Willeke Roest
Willeke Roest

Willeke Roest

Ik ben Willeke, getrouwd met Adrian en moeder van Samuel, Abel en Jona. Samen zorgen we voor onze paarden Duuk en Sterre en onze hond Bobbie. We wonen op een prachtige plek in de Betuwe, tussen het groen en de weilanden. Daar staan ook onze paarden aan huis.

Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd en afgerond. Daarna heb ik ruim tien jaar gewerkt als maatschappelijk werker in ambulante zorg en in 24-uurszorg.

Vanaf 2017 ben ik gecertificeerd trainer in Gordon Communicatie (Effectief communiceren met kinderen, meer informatie kun je vinden op www.gordoncommunicatie.nl)

En nu kan ik mijn passies voor mensen en paarden combineren met elkaar.

Inmiddels ben ik Equine Assisted Coach (paardencoaching). Ik volgde mijn opleiding aan Educatief Centrum Keulseweg, dit is een door de NOBCO  geaccrediteerde opleiding. Als paardencoach ben ik geregistreerd bij KREAC (Kwaliteitsregister voor Equine Assisted Coaching).

Als mens ben ik stabiel, flexibel, bedachtzaam en enthousiast.
Van mensen met wie ik gewerkt heb, krijg ik terug dat ik gemakkelijk contact maak, mensen zich op hun gemak laat voelen, authentiek ben en zonder oordeel kan luisteren.

Iets geleerd van Willeke Roest?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Willeke Roest? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.