Forsa Advies

Forsa Advies

Adres:

Laan van Zuid Hoorn 31
2289DC RIJSWIJK (ZH)

8,9
Gemiddeld cijfer voor Forsa Advies
Gebaseerd op 448 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Anoniem (bekend bij Springest)
9
PRINCE2® Foundation (English) incl. exam (online course available)

"The set-up, learning, breaks, exercises was very well done and in such away that you dont get lack of attention and it did not get boring. And a very nice trainer" - 27-07-2020 00:00

"The set-up, learning, breaks, exercises was very well done and in such away that you dont get lack of attention and it did not get boring. A… alles lezen - 27-07-2020 00:00

Beschrijving

Forsa Advies vindt het haar missie Nederland beter te maken in projectmanagement. Transformatie door educatie. Door middel van uitstekende trainingen, coaching en advies bewerkstelligen wij samen met de klant duurzame ontwikkeling binnen de organisatie op het gebied van effectiviteit en efficiëntie.

Ons ideaal is om bij te dragen aan het samen met je collegae in een flow te komen waarin je samen …

Lees de volledige beschrijving

Forsa Advies vindt het haar missie Nederland beter te maken in projectmanagement. Transformatie door educatie. Door middel van uitstekende trainingen, coaching en advies bewerkstelligen wij samen met de klant duurzame ontwikkeling binnen de organisatie op het gebied van effectiviteit en efficiëntie.

Ons ideaal is om bij te dragen aan het samen met je collegae in een flow te komen waarin je samen soepel, energiek en plezierig tot prachtige resultaten komt, die bijdragen aan de toekomst en het succes van je organisatie.

Om die flow te realiseren en beter te worden in het managen van projecten helpen we je het juiste leerproces te doorlopen. Leren kan plaatsvinden in een klaslokaal ondersteund met een e-learning omgeving. Echter, leren kan ook 1-op-1 gebeuren in de vorm van coaching of begeleiding. We zorgen ervoor dat je niet alleen theoretische kennis opdoet maar ook actief de juiste competenties ontwikkelt en het geleerde ervaart.

Dit leerproces is gericht op het versterken van het vermogen van jou en je organisatie om verandering te realiseren in de vorm van projecten, programma’s en portfolio’s en je daarmee onafhankelijk te maken van externe adviseurs, trainers en coaches. We lopen graag een tijdje met je op om je op weg te helpen.

Forsa Advies | Wij hanteren een persoonlijke aanpak

Het woord 'persoonlijk' komt bijzonder vaak voor in de positieve ervaringen van onze oud-cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding, kennis van de dagelijkse praktijk van de cursist en het meebrengen van eigen persoonlijke ervaringen als trainer, zorgen voor hoge beoordelingen.

Veel van onze klanten komen onder andere uit de zorg, rijksoverheid, zakelijke dienstverlening, ICT, techniek, veiligheidssector, enzovoorts. Zij waarderen onze persoonlijke aanpak, aandacht, betrokkenheid en de hoge, consistente kwaliteit die we leveren.

Een uitstekende trainer | Werkzaam in de praktijk en 10+ jaar trainingservaring

Degene die de training geeft, kan de volledige ervaring maken of breken. 'Het is niet de tent, maar de vent', wordt ook weleens gezegd, als er over de kwaliteit van opleidingen gesproken wordt. Een uitstekende trainer is een trainer waarmee je chemie hebt en die ver boven de materie staat. De chemie ontstaat wanneer de trainer aansluit op de cultuur en energie van de organisatie. Ook belangrijk is dat een trainer de stof op een duidelijke en prettige manier weet over te brengen.

Onze trainers hebben allemaal 10+ jaar ervaring in het verzorgen van projectmanagementgerelateerde trainingen en het werken met projecten in de praktijk. Zij gaan met hart voor hun vak en passie om anderen te helpen in hun ontwikkeling en zoektocht naar kennis en vaardigheden.

Geen verrassingen | Onze trainingen gaan door op locatie van voorkeur

Eén van de eigenschappen die Forsa Advies als opleider uniek maakt ten opzichte van andere opleiders is ons beleid met betrekking tot het laten doorgaan van trainingen op de datum en locatie waarop een deelnemer zich heeft ingeschreven. Wij bieden trainingen aan op vier verschillende locaties verspreid door de Randstad en zorgen daarmee voor een uitstekende dekking voor een groot deel van Nederland: Den Haag (Rijswijk), Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

Doordat wij een beperkt aantal trainingslocaties hanteren voor het organiseren van onze trainingen kunnen wij een hoge mate van zekerheid bieden voor het laten doorgaan van trainingen. Zo min mogelijk verrassingen dus. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat er wordt afgeweken van de afgesproken data of locatie wordt dit altijd tijdig overlegt met de deelnemer. We zoeken dan samen naar een geschikte oplossing.

Goede bereikbaarheid | Wij communiceren tijdig en duidelijk

Onze communicatieve bereikbaarheid wordt ook bijzonder positief gewaardeerd door cursisten. Tijdens kantooruren bieden we een goede telefonische bereikbaarheid en afhandeling van vragen. De reactiesnelheid op e-mails is hoog, maar je kunt ook rechtstreeks met een van onze medewerkers chatten via de website. Ook de communicatie met de trainer voor vragen tijdens of na de training verloopt eenvoudig.

De gouden combinatie | Toepasbaarheid door certificering via praktische training

We bieden veel geaccrediteerde trainingen met de mogelijkheid tot certificering. Als je wilt certificeren is dat voor ons altijd een deel van het verhaal. Een internationaal erkend certificaat is een uitstekend middel om naar klanten en andere belanghebbenden te communiceren dat je bepaalde kennis hebt opgedaan. Ons streven is om je meer te leren dan de juiste multiple choice antwoorden aan te kruisen. Het is dan ook de bedoeling dat deelnemers aan het eind van een lesdag echt iets mee naar huis nemen wat ze de volgende dag in kunnen zetten in de praktijk. Wij hebben er zelf het meeste plezier in om je echt iets leren wat je kunt gebruiken om je succes in de toekomst in projecten te vergroten en niet alleen om je te helpen certificeren.

Aansprekende voorbeelden en duidelijk herkenbare casuïstiek, worden vaak als zeer positief benoemd.

Een goed en eerlijk advies

Je wensen en doelen, die je bij voorkeur samen hebt met collegae, staan centraal. Met welke methode(s) je ook aan de slag wilt, het begint bij weten wat je er mee wilt bereiken: wat is de toekomst voor je organisatie of jouw organisatieonderdeel? Waar gaat het dan al goed? En waar is ontwikkeling nodig? We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden en welke methodes of werkwijze je ontwikkelwens het beste aanpakt. Dan maken samen met jou we samen een actieplan.

De juiste match vinden vereist vooraf de juiste ‘diagnose’. De adviseur van Forsa Advies is zelf een ervaren trainer op het gebied van projectmanagement en verandermanagement. Doordat de adviseur zelf ook alle trainingen volgt en stevige bedrijfskundige kennis heeft, kan deze adviseren over de beste oplossing voor het betreffende vraagstuk. Bovendien kent de adviseur de trainers goed en kan inschatten wie de best passende trainer of coach is voor het vraagstuk.

Voor teams en organisaties | Maatwerk en incompany oplossingen

Informeer vooraf op welke manier een opleider maatwerk kan leveren voor jou. Wanneer cursussen op maat worden gegeven of zeer nauwkeurig aansluiten op het niveau en de leerdoelen van de cursist, worden deze hoog gewaardeerd. Persoonlijker dan maatwerk kan het natuurlijk ook niet worden als je het over opleidingen en trainingen hebt. Soms is het bij online trainingen bijvoorbeeld mogelijk om verschillende modules te volgen en onderdelen over te slaan op basis van voorkennis of ervaring.

8,9
Gemiddeld cijfer voor Forsa Advies
Gebaseerd op 448 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Anoniem (bekend bij Springest)
9
PRINCE2® Foundation (English) incl. exam (online course available)

"The set-up, learning, breaks, exercises was very well done and in such away that you dont get lack of attention and it did not get boring. And a very nice trainer" - 27-07-2020 00:00

"The set-up, learning, breaks, exercises was very well done and in such away that you dont get lack of attention and it did not get boring. A… alles lezen - 27-07-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem (bekend bij Springest)
9
PRINCE2® Practitioner incl. examen (ook online training)

"Professionaliteit en kunde van Tanja, feedback die Tanja gaf op de ?fautjes? in de vragen op de website die ik zag, memotrainer is cruciaal en werkt goed, beta versie was mijn redding met extra vragen en examens. Maar vooral Douwe Brolsma was heel erg goed (?geen? Forsa) als trainer." - 18-07-2020 00:00

"Professionaliteit en kunde van Tanja, feedback die Tanja gaf op de ?fautjes? in de vragen op de website die ik zag, memotrainer is cruciaal … alles lezen - 18-07-2020 00:00

Hallo Anoniem, dank voor de mooie review. Douwe is wel al jaren verbonden aan Forsa Advies :-). En natuurlijk reageren we snel als er iets niet helemaal in orde is. Groetjes, Tanja

- 18-07-2020 00:00
starstarstarstarstar_border
Tjerk
8
PRINCE2® Fasttrack incl. examens (ook online training)

"Ik heb het geluk gehad dat ik een 1-op-1 Prince2-Fasttrack heb mogen volgen via Virtual Classroom. Mijn trainer was Vladimir Vuk die zeer ervaren is in de praktijk en in het overbrengen van de stof. Het maakte van deze taaie training toch nog iets leuks." - 16-07-2020 00:00

"Ik heb het geluk gehad dat ik een 1-op-1 Prince2-Fasttrack heb mogen volgen via Virtual Classroom. Mijn trainer was Vladimir Vuk die zeer er… alles lezen - 16-07-2020 00:00

Hallo Tjerk, ja dat is luxe, he? :-D. Fijn dat je zo geholpen bent. En ook namens Vladimir bedankt voor je mooie review. Groetjes, Tanja

- 16-07-2020 00:00
starstarstarstar_halfstar_border
Arash Kaur-Grewal
Project Manager C (3000600425)
7
IPMA-D (ook online training)

"Virtueel training gevolgd, Paul heeft mij goed door het IPMA-D stof begeleid.
Een klein tegenvallertje, ik heb het gevoel dat ik na de training nog niet goed voorbereid ben voor de certificering. Paul & Tanja zijn bereid om mij hiermee persoonlijk verder te helpen. Dit waardeer ik enorm. " - 13-07-2020 08:00

"Virtueel training gevolgd, Paul heeft mij goed door het IPMA-D stof begeleid. Een klein tegenvallertje, ik heb het gevoel dat ik na de tra… alles lezen - 13-07-2020 08:00

Hallo Arash, uiteraard blijven we beschikbaar voor je. Zoals ik aangaf hebben we sinds 2018 100% geslaagde kandidaten voor IPMA D en dat willen we natuurlijk zo houden ;-). Bovendien zien we dat je heel goed op weg bent in de online omgeving. Dus studeer lekker verder en stel de vragen die je nog tegenkomt. Heel veel succes en bedankt voor je review. Groetjes, Tanja

- 13-07-2020 08:00
starstarstarstarstar_half
Victoria
9
PRINCE2® Foundation (English) incl. exam (online course available)

"I really like the topic (project management) and liked the examples and exercises, the training was well balances between theory and practice and the tools used made it easy to digest and professional" - 03-07-2020 00:00

"I really like the topic (project management) and liked the examples and exercises, the training was well balances between theory and practic… alles lezen - 03-07-2020 00:00

Hello Victoria, thank you so much for taking the time to post your review on behalf or Douwe and myself. We wish you lots of success with all the gained insights and hope to see you again in the future. Kind regards, Tanja

- 03-07-2020 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem (bekend bij Springest)
8
IPMA-C (ook online training)

"Ik heb getwijfeld of ik me zou inschrijven voor een online training. Maar dit is me goed bevallen. Goede afwisseling. Het scheelt wel dat we met een klein groepje waren." - 28-06-2020 00:00

"Ik heb getwijfeld of ik me zou inschrijven voor een online training. Maar dit is me goed bevallen. Goede afwisseling. Het scheelt wel dat we… alles lezen - 28-06-2020 00:00

Hai Niels, hartelijk dank voor je beoordeling! En fijn dat je ervaring met ons ook online positief is geweest :-). Heel veel succes en hopelijk tot ziens. Groetjes, Tanja

- 28-06-2020 00:00
starstarstarstarstar_border
Rick
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Voor mij geeft de training een prima overzicht hoe een project zou moeten lopen. Vooral de beschrijving van verantwoordelijkheden binnen het project is waardevol. Tevens is het boek een waardevol naslag werk voor de opzet van toekomstige projecten." - 25-06-2020 00:00

"Voor mij geeft de training een prima overzicht hoe een project zou moeten lopen. Vooral de beschrijving van verantwoordelijkheden binnen het… alles lezen - 25-06-2020 00:00

Hai Rick, hartelijk dank voor je beoordeling! Van harte gefeliciteerd met het bepaalde certificaat en hopelijk tot ziens. Groetjes, Tanja

- 25-06-2020 00:00
starstarstarstarstar_border
Ruud
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Dit was de eerste ervaring met digitale lesgeving. Dit is me bijzonder meegevallen. Ik ben erg tevreden over de verhouding tussen leerstof en opdrachten. Ook de duur van de training opgedeeld over 3 dagen heb ik als prettig ervaren." - 25-06-2020 00:00

"Dit was de eerste ervaring met digitale lesgeving. Dit is me bijzonder meegevallen. Ik ben erg tevreden over de verhouding tussen leerstof e… alles lezen - 25-06-2020 00:00

Hai Ruud, hartelijk dank voor je beoordeling en fijn dat online les krijgen een positieve ervaring is geweest. Veel succes met het examen en de opgedane kennis! :-) Groetjes, Tanja

- 25-06-2020 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem (bekend bij Springest)
9
MSP® Foundation inclusief Foundation examen

"De training was zeer kleinschalig (2 deelnemers), er was zeer ruim de tijd om praktijkvoorbeelden van de deelnemers te behandelen. De trainer was zeer ge?ngageerd, en was goed in staat om de essentie van de foundation training uit de uitgebreide manual uit te lichten." - 20-06-2020 00:00

"De training was zeer kleinschalig (2 deelnemers), er was zeer ruim de tijd om praktijkvoorbeelden van de deelnemers te behandelen. De traine… alles lezen - 20-06-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Vincent
8
PRINCE2 AGILE Foundation incl. examen (ook online training)

"De uitleg was duidelijk, veel ruimte voor vragen en praktijk voorbeelden. Een ander punt wat erg fijn werkte was de kleine groep. Er was veel tijd en de cursus werd op een persoonlijke manier benaderd.
De lunch was ook erg goed!" - 15-06-2020 00:00

"De uitleg was duidelijk, veel ruimte voor vragen en praktijk voorbeelden. Een ander punt wat erg fijn werkte was de kleine groep. Er was vee… alles lezen - 15-06-2020 00:00

Hallo Vincent, fijn dat je zo tevreden bent! En dank ook namens Paul dat je je ervaring gepost hebt hier. Hopelijk tot gauw. :-) Groetjes, Tanja

- 15-06-2020 00:00
starstarstarstarstar
Silvia Singerling
10
BiSL® Foundation (ook online training)

"Ik heb de online BISL training gevolgd. Goede docent die ook om de leerstof heen vertelde. Veel gehad aan de extra trainingen voor het examen.
Forsa reageert snel op vragen en is alert op goed verloop van de training. Er wordt tussentijds naar je ervaring gevraagd." - 30-05-2020 18:08

"Ik heb de online BISL training gevolgd. Goede docent die ook om de leerstof heen vertelde. Veel gehad aan de extra trainingen voor het exame… alles lezen - 30-05-2020 18:08

Hallo Silvia, enorm bedankt voor deze enthousiaste reactie! Ook namens Dick natuurlijk. Heel veel succes en hopelijk tot kijk. Groetjes, Tanja

- 30-05-2020 18:08
starstarstarstarstar_half
Visser
Projectleider NPI
9
IPMA-D (ook online training)

"Zeer tevreden over de cursusinhoud en de gebruikte lesmethode. Tijdens de training worden veel praktijkvoorbeelden gebruikt wat de lesstof concreet maakt.
De algehele communicatie met Forsa Advies verloopt soepel en zij denken mee met situatie van de cursist.

Tijdens de Corona beperkingen werd noodgedwongen gebruik gemaakt van een online leeromgeving.
Deze online leeromgeving heb ik ook als positief ervaren, fijn dat dit alternatief beschikbaar is gesteld!
" - 24-04-2020 06:59

"Zeer tevreden over de cursusinhoud en de gebruikte lesmethode. Tijdens de training worden veel praktijkvoorbeelden gebruikt wat de lesstof c… alles lezen - 24-04-2020 06:59

Hallo Daniel, wow, enorm bedankt voor jouw enthousiaste reactie. Uiteraard ook namens Vladimir. We zien je graag terug voor IPMA C. Groetjes, Tanja

- 24-04-2020 06:59
Gideon den Ouden
starstarstarstarstar
Gideon den Ouden
10
IPMA-D (ook online training)

"Bijzonder goede ervaring bij Forsa Advies opgedaan. Alles was goed verzorgd, van opsturen lesmateriaal tot en met de trainingsfaciliteiten en de e-learning. Ook tijdens de Coronacris. Ervaren trainers met veel praktijk ervaring en stelde gerichte vragen. Helaas was ik één trainingsdag verhinderd, maar deze werd probleemloos verzets. Eveneens goede ervaring met Paul Oldenzeel opgedaan. " - 03-04-2020 06:13

"Bijzonder goede ervaring bij Forsa Advies opgedaan. Alles was goed verzorgd, van opsturen lesmateriaal tot en met de trainingsfaciliteiten e… alles lezen - 03-04-2020 06:13

Hai Gideon, dank je wel voor deze prachtige review! Ook namens Paul. En we doen het heel graag natuurlijk. Veel succes en hopelijk tot gauw maar weer. Groetjes, Tanja

- 03-04-2020 06:13
starstarstarstarstar_half
R
Change Manager
9
ITIL® 4 Foundation incl. examen (ook online training)

"Zeer leerzame training gehad van Dick. Met zijn humor heeft hij de lesstof op een fijne manier over weten te brengen. Van tevoren had ik weinig kennis, maar dit werd al snel duidelijk. Zeker een aanrader. " - 23-03-2020 18:58

"Zeer leerzame training gehad van Dick. Met zijn humor heeft hij de lesstof op een fijne manier over weten te brengen. Van tevoren had ik wei… alles lezen - 23-03-2020 18:58

Enorm bedankt, R, voor je mooie review, ook namens Dick. Heel veel succes met de opgedane kennis en hopelijk tot kijk! Groetjes, Tanja

- 23-03-2020 18:58
starstarstarstarstar
Wim van der Vis
Project- en interim-manager
10
IPMA-C (ook online training)

"In de afgelopen maanden heb ik meerdere trainingen bij Forsa Advies in Rijswijk gevolgd en verschillende trainers mogen ontmoeten. De trainers hebben allemaal veel ervaring in het lesgeven én de praktijk.

Voor IPMA-C was Erwin Raemakers de trainer. Erwin is een zeer ervaren en bedreven trainer, die met humor en een levendige aanpak zijn trainingen geeft. Hij brengt ook veel actuele voorbeelden van zijn eigen projecten in en laat daarmee zien hoe de theorie toepasbaar is in de praktijk.

Deze uitstekende training bereidt mij enerzijds voor op het examen en is anderzijds zeer waardevol voor mijn praktijk. Als ik straks het IPMA C certificaat op zak heb, heb ik een waardevol papier erbij voor mijn volgende projecten/opdrachten.
Super!" - 23-02-2020 14:10

"In de afgelopen maanden heb ik meerdere trainingen bij Forsa Advies in Rijswijk gevolgd en verschillende trainers mogen ontmoeten. De traine… alles lezen - 23-02-2020 14:10

Hallo Wim, enorm bedankt voor je mooie review en voor je keuze voor Forsa Advies. Het was erg fijn om je hier te mogen ontvangen. Heel veel succes! Groetjes, Tanja

- 23-02-2020 14:10
starstarstarstarstar
Evalien Koning
10
Verandermanagement Fasttrack (ook online training)

"Training sluit heel goed aan bij dagelijkse praktijk. De lesstof kan direct toegepast worden. Inzicht in veranderingen voor organisatie & individu. Praktische tools en modellen die je helpen om de juiste veranderstrategie te bepalen. Kleine groep dus persoonlijke aandacht. Met Memotrainer als ondersteuning om kennis/theorie te testen. Vond de begeleiding van Kitty ook fijn; mooi om met eigen casussen te kunnen werken." - 22-02-2020 18:22

"Training sluit heel goed aan bij dagelijkse praktijk. De lesstof kan direct toegepast worden. Inzicht in veranderingen voor organisatie & in… alles lezen - 22-02-2020 18:22

Hallo Evalien, hartelijk dank voor deze prachtige review, ook namens Kitty! Heel veel succes en hopelijk tot ziens. Groetjes, Tanja

- 22-02-2020 18:22
starstarstarstarstar
Marjolein van Keep
Continu Verbeter Manager
10
Verandermanagement Fasttrack (ook online training)

"Ik heb met veel plezier de opleiding fasttrack verandermanagement gevolgd. Inhoudelijk is dit een super training voor mensen die zoals ik dagelijks met continu verbeteren en een cultuur verandering bezig zijn. Vladimir was en uitstekende trainer die veel praktijk voorbeelden aandraagt waarmee de lesstof verrijkt wordt. De klas was klein zodat iedereen genoeg praktijk cases kon aandragen. Echt en aanrader deze opleiding, zeer waardevol." - 17-12-2019 16:06

"Ik heb met veel plezier de opleiding fasttrack verandermanagement gevolgd. Inhoudelijk is dit een super training voor mensen die zoals ik da… alles lezen - 17-12-2019 16:06

Hallo Marjolein, super om dit te horen en dank mede namens Vladimir voor jou enthousiaste review! Heel veel plezier van je certificaat en opgedane kennis en inzichten en hopelijk tot ziens. :-) Groetjes, Tanja

- 17-12-2019 16:06
starstarstarstarstar
Suzanne Seuntjens
Project Manager & Portfolio Support
10
PRINCE2® Fasttrack incl. examens (ook online training)

"Het volgen van de training heeft ervoor gezorgd dat ik de taaie stof uit het boek in de juiste context kon plaatsen. Dit heeft er 100% aan bijgedragen dat ik voor beide examens ben geslaagd!" - 10-12-2019 07:26

"Het volgen van de training heeft ervoor gezorgd dat ik de taaie stof uit het boek in de juiste context kon plaatsen. Dit heeft er 100% aan b… alles lezen - 10-12-2019 07:26

Hallo Suzanne, super! Hartelijk dank voor je reactie en van harte gefeliciteerd met je mooie certificaten. Ook namens Paul natuurlijk. Tot ziens! Groetjes, Tanja van den Akker

- 10-12-2019 07:26
starstarstarstarstar_half
Richard Groen
Teammanager
9
Verandermanagement Fasttrack (ook online training)

"Hele interessante, waardevolle en nuttige training. In 6 weken zowel het Foundation als Practitioner certificaat behaald. Foundation door Kitty, Practitioner door Tanja. Beiden kundige en fijne trainers met ervaring in het vak.
In redelijk snel tempo, fasttrack :-), in een prettige sfeer door de verschillende onderdelen gegaan waarbij Kitty en Tanja praktijk en theorie goed combineren.
Lekker bewust onbekwaam/bekwaam bezig met wat er zoal bij komt kijken bij veranderen, van individu tot organisatie. Je merkt gelijk in de praktijk dat je bepaalde zaken door een andere bril bekijkt en kunt benoemen.
De memotrainer heeft mij goed geholpen de theorie eigen te maken wat voor de Foundation zeker helpt en een goede basis legt voor het Practitioner examen.
De trainingslocatie in Rijswijk was (voor mij) perfect. Een huiselijke sfeer met een zakelijke tint wat voor een ontspannen sfeer zorgt.
Al met al een aanrader voor iedereen die te maken heeft met of meer wilt weten over verandering. Wat er allemaal bij komt kijken, wat belangrijk is en hoe je het aan kunt pakken.
Kitty en Tanja, bedankt!" - 19-11-2019 16:42

"Hele interessante, waardevolle en nuttige training. In 6 weken zowel het Foundation als Practitioner certificaat behaald. Foundation door Ki… alles lezen - 19-11-2019 16:42

Wow, Richard, wat een prachtige review. Dank, ook namens Kitty! Heel veel succes in je nieuwe functie en hopelijk tot ziens!

- 19-11-2019 16:42
starstarstarstarstar_half
Ronald Pothuizen
Functioneel beheerder
9
BiSL® Foundation (ook online training)

"Duidelijke uitleg, goede voorbeelden. De training leek in het begin erg snel te gaan, maar door de ingebouwde herhaalmomenten kwam alle stof goed aan bod en deze bleef ook goed hangen.
De trainer: Goede kennisoverdracht, vriendelijk en kennis van zaken." - 13-11-2019 07:38

"Duidelijke uitleg, goede voorbeelden. De training leek in het begin erg snel te gaan, maar door de ingebouwde herhaalmomenten kwam alle stof… alles lezen - 13-11-2019 07:38

Hallo Ronald, top! Hartelijk dank voor deze geweldige review. En fijn dat we nog meer voor je organisatie mogen betekenen. Groetjes ook namens Jan Heunks, Tanja van den Akker

- 13-11-2019 07:38

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Dick Pondman - Uw enthousiaste realist in ICT Service Management
Dick Pondman
Uw enthousiaste realist in ICT Service Management
8,4
Erwin Raemakers - Durf je de projectmanagement-uitdaging aan?
Erwin Raemakers
Durf je de projectmanagement-uitdaging aan?
8,7
Joep de Munnik - Verbeter uw projectmatig werken door (ook) aandacht te besteden aan 'zachte' vaardigheden
Joep de Munnik
Verbeter uw projectmatig werken door (ook) aandacht te besteden aan 'zachte' vaardigheden
8,5
Kitty Clerc - Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
Kitty Clerc
Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
9,8
Paul Oldenzeel - De volgende dag aan de slag met wat je in de training leert
Paul Oldenzeel
De volgende dag aan de slag met wat je in de training leert
8,9
Ron Seegers - Resultaat en inzicht in projecten op een leuke manier
Ron Seegers
Resultaat en inzicht in projecten op een leuke manier
9
Tanja van den Akker - Mijn missie: Nederland beter maken in projecten
Tanja van den Akker
Mijn missie: Nederland beter maken in projecten
9
Vladimir Vuk - Plezier en resultaat in projectmanagement!
Vladimir Vuk
Plezier en resultaat in projectmanagement!
9

Trainers

Kitty Clerc - Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
Kitty Clerc
Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
9,8
Tanja van den Akker - Mijn missie: Nederland beter maken in projecten
Tanja van den Akker
Mijn missie: Nederland beter maken in projecten
9

Extra kenmerken