Ethical Hacking Foundation (Incl. Exam S-EHF)

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Ethical Hacking Foundation (Incl. Exam S-EHF)

Security Academy
Logo van Security Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 Security Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 17 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeWoerden
1 jul. 2024 tot 8 jul. 2024
Toon rooster
event 1 juli 2024, 09:00-16:30, Woerden, Lesdag 1
event 8 juli 2024, 09:00-16:30, Woerden, Lesdag 2
placeWoerden
2 sep. 2024 tot 9 sep. 2024
Toon rooster
event 2 september 2024, 09:00-16:30, Woerden, Lesdag 1
event 9 september 2024, 09:00-16:30, Woerden, Lesdag 2
placeWoerden
2 okt. 2024 tot 9 okt. 2024
Toon rooster
event 2 oktober 2024, 09:00-16:30, Woerden, Lesdag 1
event 9 oktober 2024, 09:00-16:30, Woerden, Lesdag 2
placeWoerden
7 nov. 2024 tot 14 nov. 2024
Toon rooster
event 7 november 2024, 09:00-16:30, Woerden, Lesdag 1
event 14 november 2024, 09:00-16:30, Woerden, Lesdag 2
placeWoerden
9 dec. 2024 tot 16 dec. 2024
Toon rooster
event 9 december 2024, 09:00-16:30, Woerden, Lesdag 1
event 16 december 2024, 09:00-16:30, Woerden, Lesdag 2

Beschrijving

U zet uw eerste stappen in de wereld van ethisch hacken en wilt graag meer kennis opdoen.

Deze cursus biedt u een eenvoudige introductie tot het werkveld van de hacker. U krijgt de kans om in de schoenen van een hacker te stappen en de basisstappen van veelvoorkomende digitale inbraken te leren.

Daarnaast leert u de impact van cybercrime op uw organisatie te begrijpen en in te schatten. De cursus is sterk gericht op de actualiteit, zodat u in staat bent om de diverse dreigingen te vertalen naar risico's binnen uw eigen omgeving. U leert ethisch hacken door het te doen. In deze tweedaagse cursus wordt theorie en praktijk gecombineerd in een unieke lesopzet, waarbij ook gebruik wordt gemaakt v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Ethical Hacking, ASL foundation, Penetration testing, Security & Privacy awareness en Crypto.

U zet uw eerste stappen in de wereld van ethisch hacken en wilt graag meer kennis opdoen.

Deze cursus biedt u een eenvoudige introductie tot het werkveld van de hacker. U krijgt de kans om in de schoenen van een hacker te stappen en de basisstappen van veelvoorkomende digitale inbraken te leren.

Daarnaast leert u de impact van cybercrime op uw organisatie te begrijpen en in te schatten. De cursus is sterk gericht op de actualiteit, zodat u in staat bent om de diverse dreigingen te vertalen naar risico's binnen uw eigen omgeving. U leert ethisch hacken door het te doen. In deze tweedaagse cursus wordt theorie en praktijk gecombineerd in een unieke lesopzet, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van de online omgeving TryHackMe. Dit platform biedt praktische lab omgevingen en oefeningen om Capture the Flag te spelen. Na het volgen van deze cursus kunt u als ethisch hacker aan de slag en een bijdrage leveren aan de cybersecurity van uw organisatie.

Bij de cursus is een (her)examenvoucher (code) voor het officiële SECO-Institute examen inbegrepen.

Slagingsgarantie: Behaalt u onverhoopt het Ethical Hacking Foundation examen niet, dan mag u bij ons gratis de cursus (of onderdelen hiervan) opnieuw volgen. U kunt kosteloos blijven deelnemen aan de cursusdagen en de lessen indien er plaatsen beschikbaar zijn.

De cursus bestaat uit 2 lesdagen, met meestal een week tussentijd. De lestijden zijn van 9.00u tot ongeveer 16.30u. Een lunch is inbegrepen indien u de cursus klassikaal volgt en bestaat uit een buffet met o.a. verse broodjes. Heeft u allergieën of dieetwensen? Gelieve dit tijdig door te geven.

De locatie is: De Bleek 11, 3447 GV Woerden, Nederland.

Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto en je kunt gratis parkeren achter het pand.

De cursus bevat de volgende modules:

Module 1:Penetration Testing – Preparation

Module 2: Reconnaissance

Module 3:Web Application Attacks

Module 4:Capture The Flag

De Security Academy gelooft in de kracht van praktijkkennis en praktijkervaring. Daarom krijgt u les van (zeer) ervaren praktijkdocenten, die les geven in het vak dat zij dagelijks beoefenen. Daarnaast zijn zij didactisch onderlegd en waar nodig bijgeschoold, zodat zij hun kennis en ervaring goed op u kunnen overbrengen.

Wij bieden al onze cursussen flexibel aan. Dat wil zeggen dat u zelf kunt kiezen of u deze klassikaal, online of in een mix wenst te volgen.

Dus of u nu voor online gekozen heeft of voor klassikaal, u kunt altijd nog uw voorkeur wijzigen of zelfs kiezen voor een mix van online en klassikaal. Heeft u de cursus online gevolgd en wilt u later alsnog de cursus klassikaal volgen? Dat kan. Kosteloos.

Ook is het mogelijk de cursus incompany te krijgen. Dit is vaak al interessant vanaf 4 cursisten. Bekijk onze incompany pagina voor meer informatie.

Deze cursus heeft als doel om deelnemers op een praktische manier kennis te laten maken met het vakgebied van ethisch hacken. Na het volgen van de cursus hebben deelnemers een goed begrip van de basisstappen die vaak worden gebruikt bij digitale inbraken

Na de voltooiing van de Ethical Hacking Foundation is de cursus [Ethical Hacking Practitioner](https://www.securityacademy.nl/opleidingen-overzicht/vendoren/seco-institute/ethical-hacking-practitioner/) een logische vervolgstap. Tijdens deze cursus leert u op een hoog niveau ethisch hacken. U verlaat het basisniveau van het bedienen van de bekende hacking tools.

De cursus Ethical Hacking Foundation is bedoeld voor personen die nieuw zijn in het vakgebied van het ethisch hacken en voor managers die inzicht willen krijgen in de mogelijkheden en gevaren van hacking. Tijdens de cursus wordt de basis van ethisch hacken behandeld en is er geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen. Echter, voor degenen die ook aan de oefeningen willen deelnemen, is technische ervaring met computers wel aan te raden. Als deze kennis ontbreekt, is het beter om eerst de cursus [Introduction to Ethical Hacking](https://www.securityacademy.nl/opleidingen-overzicht/vendoren/security-academy/ieh/) te volgen. Het niveau van deze cursus is mbo/hbo. Ook is het mogelijk om de cursus te volgen zonder actief deel te nemen aan de praktische oefeningen, indien alleen een globaal beeld van de mogelijkheden en gevaren van hacking gewenst is.

Praktisch toepasbare kennis, overgedragen door praktijkdocenten

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.