Duurzaam en Groen Communiceren

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Lucinde Terluin
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Duurzaam en Groen Communiceren

Competence Factory
Logo van Competence Factory
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Competence Factory heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 1.680 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Marketing en #2 beste grote opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #3 in Marketing.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
21 aug. 2024
placeUtrecht
9 okt. 2024
placeUtrecht
11 dec. 2024
placeUtrecht
19 feb. 2025
placeUtrecht
24 apr. 2025
placeUtrecht
17 jun. 2025
placeUtrecht
18 aug. 2025
placeUtrecht
5 nov. 2025

Beschrijving

Duurzaamheid staat bij veel mensen en bedrijven hoog op de agenda. Sommige bedrijven werken zelfs al met een impact jaarverslag of communiceren actief over de impact die ze maken. Is dat iets waar jij ook stappen in wil maken? Dat is mooi! Maar hoe communiceer je over duurzaamheid, zonder je schuldig te maken aan greenwashing? Juist dat kan negatieve gevolgen hebben en je een slechte reputatie bezorgen. In de training Duurzaam en Groen Communiceren kijken we met jou naar het onderwerp ‘greenwashing’. Wat is het, wanneer maak jij je hier schuldig aan en hoe vermijd je dat? Wanneer je dit weet, weet je ook hoe je de duurzame activiteiten of ambities van jouw organisatie juist wél kan communice…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Duurzaamheid staat bij veel mensen en bedrijven hoog op de agenda. Sommige bedrijven werken zelfs al met een impact jaarverslag of communiceren actief over de impact die ze maken. Is dat iets waar jij ook stappen in wil maken? Dat is mooi! Maar hoe communiceer je over duurzaamheid, zonder je schuldig te maken aan greenwashing? Juist dat kan negatieve gevolgen hebben en je een slechte reputatie bezorgen. In de training Duurzaam en Groen Communiceren kijken we met jou naar het onderwerp ‘greenwashing’. Wat is het, wanneer maak jij je hier schuldig aan en hoe vermijd je dat? Wanneer je dit weet, weet je ook hoe je de duurzame activiteiten of ambities van jouw organisatie juist wél kan communiceren. Vervolgens gaan we met die kennis aan de slag met jouw duurzame activiteiten. Deze koppelen we aan de Sustainable Development Goals (SDG’s). Daarbij kijken we ook naar hoe je deze activiteiten kan uitbreiden en hoe je aan de buitenwereld laat weten welke ambities je hebt. Duurzaam en Groen Communiceren is geen schrijftraining, maar een training die jou richting geeft om jouw duurzame activiteiten te communiceren.

Programma van de training Duurzaam en Groen Communiceren

Ochtend
  • Taal en begrippen binnen duurzame communicatie
  • De Sustainable Development Goals (SDG’s)
  • Jouw duurzame activiteiten benoemen, formuleren en uitlichten
Middag
  • Jouw activiteiten koppelen aan de Sustainable Development Goals (SDG’s)
  • Duurzame KPI’s en ambities uitwerken
  • Richtlijnen bepalen voor het duurzaam communiceren van jouw positieve impact
  • Tips en adviezen voor marketing-communicatie uitingen

Belangrijk advies bij de keuze van je opleiding;

  • Verifieer de naam van het opleidingsinstituut vooraf aan de boeking door op ‘klachten’ en of  ‘reviews' te zoeken in bijvoorbeeld Google.
  • Is de prijs all in? Wat zijn de bijkomende kosten (lunches, reprorechten en of  arrangementskosten).
  • Waar vind de training plaats 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Competence Factory, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.