NL Leert Door Subsidie aanvragen

NL Leert Door is een subsidieregeling van de rijksoverheid om de werkgelegenheid tijdens de coronacrisis op peil te houden. Lees op deze pagina de mogelijkheden voor jou!


NL Leert Door subsidie aanvragen voor ontwikkeladvies of omscholing

NL Leert Door subsidie

NL Leert Door is een subsidieregeling van de rijksoverheid om de werkgelegenheid tijdens de coronacrisis op peil te houden. Met de NL leert door regeling stelt de overheid €67 miljoen beschikbaar in 2020 voor ontwikkeladvies en scholing. Om de subsidie aan te kunnen vragen, dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

Voorwaarden:

  • Iedereen met de leeftijd tussen 18 en 66 jaar.
  • Je hebt een band met de NL arbeidsmarkt.
  • Je bent werkzoekend, werknemer,zzp-er, flexwerker of ondernemer.
  • Krijg een gratis ontwikkeladvies bij een loopbaanadviseur
  • De loopbaancoach is gekwalificeerd en ingeschreven bij NOLOC.
  • De loopbaancoach registreert het coachingtraject en vraagt subsidie aan.

NL Leert Door Scholing, omscholing, bijscholen

NL Leert Door Scholingstrajecten

De NL Leert Door subsidie omvat ook (online) scholingstrajecten. Met een gratis scholingstraject kunnen deelnemers hun kennis en vaardigheden trainen en zo hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. In december krijgen we meer informatie van de overheid over de scholingstrajecten.

NL Leert Door Ontwikkeladvies: ontvang gratis loopbaanadvies t.w.v. €700 bij een van onze aangesloten loopbaancoaches.


NL Leert Door ontwikkeladvies

NL Leert Door ontwikkeladvies

Vanaf 1 december is het opnieuw mogelijk om gratis via de NL Leert Door subsidieregeling een ontwikkeltraject bij een loopbaanadviseur te volgen. Je kunt op onze ontwikkeladvies pagina een loopbaancoach vinden en je voorinschrijven op een gratis NL Leert Door ontwikkeladvies ter waarde van 700 euro. Samen met een loopbaancoach kijk je naar je kwaliteiten en drijfveren en maak je een plan om je arbeidskansen te vergroten. De loopbaancoach levert het ontwikkeladviestraject en vraagt de subsidie bij de overheid aan. De vorige subsidie was binnen enkele dagen op. Dus wees er snel bij. Schrijf je nu alvast in!


Veelgestelde vragen

Wat is de NL Leert Door regeling?

NL Leert door is een regeling die onderdeel is van NOW 2.0. De rijksoverheid heeft €67 miljoen beschikbaar gemaakt in 2020 voor ontwikkeladvies en scholing. Met als doel de werkgelegenheid en arbeidskansen van werkend Nederland te vergroten.

Wie komt in aanmerking voor NL Leert Door subsidie?

Iedereen vanaf 18 jaar tot 66 jaar kan gebruik maken van de subsidieregeling. Het maakt ook niet uit of je werknemer, werkzoekende, flexwerker, zzp-er of ondernemer bent.

Wat houdt het gratis ontwikkeladvies in?

Tijdens een ontwikkeladvies ga je samen met een gekwalificeerd loopbaancoach op zoek naar je kwaliteit en drijfveren. Vervolgens stellen jullie samen vervolgstappen vast. Het is maatwerk, de loopbaancoach bekijkt samen met jou, hoe je jouw arbeidspositie kunt verbeteren.

Wat zijn de kosten van het ontwikkeladvies?

Het ontwikkeladvies is gratis. De loopbaancoach registreert jou bij het overheidsloket en krijgt de subsidie voor het traject uitgekeerd.

keyboard_arrow_upTerug naar boven

96.393 ervaringen

Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest €1 aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken: