Forsa Advies

Forsa Advies

Adres:

Laan van Zuid Hoorn 31
2289DCRIJSWIJK (ZH)

8,9
Gemiddeld cijfer voor Forsa Advies
Gebaseerd op 472 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Marleen
10
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Veel aandacht voor het individu, de stof wordt in behapbare brokken toegelicht, gezellig, veel praktijkvoorbeelden, ruimte om eigen cases te gebruiken en veel flexibiliteit voor collegas die digitaal de training volgen. Douwe maakt de trainingen goed op maat. Top! " - 27-04-2021 00:00

"Veel aandacht voor het individu, de stof wordt in behapbare brokken toegelicht, gezellig, veel praktijkvoorbeelden, ruimte om eigen cases te… alles lezen - 27-04-2021 00:00

Beschrijving

Forsa Advies vindt het haar missie Nederland beter te maken in projectmanagement. Transformatie door educatie. Door middel van uitstekende trainingen, coaching en advies bewerkstelligen wij samen met de klant duurzame ontwikkeling binnen de organisatie op het gebied van effectiviteit en efficiëntie.

Ons ideaal is om bij te dragen aan het samen met je collegae in een flow te komen waarin je samen …

Lees de volledige beschrijving

Forsa Advies vindt het haar missie Nederland beter te maken in projectmanagement. Transformatie door educatie. Door middel van uitstekende trainingen, coaching en advies bewerkstelligen wij samen met de klant duurzame ontwikkeling binnen de organisatie op het gebied van effectiviteit en efficiëntie.

Ons ideaal is om bij te dragen aan het samen met je collegae in een flow te komen waarin je samen soepel, energiek en plezierig tot prachtige resultaten komt, die bijdragen aan de toekomst en het succes van je organisatie.

Om die flow te realiseren en beter te worden in het managen van projecten helpen we je het juiste leerproces te doorlopen. Leren kan plaatsvinden in een klaslokaal ondersteund met een e-learning omgeving. Echter, leren kan ook 1-op-1 gebeuren in de vorm van coaching of begeleiding. We zorgen ervoor dat je niet alleen theoretische kennis opdoet maar ook actief de juiste competenties ontwikkelt en het geleerde ervaart.

Dit leerproces is gericht op het versterken van het vermogen van jou en je organisatie om verandering te realiseren in de vorm van projecten, programma’s en portfolio’s en je daarmee onafhankelijk te maken van externe adviseurs, trainers en coaches. We lopen graag een tijdje met je op om je op weg te helpen.

Forsa Advies | Wij hanteren een persoonlijke aanpak

Het woord 'persoonlijk' komt bijzonder vaak voor in de positieve ervaringen van onze oud-cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding, kennis van de dagelijkse praktijk van de cursist en het meebrengen van eigen persoonlijke ervaringen als trainer, zorgen voor hoge beoordelingen.

Veel van onze klanten komen onder andere uit de zorg, rijksoverheid, zakelijke dienstverlening, ICT, techniek, veiligheidssector, enzovoorts. Zij waarderen onze persoonlijke aanpak, aandacht, betrokkenheid en de hoge, consistente kwaliteit die we leveren.

Een uitstekende trainer | Werkzaam in de praktijk en 10+ jaar trainingservaring

Degene die de training geeft, kan de volledige ervaring maken of breken. 'Het is niet de tent, maar de vent', wordt ook weleens gezegd, als er over de kwaliteit van opleidingen gesproken wordt. Een uitstekende trainer is een trainer waarmee je chemie hebt en die ver boven de materie staat. De chemie ontstaat wanneer de trainer aansluit op de cultuur en energie van de organisatie. Ook belangrijk is dat een trainer de stof op een duidelijke en prettige manier weet over te brengen.

Onze trainers hebben allemaal 10+ jaar ervaring in het verzorgen van projectmanagementgerelateerde trainingen en het werken met projecten in de praktijk. Zij gaan met hart voor hun vak en passie om anderen te helpen in hun ontwikkeling en zoektocht naar kennis en vaardigheden.

Geen verrassingen | Onze trainingen gaan door op locatie van voorkeur

Eén van de eigenschappen die Forsa Advies als opleider uniek maakt ten opzichte van andere opleiders is ons beleid met betrekking tot het laten doorgaan van trainingen op de datum en locatie waarop een deelnemer zich heeft ingeschreven. Wij bieden trainingen aan op vier verschillende locaties verspreid door de Randstad en zorgen daarmee voor een uitstekende dekking voor een groot deel van Nederland: Den Haag (Rijswijk), Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

Doordat wij een beperkt aantal trainingslocaties hanteren voor het organiseren van onze trainingen kunnen wij een hoge mate van zekerheid bieden voor het laten doorgaan van trainingen. Zo min mogelijk verrassingen dus. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat er wordt afgeweken van de afgesproken data of locatie wordt dit altijd tijdig overlegt met de deelnemer. We zoeken dan samen naar een geschikte oplossing.

Goede bereikbaarheid | Wij communiceren tijdig en duidelijk

Onze communicatieve bereikbaarheid wordt ook bijzonder positief gewaardeerd door cursisten. Tijdens kantooruren bieden we een goede telefonische bereikbaarheid en afhandeling van vragen. De reactiesnelheid op e-mails is hoog, maar je kunt ook rechtstreeks met een van onze medewerkers chatten via de website. Ook de communicatie met de trainer voor vragen tijdens of na de training verloopt eenvoudig.

De gouden combinatie | Toepasbaarheid door certificering via praktische training

We bieden veel geaccrediteerde trainingen met de mogelijkheid tot certificering. Als je wilt certificeren is dat voor ons altijd een deel van het verhaal. Een internationaal erkend certificaat is een uitstekend middel om naar klanten en andere belanghebbenden te communiceren dat je bepaalde kennis hebt opgedaan. Ons streven is om je meer te leren dan de juiste multiple choice antwoorden aan te kruisen. Het is dan ook de bedoeling dat deelnemers aan het eind van een lesdag echt iets mee naar huis nemen wat ze de volgende dag in kunnen zetten in de praktijk. Wij hebben er zelf het meeste plezier in om je echt iets leren wat je kunt gebruiken om je succes in de toekomst in projecten te vergroten en niet alleen om je te helpen certificeren.

Aansprekende voorbeelden en duidelijk herkenbare casuïstiek, worden vaak als zeer positief benoemd.

Een goed en eerlijk advies

Je wensen en doelen, die je bij voorkeur samen hebt met collegae, staan centraal. Met welke methode(s) je ook aan de slag wilt, het begint bij weten wat je er mee wilt bereiken: wat is de toekomst voor je organisatie of jouw organisatieonderdeel? Waar gaat het dan al goed? En waar is ontwikkeling nodig? We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden en welke methodes of werkwijze je ontwikkelwens het beste aanpakt. Dan maken samen met jou we samen een actieplan.

De juiste match vinden vereist vooraf de juiste ‘diagnose’. De adviseur van Forsa Advies is zelf een ervaren trainer op het gebied van projectmanagement en verandermanagement. Doordat de adviseur zelf ook alle trainingen volgt en stevige bedrijfskundige kennis heeft, kan deze adviseren over de beste oplossing voor het betreffende vraagstuk. Bovendien kent de adviseur de trainers goed en kan inschatten wie de best passende trainer of coach is voor het vraagstuk.

Voor teams en organisaties | Maatwerk en incompany oplossingen

Informeer vooraf op welke manier een opleider maatwerk kan leveren voor jou. Wanneer cursussen op maat worden gegeven of zeer nauwkeurig aansluiten op het niveau en de leerdoelen van de cursist, worden deze hoog gewaardeerd. Persoonlijker dan maatwerk kan het natuurlijk ook niet worden als je het over opleidingen en trainingen hebt. Soms is het bij online trainingen bijvoorbeeld mogelijk om verschillende modules te volgen en onderdelen over te slaan op basis van voorkennis of ervaring.

8,9
Gemiddeld cijfer voor Forsa Advies
Gebaseerd op 472 ervaringen
starstarstarstarstar
Marleen
10
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Veel aandacht voor het individu, de stof wordt in behapbare brokken toegelicht, gezellig, veel praktijkvoorbeelden, ruimte om eigen cases te gebruiken en veel flexibiliteit voor collegas die digitaal de training volgen. Douwe maakt de trainingen goed op maat. Top! " - 27-04-2021 00:00

"Veel aandacht voor het individu, de stof wordt in behapbare brokken toegelicht, gezellig, veel praktijkvoorbeelden, ruimte om eigen cases te… alles lezen - 27-04-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Stijn
9
PRINCE2 AGILE® Foundation incl. examen (ook online training)

"De cursus biedt goede handvaten om een project mee aan te pakken. Verder is de structuur van de training ook goed opgezet, waarin elke van de 4 avonden iets verder wordt ingezoomd op PRINCE2 Agile. " - 20-04-2021 00:00

"De cursus biedt goede handvaten om een project mee aan te pakken. Verder is de structuur van de training ook goed opgezet, waarin elke van d… alles lezen - 20-04-2021 00:00

Hallo Stijn, superbedankt, ook namens Vladimir! Fijn dat je ook in de avonduren je aandacht er goed bij hebt weten te houden. :-)

- 20-04-2021 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Verandermanagement Foundation (ook online training)

"de opzet van de lesdagen voelt logisch en is goed te volgen.
Vladimir is prettig als trainer en heeft genoeg eigen ervaring om uit te putten. Hij koppelt de verschillende theorien/lessen gemakkelijk aan elkaar waardoor je samenhangt gaat zien en het geheel gaat begrijpen. Leuk om wat meer praktijk voorbeelden van mijzelf en andere cursisten te kunnen bespreken zodat het geleerde ook wat meer praktisch wordt.

Daarnaast is de sfeer ontspannen en er is ook tijd voor een grapje. Er zijn voldoende pauzes om even de tijd te nemen om alle informatie te laten bezinken. " - 19-04-2021 00:00

"de opzet van de lesdagen voelt logisch en is goed te volgen. Vladimir is prettig als trainer en heeft genoeg eigen ervaring om uit te putt… alles lezen - 19-04-2021 00:00

Hallo Anoniem, hartelijk dank voor je review ook namens Vladimir. Groetjes, Tanja

- 19-04-2021 00:00
starstarstarstarstar_half
Rex
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"De training had een zeer open milieu waar het mogelijk was veel te vragen, opmerkingen te maken, luchtige gesprekken te voeren en grappige momenten te ervaren. Erwin gaf een duidelijk beeld van Prince2 en tijdens de tweede trainingsdag viel veel op zijn plaats wat hij goed kon uitleggen. " - 15-04-2021 00:00

"De training had een zeer open milieu waar het mogelijk was veel te vragen, opmerkingen te maken, luchtige gesprekken te voeren en grappige m… alles lezen - 15-04-2021 00:00

Dank voor je enthousiaste review en je deelname, ook namens Erwin Raemakers! :-)

- 15-04-2021 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Ron staat open voor reacties vanuit de deelnemers
past waar nodig structuur van de training aan
plaatst waar mogelijk de onderwerpen in de voor ons actuele situatie bij ons bedrijf

" - 01-04-2021 00:00

"Ron staat open voor reacties vanuit de deelnemers past waar nodig structuur van de training aan plaatst waar mogelijk de onderwerpen in de… alles lezen - 01-04-2021 00:00

Hallo Anoniem,
Hartelijk dank voor je review op de PRINCE2 foundation training in de virtual classroom, ook namens Ron. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel succes in de praktijk en hopelijk tot ziens! Groetjes, Tanja

- 01-04-2021 00:00
starstarstarstarstar_half
Bart
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Ron Seegers heeft het prima gestuurd. Ik heb een team met collega"s zonder prince 2 ervaring. Daarbij heeft de trainer tijdens de training goed ingespeeld op de vragen en laagdrempelige voorbeelden aangedragen. " - 25-02-2021 00:00

"Ron Seegers heeft het prima gestuurd. Ik heb een team met collega"s zonder prince 2 ervaring. Daarbij heeft de trainer tijdens de training g… alles lezen - 25-02-2021 00:00

Hallo Bart, enorm bedankt voor je mooie review ook namens Ron. heel veel plezier met de opgedane inzichten. We zien jullie graag weer terug. :-) Groetjes, Tanja

- 25-02-2021 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
IPMA-C (ook online training)

"De inhoud van de training heeft me heel erg geboeid.
Vladimir is een fijne en goede trainer die heel veel praktijk ervaring heeft. Vladimir legt ook de verbanden tussen de verschillende onderwerpen wat de training een extra dimensie geeft en daardoor ook blijft boeien.
Er waren maar twee deelnemers, mede daardoor was ruim de tijd om praktijksituaties met elkaar te bespreken. " - 31-12-2020 00:00

"De inhoud van de training heeft me heel erg geboeid. Vladimir is een fijne en goede trainer die heel veel praktijk ervaring heeft. Vladimir… alles lezen - 31-12-2020 00:00

Hartelijk dank voor de mooie review en fijn dat de training goed is bevallen! Groetjes, Vladimir en Tanja

- 31-12-2020 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Tijdens een hectische periode op kantoor heb ik mij iedere keer weer verheugd op de training. Door de interactieve insteek konden we als groep verdiepende vragen stellen. Ondanks Corona heb ik een goede leer ervaring gehad in de online wereld. Alles is goed geregeld met trainingsmateriaal, trainer en informatie. Zeker een instituut die ik zal benaderen voor een vervolg training. " - 23-12-2020 00:00

"Tijdens een hectische periode op kantoor heb ik mij iedere keer weer verheugd op de training. Door de interactieve insteek konden we als gro… alles lezen - 23-12-2020 00:00

Hallo Anoniem, enorm bedankt voor de mooie review en tot binnenkort! Groetjes, Tanja

- 23-12-2020 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Paul gaf aan dat hij de training nog maar een keer eerder online had gegeven. Hij ging gezien deze omstandigheden goed om met de technische kant, maar ook met de ongemakkelijkheid die een online training soms meebrengt. Online is natuurlijk niet ideaal, maar ik heb wel het gevoel gehad alles uit de training te hebben kunnen halen en nu ook geslaagd voor het examen. " - 18-12-2020 00:00

"Paul gaf aan dat hij de training nog maar een keer eerder online had gegeven. Hij ging gezien deze omstandigheden goed om met de technische … alles lezen - 18-12-2020 00:00

Hallo Anoniem, heel hartelijk dank! Paul heeft inmiddels in november gelijk nog een keer de PRINCE2 Foundation verzorgt dus zijn ervaring bouwt snel op. :-). Hartelijk dank voor je mooie review met toelichting en heel veel plezier met je certificaat! Graag tot ziens. Groetjes, Tanja

- 18-12-2020 00:00
starstarstarstarstar_half
Madelinde
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Ron geeft heel erg duidelijk uitleg, met humor en afwisseling van filmpjes, duidelijke uitleg (niet alleen van het juiste antwoord, maar ook van de andere opties - waarom horen zij er niet bij). Hij is ook accuraat in beantwoording van emails. :) Top! " - 17-12-2020 00:00

"Ron geeft heel erg duidelijk uitleg, met humor en afwisseling van filmpjes, duidelijke uitleg (niet alleen van het juiste antwoord, maar ook… alles lezen - 17-12-2020 00:00

Hallo Madelinde, fijn dat te horen! Ook namens Ron heel hartelijk dank voor jouw mooie review en toelichting. Groetjes, Tanja

- 17-12-2020 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"De coach/trainer heeft de leerstof goed over kunnen brengen. Het was erg gevarieerd, met leuke voorbeelden. Het was geen moment vervelend. Nu hopen dat het examen ook goed gaat.
Ook de combinatie met de e-learning werkt mooi. " - 17-12-2020 00:00

"De coach/trainer heeft de leerstof goed over kunnen brengen. Het was erg gevarieerd, met leuke voorbeelden. Het was geen moment vervelend. N… alles lezen - 17-12-2020 00:00

Hallo Anoniem, hartelijk dank voor je mooie review! Veel mensen zijn toch bezorgd dat een online training saai of vermoeiend is, maar we hebben samen met alle trainers inmiddels best veel ervaring opgedaan en van elkaar geleerd. Dus fijn dat je dat ook zo hebt ervaren. Heel veel succes met het examen en laat het ajb weten als je nog vragen hebt in je voorbereidingen. Groetjes, Tanja

- 17-12-2020 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Prince2 foundation theorie werd goed en overzichtelijk uitgelegd en de afwisseling met oefeningen maakte het inzichtelijk en aangenaam. De on line versie is prima bevallen en omdat we maar met 2 deelnemers waren was het ook mogelijk om het interactief te maken. Verder is Vladimir een uitstekende cursusleider! " - 16-12-2020 00:00

"Prince2 foundation theorie werd goed en overzichtelijk uitgelegd en de afwisseling met oefeningen maakte het inzichtelijk en aangenaam. De o… alles lezen - 16-12-2020 00:00

Hallo anoniempje ;-) enorm bedankt voor de mooie review ook namens Vladimir. Heel fijn om dit te lezen. Veel succes met de voorbereidingen op je examen. Groetjes, Tanja

- 16-12-2020 00:00
starstarstarstarstar_half
Lilian
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"ik heb met veel plezier de 3 dagen de lessen van Vladimir gevolgd. De voor mij, abstracte en relatief droge inhoud, werd door hem heel illustratief levendig gemaakt. De aanpak van de virtual room vind ik op alle fronten een goede aanpak, zowel nu in Corona tijd, als daarna. Doordat we maar met 2 cursisten waren kon de les wellicht veel interactiever zijn dan normaal, hetgeen ik ook als zeer prettig heb ervaren. Het concept van de e-learning en memo-trainer spreekt met ook zeer aan en vind ik een zeer fijne aanvulling op het aangeboden lesmateriaal. " - 15-12-2020 00:00

"ik heb met veel plezier de 3 dagen de lessen van Vladimir gevolgd. De voor mij, abstracte en relatief droge inhoud, werd door hem heel illus… alles lezen - 15-12-2020 00:00

Hai Lilian, superfijne review. Hartelijk dank hiervoor en heel succes in de voorbereiding op je examen :-). Groetjes, Tanja

- 15-12-2020 00:00
starstarstarstarstar
Anoniem
10
PRINCE2® Practitioner incl. examen (ook online training)

"Ondanks de coronasituatie waarin wij ons allemaal bevinden is de training zeer goed gehouden en georganiseerd. Er is rekening gehouden met individuele wensen, thuiswerksituaties, ad hoc aan- en afmeldingen, flexibele planning en feedback van studenten. De sessies waren interactief en goed vol te houden, ondanks het constante beeldscherm kijken. " - 01-12-2020 00:00

"Ondanks de coronasituatie waarin wij ons allemaal bevinden is de training zeer goed gehouden en georganiseerd. Er is rekening gehouden met i… alles lezen - 01-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Mark
8
MSP® Special inclusief Foundation en Practitioner examen

"Trainer was duidelijk en gaf goede (praktische) uitleg.
E-learning omgeving is intu?tief en geeft voldoende mogelijkheid om de stof te oefenen.
Het online presentatie en trainingsplatform is makkelijk te gebruiken en overzichtelijk.
De Mural omgeving om buiten de verstrekte trainingsmaterialen informatie te delen werkt ook prettig en makkelijk.
" - 30-11-2020 00:00

"Trainer was duidelijk en gaf goede (praktische) uitleg. E-learning omgeving is intu?tief en geeft voldoende mogelijkheid om de stof te oefe… alles lezen - 30-11-2020 00:00

Hallo Mark, hartelijk dank - ook namens Ans - voor je mooie review en fijn dat het goed bevallen is! Hopelijk tot ziens en veel succes met de opgedane kennis. Groetjes, Tanja

- 30-11-2020 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Practitioner incl. examen (ook online training)

"Een training bied je een stok achter de deur om zaken te doen. De studie via een online classroom ging op zich goed. En de trainer had verstand van zaken. " - 26-11-2020 00:00

"Een training bied je een stok achter de deur om zaken te doen. De studie via een online classroom ging op zich goed. En de trainer had verst… alles lezen - 26-11-2020 00:00

Hallo Anoniem, dank voor je mooie review en fijn dat deze training online goed bevallen is. Heel veel succes met de opgedane inzichten! Groetjes, Tanja

- 26-11-2020 00:00
Tanja van den Akker
starstarstarstarstar_border
Tanja
8
PRINCE2 AGILE® Practitioner incl. examen (ook online training)

"Paul staat boven de stof. Er is een goede afwisseling tussen theorie en oefeningen. Vooral de oefening in het beoordelen van de backlog en het uiteindelijk vertalen hiervan naar een onderbouwde release planning vond ik van toegevoegde waarde. De in de les getoonde filmpjes ga ik in mijn eigen organisatie gebruiken om bepaalde principes van Agile werken duidelijker te maken. " - 29-10-2020 00:00

"Paul staat boven de stof. Er is een goede afwisseling tussen theorie en oefeningen. Vooral de oefening in het beoordelen van de backlog en h… alles lezen - 29-10-2020 00:00

starstarstarstarstar
Mutaleni Nadimi
Project Manager
10
PRINCE2® Foundation (English) incl. exam (online course available)

"The training was fantastic, we had a very experienced trainer who brought the material to life through real-world examples as well as incorporating our own work projects. The facilities were excellent at the Aristo building in Lunetten with care for the Coronavirus government regulations. The online tests were great preparation for the lessons as well as the exams. I am satisfied with the experience. " - 19-10-2020 09:08

"The training was fantastic, we had a very experienced trainer who brought the material to life through real-world examples as well as incorp… alles lezen - 19-10-2020 09:08

Hello Mutaleni, what a wonderful review. Thank you so much on behalf of Douwe and myself. We hope to see you again soon :-) Kind regards, Tanja

- 19-10-2020 09:08
starstarstarstarstar_border
Diederik
8
MSP® Practitioner inclusief Practitioner examen

"Ans is een uitstekende trainer, zij probeert de theorie zoveel mogelijk te linken aan de dagelijkse praktijk. Hierdoor is de theorie sneller te duiden en kun je sneller verbanden leggen. Verder daagt Ans je ook uit om antwoorden vanuit verschillende delen uit het boek te beantwoorden, hierdoor kom je tot een beter inzicht van de materie." - 11-10-2020 00:00

"Ans is een uitstekende trainer, zij probeert de theorie zoveel mogelijk te linken aan de dagelijkse praktijk. Hierdoor is de theorie sneller… alles lezen - 11-10-2020 00:00

Hallo Diederik, enorm bedankt voor je mooie review, ook namens Ans natuurlijk. Heel succes met de opgedane kennis en skills. We zien je graag weer :-). Groetjes, Tanja

- 11-10-2020 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem (bekend bij Springest)
8
PRINCE2 AGILE® Foundation incl. examen (ook online training)

"Sluit goed aan bij de praktijk van wat Bluefield doet, hele prettige trainer die ontzettend zijn best doet om de theoretische materie van kleur te voorzien, veel handige handvatten voor projectmatig werken." - 01-10-2020 00:00

"Sluit goed aan bij de praktijk van wat Bluefield doet, hele prettige trainer die ontzettend zijn best doet om de theoretische materie van kl… alles lezen - 01-10-2020 00:00

Hallo Anoniem, super! Dank voor je review ook namens Vladimir. Heel veel succes ermee in de praktijk en hopelijk tot snel. Groetjes, Tanja

- 01-10-2020 00:00

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Dick Pondman - Uw enthousiaste realist in ICT Service Management
Dick Pondman
Uw enthousiaste realist in ICT Service Management
8,4
Erwin Raemakers - Durf je de projectmanagement-uitdaging aan?
Erwin Raemakers
Durf je de projectmanagement-uitdaging aan?
8,7
Joep de Munnik - Verbeter uw projectmatig werken door (ook) aandacht te besteden aan 'zachte' vaardigheden
Joep de Munnik
Verbeter uw projectmatig werken door (ook) aandacht te besteden aan 'zachte' vaardigheden
8,5
Kitty Clerc - Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
Kitty Clerc
Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
9,8
Paul Oldenzeel - De volgende dag aan de slag met wat je in de training leert
Paul Oldenzeel
De volgende dag aan de slag met wat je in de training leert
8,9
Ron Seegers - Resultaat en inzicht in projecten op een leuke manier
Ron Seegers
Resultaat en inzicht in projecten op een leuke manier
9
Tanja van den Akker - Mijn missie: Nederland beter maken in projecten
Tanja van den Akker
Mijn missie: Nederland beter maken in projecten
9
Vladimir Vuk - Plezier en resultaat in projectmanagement!
Vladimir Vuk
Plezier en resultaat in projectmanagement!
9

Trainers

Kitty Clerc - Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
Kitty Clerc
Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
9,8
Tanja van den Akker - Mijn missie: Nederland beter maken in projecten
Tanja van den Akker
Mijn missie: Nederland beter maken in projecten
9

Extra kenmerken