteerd. 3 de toegevoegde waarde van de trainingsacteur binnen de training, voor deelnemers en ten opzichte van de trainer. 4: feedback, 5 corporate knowledge

Dag 2: Middag: Afstemmen, schakelen, fine tunen

In de middag oefenen we in een praktijksituatie hoe je de theoretische achtergrond kunt integreren in de praktijk.

In de middag oefenen we met improvisatie in een meer trainingsgerichte situatie.

(13.30-18.00 uur)

Dag 3: OchtendWerken met weerstand en agressie

(10.00-12:30 uur)

In de ochtend leer je de theorie hoe je om moet gaan met weerstand en agressie.

Dit is een onderdeel dat veel aandacht heeft in het bedrijfs- en instellingsleven. Op deze dag ervaar je hoe zo’n training eruit ziet en gebruiken we een agressiemodel om je te leren wat het juiste gedrag is om agressie te laten de-escaleren en hoe je dit als trainingsacteur gebruikt binnen een agressietraining.

Dag 3: Middag: Werken met weerstand en agressie

(13.30-18.00 uur)

We oefenen in een praktijksituatie hoe je de theoretische achtergrond kunt integreren in de praktijk.

Werken met methodieken, patronen, schema en basisbehoeften.

Theorie: Mensen reageren vaak onbewust vanuit oude patronen, schema’s en valkuilen. Vaak zit hier een basisbehoefte onder, die niet vervuld wordt. Op deze dag leer je welke schema’s en patronen vaak voorkomen, hoe je deze kan herkennen alsook doorbeken. Kennis hebben van patronen en basisbehoeften is zeer waardevol als je werkzaam bent als coach of trainingsacteur.

Verschillende trainingsmodellen: TRM (teamrolmanagement) Roos van Leary, Kernkwadranten, Reflectie in Actie, DISC (insights) STAR, Transactionele Analyse, Voice Dialogue, Disney

Dag 4: Morgen: Werken met schema en basisbehoeften.

(10.00-12.30 uur)

In de middag oefenen we met de theorie in de praktijk.

Ontwikkel je eigen Stijl / Oefenen met een professionele Acteur

Op deze dag je ontwikkel je je eigen stijl van spelen en acteren en onderzoek je waar precies je specialiteit en talenten als trainingsacteur liggen.

Examens dag 4

Je kunt meteen na de opleiding gaan voor het examen Je krijgt een casus en werkt met een professionele trainingsacteur als klant. Leg je de proeve van bekwaamheid met een voldoende of goed af, dan ontvang je het certificaat en wordt je ingeschreven in het acteursbestand van de Trainingsacteur-academie als je dat wilt. Het examen duurt ongeveer 30 minuten.

(13.30-18.00)

Examens 

Voor het stage lopen bij trainingen van Match-it en inschreven worden bij de de Trainingsacteur-Academie is het examen verplicht. 

Vaardigheden: 

-acteren (m.n. toegepast acteren)

-helikopterview;
-feedback geven;
-adviseren (van de trainer m.n. op inzet trainingsacteur en werkvormen). 

Persoonlijke Eigenschappen

openheid (V)** verbinding maken (V) samenwerken (V) ontwikkelingsgerichtheid (V) creativiteit (D) reflectievermogen (D) zelfbewustzijn (K) ondernemend handelen (K) 

Voor het stage lopen bij trainingen van Match-it en ingeschreven worden bij de de Trainingsacteur-Academie is het examen verplicht.

De data zijn in overleg.

Deze opleiding is op MBO/HBO niveau.

Locatie 

Nijmegen of Antwerpen

Investering

Tijdsinvestering: 4 dagen

Kosten:

€ 2500,- btw vrijgesteld inclusief examen lunch en avondeten en overnachting

De opleiding gaat door in augustus!

Alle prijzen zijn btw vrij, exclusief handboek, inclusief/handouts, koffie/thee, lunch, frisdrank, schrijfgerei en overnachting. Alle data zijn onder voorbehoud. Tijdig wordt bekend gemaakt indien een cursus wordt geannuleerd of verplaatst.

Thema,s die behandeld worden tijdens de opleiding:

 • 5 w’s wie ga je spelen, (functionele rol) (Relationele rol) (Karakterrol);
 • wat ga je spelen (concreet, richting leerdoel);
 • waar ga je spelen, in welke ruimte, welke werkelijkheid;
 • leerdoelen (belonen en escaleren) (organisatorisch en individueel niveau);
 • coachen in het spel
 • spelbelang;
 • geloofwaardig en consistent spel;
 • 1 het gedrag;
 • 2 motief;
 • 3 opbrengst;
 • je eigen persoonlijkheid;
 • realistisch spelen, spelaanbod accepteren;
 • beïnvloedbaar zijn in spel;
 • helicopterview;
 • feedback geven in de rol, uit de rol, door je spel;
 • rolwissel;
 • met de hele groep in een keer.
9,3
Gemiddeld cijfer voor Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)
Gebaseerd op 22 ervaringen
Esmé Sanders
starstarstarstarstar
Esmé Sanders
jeugdzorgwerker
10
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Ongelooflijk wat je in 4 dagen kan leren! Wat een intensieve, inspirerende en fantastische training! Trainer Heleen creëert een veilige sfeer waarin je in korte tijd jezelf kan ontwikkelen tot volledig trainingsacteur en je zelfbeeld een oppepper geeft! Bedankt!" - 10-01-2022 10:00

"Ongelooflijk wat je in 4 dagen kan leren! Wat een intensieve, inspirerende en fantastische training! Trainer Heleen creëert een veilige sfee… alles lezen - 10-01-2022 10:00

sietske rienks
starstarstarstarstar_half
sietske rienks
Opleidingsdocent Hogeschool
9
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Super leerzame en gezellige dagen gehad tijdens de versnelde basisopleiding voor trainingsacteur! 4 volle werkdagen in een trainingsbubbel is echt aan het raden. Ik vond het heel prettig om in zo’n korte tijd jezelf te verhouden tot het vak van trainersacteur. Het leerrendement werd mijn inziens daardoor ook vergroot.
Tjerk Jan heb ik ervaren als een zeer deskundig en humoristische trainer en acteur. " - 04-01-2022 09:40

"Super leerzame en gezellige dagen gehad tijdens de versnelde basisopleiding voor trainingsacteur! 4 volle werkdagen in een trainingsbubbel … alles lezen - 04-01-2022 09:40

starstarstarstarstar_half
Jenny Janssen
Learning specialist
9
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Heel veel geleerd tijdens de versnelde opleiding trainingsactuer in een warme, fijne sfeer onder de deskundige en bezielende leiding van Tjerk- Jan. Afwisselend, praktisch, leerzaam en veel aandacht voor iedere deelnemer. Mocht je nog twijfelen....gewoon doen! Jenny Janssen" - 03-01-2022 18:01

"Heel veel geleerd tijdens de versnelde opleiding trainingsactuer in een warme, fijne sfeer onder de deskundige en bezielende leiding van Tje… alles lezen - 03-01-2022 18:01

starstarstarstarstar_half
Hanneke ten Haken
Psychiatrisch verpleegkundige, trainer fysieke agressie
9
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Ontzettend leuk en heel veel geleerd in een goede sfeer en intensief tempo! Je vaardigheden worden aangescherpt omdat je constant aan het oefenen bent, de mix theorie en doen was voor mij goed in balans." - 03-01-2022 08:45

"Ontzettend leuk en heel veel geleerd in een goede sfeer en intensief tempo! Je vaardigheden worden aangescherpt omdat je constant aan het oe… alles lezen - 03-01-2022 08:45

🎭Suzanne Pijman-Selbach 😍
starstarstarstarstar_half
🎭Suzanne Pijman-Selbach 😍
9
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Heel fijne trainer die zijn visie op een goede trainingsacteur erg goed kan overbrengen. Rustig, speels en met power! Tjerk Jan stemt af met de studenten en brengt de theorie op een actieve manier over bij mij. Hij laat veel verschillende typen of rollen zien en weet door zijn ervaring wat er nodig is op allerlei soorten vakgebied. Drama komt samen met ondersteuning van een leersituatie. De veiligheid die tjerk bied zorgt dat je de ruimte voelt om hierin veel te oefenen. Ik heb een 9 gegeven omdat er altijd nog ruimte is om te ontwikkelen. Maar ik kan nu niets benoemen wat beter kan. " - 31-12-2021 08:48

"Heel fijne trainer die zijn visie op een goede trainingsacteur erg goed kan overbrengen. Rustig, speels en met power! Tjerk Jan stemt af met… alles lezen - 31-12-2021 08:48

Cecile van Eijndhoven
starstarstarstarstar
Cecile van Eijndhoven
10
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Gulle warme trainingsdagen waar ik actief, betrokken en persoonlijk me te goed mocht doen aan het hele menu van de basis kennis en oefenkansen voor de basis tbv het trainingsacteurschap. Perfecte balans en tempo. Hongerig naar meer ! " - 30-12-2021 21:30

"Gulle warme trainingsdagen waar ik actief, betrokken en persoonlijk me te goed mocht doen aan het hele menu van de basis kennis en oefenkans… alles lezen - 30-12-2021 21:30

starstarstarstarstar_half
Randy Jellema
Technisch analist
9
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Veelbelovende cursus, veel geleerd en zeker gelachen. Trainer Sjoerd en stagair Jeroen staan ver boven de stof en hebben een goede kijk op om je op een hoger niveau te brengen. Zeker een aanbeveling voor degene die nog twijfelen….gewoon doen! Trainers en cursisten bedankt voor jullie inbreng en enthousiasme. Randy" - 29-06-2021 15:25

"Veelbelovende cursus, veel geleerd en zeker gelachen. Trainer Sjoerd en stagair Jeroen staan ver boven de stof en hebben een goede kijk op o… alles lezen - 29-06-2021 15:25

Wat leuk te lezen Randy. Dank dat je erbij was en dank voor het delen van je ervaringen op onze opleiding. Veel succes gewenst!

- 29-06-2021 15:25
Mieke Souverijn
starstarstarstarstar_half
Mieke Souverijn
Ambulant hulp verlener
9
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Sjoerd was in staat om zeer snel een veilige leeromgeving te creëren waarin ik goed durfde te oefenen. Voldoende verdieping voor deze dagen.had van mij wel een dag extra mogen duren om nog meer te kunnen spelen voor t assessment.

Al met al een hele fijne opleiding. Bljj met deze nieuwe vaardigheden. " - 28-06-2021 18:38

"Sjoerd was in staat om zeer snel een veilige leeromgeving te creëren waarin ik goed durfde te oefenen. Voldoende verdieping voor deze dagen.… alles lezen - 28-06-2021 18:38

starstarstarstarstar_half
Mieke Souverijn
Ambulant hulp verlener
9
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Sjoerd was in staat om zeer snel een veilige leeromgeving te creëren waarin ik goed durfde te oefenen. Voldoende verdieping voor deze dagen.had van mij wel een dag extra mogen duren om nog meer te kunnen spelen voor t assessment.

Al met al een hele fijne opleiding " - 28-06-2021 18:34

"Sjoerd was in staat om zeer snel een veilige leeromgeving te creëren waarin ik goed durfde te oefenen. Voldoende verdieping voor deze dagen.… alles lezen - 28-06-2021 18:34

Dank je wel Mieke voor het delen van je ervaringen!

- 28-06-2021 18:34
Faisal Douglas
starstarstarstarstar_border
Faisal Douglas
Trainingsacteur bij "Leren in simulatie".
8
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Fijne en zeer leerzame opleiding gevolgd. Sjoerd is zeer vakbekwaam en kon de stof goed overbrengen. Ik vond dat er een goede balans was tussen de praktijkopdrachten en de theorie. Ik beveel de opleiding aan." - 28-06-2021 18:08

"Fijne en zeer leerzame opleiding gevolgd. Sjoerd is zeer vakbekwaam en kon de stof goed overbrengen. Ik vond dat er een goede balans was tus… alles lezen - 28-06-2021 18:08

Super te horen Faisal. Dank je wel voor je inbreng en fijne woorden.

- 28-06-2021 18:08
starstarstarstarstar_half
F. Godefroy
Docent Drama, Acteur, Fotograaf
9
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Wat een feest was deze cursus. Trainer Sjoerd is enorm ervaren, integer, open, scherp, energiek en motiverend. Hij zorgde voor een fijne en veilige sfeer waarin iedereen kon groeien. Ook co-trainer Heleem was top. Ze vormden een goed team. Ik heb veel geleerd en veel zin om aan de slag te gaan. " - 11-05-2021 12:37

"Wat een feest was deze cursus. Trainer Sjoerd is enorm ervaren, integer, open, scherp, energiek en motiverend. Hij zorgde voor een fijne en … alles lezen - 11-05-2021 12:37

starstarstarstarstar
Marjanne Loon
Senior beleidsregisseur
10
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Co-trainer Heleen Iordens en trainer Sjoerd Haga zijn een goed duo. Toptrainers. Mooie mix tussen spel en theorie. Omdat de trainers zelf ook als acteur meewerken in de training, wordt het heel gelijkwaardig. Training blijft lekker praktisch. Ik heb echt het gevoel dat ik de kneepjes van het vak heb geleerd." - 08-05-2021 10:49

"Co-trainer Heleen Iordens en trainer Sjoerd Haga zijn een goed duo. Toptrainers. Mooie mix tussen spel en theorie. Omdat de trainers zelf o… alles lezen - 08-05-2021 10:49

Fijn te horen Marjanne! Dank je wel voor het deelnemen en delen van deze positieve ervaring!

- 08-05-2021 10:49
starstarstarstarstar_half
Maartje Van der Weide
Sociaal werker maatschappelijke opvang, persoonlijk begeleider psychiatrie
9
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Een inspirerende training waarbij het zeker niet alleen gaat over het neerzetten van een zo realistisch mogelijk nagespeelde situatie. Het is echt de start van een nieuw te leren vak waarbij zelfkennis, eigen grenzen, kunnen, scherp inzicht en communicatie samen komen in een succes ervaring waar ik blij van ben geworden. Een ware spiegel waarmee ik niet alleen verder kom in deskundigheid maar ook op persoonlijk niveau. Het doel is de ander te laten schitteren door zelf de ruimte te creeren om te kunnen stralen. Dank daar voor. Zowel onze inspirerende trainer als mijn mede cursisten." - 08-09-2020 15:11

"Een inspirerende training waarbij het zeker niet alleen gaat over het neerzetten van een zo realistisch mogelijk nagespeelde situatie. Het i… alles lezen - 08-09-2020 15:11

Debbie Rasing
starstarstarstarstar_border
Debbie Rasing
8
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Ik heb genoten, veel geleerd, nieuwe mensen leren kennen én mijn vrije kind de ruimte kunnen geven. Tjerk Jan is een enthousiaste, energieke trainer met veel praktijkervaring die je continue bij de les houdt! Dank voor deze inspirerende ervaring!!!
" - 31-08-2020 14:12

"Ik heb genoten, veel geleerd, nieuwe mensen leren kennen én mijn vrije kind de ruimte kunnen geven. Tjerk Jan is een enthousiaste, energiek… alles lezen - 31-08-2020 14:12

starstarstarstarstar
Henk Locht
Adviseur
10
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Esther is een bevlogen trainer die ver boven de stof staat. Haar kennis en ervaring weet ze op een speelse en praktische manier te vertalen met afwisselde spelvormen waardoor het nooit saai werd tijdens de soms lange dagen. Ze staat continue in verbinding met de groep en geeft persoonlijke aandacht. De afwisseling tussen tussen theorie en spel was goed in balans waardoor ik goed in mijn leercurve zat. Esther weet door haar persoonlijkheid een veilige leeromgeving te creëren waarin je optimaal kan leren en durft te experimenteren. Haar feedback was to the point waardoor ik gedurende de opleiding kon groeien in mijn ontwikkelingspunten. De trainer kan de opleiding maken en breken. Esther heeft mijn training meer dan waargemaakt. " - 29-08-2020 13:22

"Esther is een bevlogen trainer die ver boven de stof staat. Haar kennis en ervaring weet ze op een speelse en praktische manier te vertalen … alles lezen - 29-08-2020 13:22

starstarstarstarstar_half
Anita Bäumer
MfN registermediator
9
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Wat een geweldig leuke, leerzame opleiding! Tjerk is een enorm motiverende, positieve, humoristische trainer, die het tempo er lekker in houdt. Het waren lamge, intensieve dagen, maar de tijd vloog voorbij en je krijgt er heul veul energie van! Motto: geef de cursist een succeservaring absoluut gelukt!" - 28-08-2020 12:10

"Wat een geweldig leuke, leerzame opleiding! Tjerk is een enorm motiverende, positieve, humoristische trainer, die het tempo er lekker in hou… alles lezen - 28-08-2020 12:10

starstarstarstarstar
Silvy Sas
10
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Wat een ontzettend leerzame en inspiratievolle week hebben wij als leerlingen mogen beleven! Tjerk Jan wist ons elk moment te boeien en uit te dagen. Ondanks de omstandigheden (hitte en de coronamaatregelen) heeft Tjerk geen minuut onbenut gelaten om ons volledig klaar te stomen voor het mooie beroep van trainingsacteur. Kortom; ik ben zeer tevreden! " - 21-08-2020 11:22

"Wat een ontzettend leerzame en inspiratievolle week hebben wij als leerlingen mogen beleven! Tjerk Jan wist ons elk moment te boeien en uit … alles lezen - 21-08-2020 11:22

Merle van den Heuvel
starstarstarstarstar
Merle van den Heuvel
HRBP
10
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Super goede training die jezelf voorbereid op het vak maar je ook persoonlijk vele inzichten geeft. Daarnaast wordt het SUPER begeleidt, een goede mix tussen theorie, oefening en echte praktijk ervaring met trainingsacteurs! Tot slot brengt de training enorm veel plezier. " - 21-08-2020 07:34

"Super goede training die jezelf voorbereid op het vak maar je ook persoonlijk vele inzichten geeft. Daarnaast wordt het SUPER begeleidt, een… alles lezen - 21-08-2020 07:34

Hans Kramer
starstarstarstarstar_half
Hans Kramer
9
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Als NLP opleider/trainer en assessor volgde ik deze opleiding om meer inzicht te krijgen in trainingsacteur. Daar heb ik veel mee te maken in mijn werk. Ik vind dat Tjerk deze opleiding zeer professioneel heeft uitgevoerd. Maar vooral zijn bevlogenheid voor dit vak en zijn kunst om in verbinding te blijven met ons als cursisten heeft mij zeer aangesproken. Daardoor werd het leereffect en vooral het plezier dat ik tijdens deze opleiding had alleen maar groter. Ik beveel vooral deze opleiding aan bij iedereen die meer wil leren over trainingsacteren!" - 19-08-2020 19:52

"Als NLP opleider/trainer en assessor volgde ik deze opleiding om meer inzicht te krijgen in trainingsacteur. Daar heb ik veel mee te maken i… alles lezen - 19-08-2020 19:52

Angeline Gloudemans Deels beschikbaar
starstarstarstarstar_half
Angeline Gloudemans Deels beschikbaar
Trainingsacteur
9
Trainingsacteur opleiding versneld (CRKBO erkend)

"Wat kun je leren in 4 dagen, mijn ervaring, heel veel. De training is goed opgebouwd. Tjerk heeft een fijne en rustige manier van lesgeven. Totdat hij in een personage kruipt. Dan is hij een compleet andere persoon. En weet je mee te nemen naar een realistische situatie. Zijn feedback zorgt ervoor dat je snapt wat goed ging en wat beter kan. De training is top het is nu aan mij om vlieguren te maken en tot een ervaren trainingsacteur uit te groeien." - 19-08-2020 11:09

"Wat kun je leren in 4 dagen, mijn ervaring, heel veel. De training is goed opgebouwd. Tjerk heeft een fijne en rustige manier van lesgeven. … alles lezen - 19-08-2020 11:09

Tjerk Jan Haga
Tjerk Jan Haga
Haal het beste uit jezelf
9,4
Esther de Jong
Esther de Jong
Spelen verruimt!
9,5
Sjoerd Haga
Sjoerd Haga
Als je stopt met spelen word je oud
9,3

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met De trainingsacteuracademie, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.