Assertiviteit als basisvaardigheid

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Assertiviteit als basisvaardigheid

train2work
Logo van train2work
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,5 train2work heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 79 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeRijswijk
9 sep. 2024 tot 23 sep. 2024
Toon rooster
event 9 september 2024, 09:30-16:30, Rijswijk, Assertiviteit als basisvaardigheid
event 23 september 2024, 09:30-16:30, Rijswijk, Assertiviteit als basisvaardigheid
placeRijswijk
18 nov. 2024 tot 2 dec. 2024
Toon rooster
event 18 november 2024, 09:30-16:30, Rijswijk, Assertiviteit als basisvaardigheid
event 2 december 2024, 09:30-16:30, Rijswijk, Assertiviteit als basisvaardigheid

Beschrijving

Vergroot je overtuigingskracht en leer zelfverzekerd voor je belangen op te komen in deze training Assertiviteit als basisvaardigheid.

In deze persoonlijke effectiviteitstraining Assertiviteit leer je je mening te uiten. Én met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht daaraan vast te houden. Vind je het lastig om je mening te geven op een manier die voor een ander acceptabel is? Kun je zelfstandig en met overtuigingskracht lastige situaties de baas? Vind je het geven of het ontvangen van kritiek moeilijk? Kun je omgaan met je emoties en die van anderen? In deze assertiviteitstraining krijg je handvatten aangereikt om je wensen zo te uiten dat je jezelf en anderen niet tekort doet. Je kunt o…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Assertiviteit, Feedback geven, Omgaan met weerstand, Persoonlijke ontwikkeling en Zelfvertrouwen.

Vergroot je overtuigingskracht en leer zelfverzekerd voor je belangen op te komen in deze training Assertiviteit als basisvaardigheid.

In deze persoonlijke effectiviteitstraining Assertiviteit leer je je mening te uiten. Én met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht daaraan vast te houden. Vind je het lastig om je mening te geven op een manier die voor een ander acceptabel is? Kun je zelfstandig en met overtuigingskracht lastige situaties de baas? Vind je het geven of het ontvangen van kritiek moeilijk? Kun je omgaan met je emoties en die van anderen? In deze assertiviteitstraining krijg je handvatten aangereikt om je wensen zo te uiten dat je jezelf en anderen niet tekort doet. Je kunt op een positieve, effectieve manier kritiek geven en ontvangen.

Je wilt in communicatief, collegiaal en sociaal verband zelfverzekerder en overtuigender handelen.

Na afloop van deze training:

* heb je inzicht in je eigen houding en denkbeelden;
* weet je hoe je in communicatief en sociaal opzicht (persoonlijk en zakelijk) effectief en prettig met je collega's omgaat;
* ken je je talenten en capaciteiten;
* ken je je sterke en zwakke punten;
* kun je effectief inspelen op reacties van anderen.

Je huidige praktijksituatie

Assertiviteit als basisvaardigheid

* Ik of je
* Reageren
Feedback

* Geven en ontvangen
* Communicatieve aspecten: luisteren, vragen stellen, samenvatten
Persoonlijk

* Grenzen stellen en aangeven
* Persoonlijke waarden en normen
* 'Nee' zeggen
Self management in verschillende situaties

Samen oefenen

Actief en praktijkgericht
Aan de hand van praktijkopdrachten en voorbeelden van herkenbare alledaagse situaties onderzoek je je huidige gedrag. Je krijgt inzicht hoe het ook anders, beter kan. Onze enthousiaste trainer verduidelijkt de nieuwe onderwerpen met uitleg, aansprekende praktijkvoorbeelden, oefeningen en rollenspelen, waarop je feedback geeft en krijgt. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Dit betekent dat je veel individuele aandacht krijgt. Wissel ervaringen uit met de andere deelnemers, overlaad de trainer met vragen en neem situaties uit je werkpraktijk mee!

Persoonlijke leerwensen
Wij houden graag rekening met je individuele situatie en je leerwensen. Voor de training kun je daarover een vragenlijst invullen.

Dagindeling en tijden
De training duurt 2 aparte dagen. Zo kun je het geleerde toepassen en ervaren in de praktijk. De lesdagen beginnen om 9.30 uur en eindigen om 16.30 uur.

Je kunt je direct inschrijven op deze training. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. 10 dagen voor de training ontvang je onze uitnodiging met meer informatie over je deelname. Je bent van harte welkom op onze locatie Lange Kleiweg 14 in Rijswijk (bij Den Haag), 3 minuten lopen vanaf het station.

Wil je liever een teamtraining? Of op maat? Bel of mail ons voor een creatieve leeroplossing.

Wat wil jij leren?

Met 22 jaar ervaring biedt train2work je een breed scala aan kwaliteitserkende trainingen en workshops die je helpen sneller, slimmer en efficiënter te werken. Of het nu gaat om persoonlijke effectiviteit, communicatie, vitaliteit of digitale tools, jij en je organisatie groeien snel mee met alle veranderingen die deze tijd met zich meebrengt. Leren en je laten inspireren door onze experts kun je op onze toplocatie in Rijswijk (bij Den Haag), in onze online klassen of maatwerk incompany, mét 100% tevredenheidsgarantie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.