Jan Heunks

Overzicht

Jan is gepassioneerd trainer/consultant en al meer dan 25 jaar (in)direct betrokken binnen verschillende organisaties om IT-performance-vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.

Als gecertificeerd informatie-, project- en (business) servicemanagement-expert brengt Jan op adequate wijze veranderingen of verbeteringen aan in een demand-supply en/of in een regieorganisatie en zorgt daarmee voor meer grip op projecten en processen. Jan is trainer voor o.a. ITIL, ASL, BiSL, Lean IT, PRINCE2 en Agile/Scrum.

Mijn uitgangspunt: ‘de gewone dingen ongewoon goed doen’ waarbij geldt ‘garantie is meer dan beloften’ en als motto ’kwaliteit is toeval uitsluiten’. Vanuit een brede kennis en ervaring met diverse werkgebieden binnen verschillende organisaties heeft Jan in december 2014 bij van Haren Publishing het boek uitgebracht: Lean IT – theorie en praktijk van Lean in een IT-omgeving. Hiermee is een duidelijke en inhoudelijke visie neergelegd op het brede IT-werkveld; Lean biedt een uitstekend kader voor een gestructureerde aanpak van de afstemmingsproblematiek tussen de business (demandorganisatie) en de IT (supplyorganisatie(s).

Juli 2020 heeft Jan in eigen beheer het boek uitgebracht: “DevOps…… in beweging / De handvatten voor een optimale DevOps toepassing”. Dit Nederlandstalige boek geeft een verzameling invalshoeken en technieken op het gebied van Development (software engineering) en Operations (beheer en onderhoud), binnen een groeiend en snel evoluerend werkveld.

Ervaringen

Jan Heunks heeft nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten voor je persoonlijke ontwikkeling van Jan Heunks

Automatisering & ICT/IT

Not for humans