Wel en wee van de AVG

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Veenendaal
7 apr. 2020

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Een interactieve cursus in begrijpelijke taal om de essentie van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) goed te kunnen doorgronden. Hoe interpreteert een toezichthouder en hoe kan een organisatie hier rekening mee houden? Een engineer met ruime ICT-ervaring en door het European Center on Privacy & Cybersecurity (ECPC) gecertificeerde privacytoezichthouder, tevens ethical expert bij de Europese Commissie, neemt u mee in de geest van de AVG. Onder meer aan de hand van misvattingen, praktijkcases, live feedback-vragen en opdrachten. U zult handvatten aangereikt worden, tot het besef komen wat maatschappelijk verantwoord datagebruik inhoudt en ontdekken wie welke verantwoordelijkheid …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Een interactieve cursus in begrijpelijke taal om de essentie van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) goed te kunnen doorgronden. Hoe interpreteert een toezichthouder en hoe kan een organisatie hier rekening mee houden? Een engineer met ruime ICT-ervaring en door het European Center on Privacy & Cybersecurity (ECPC) gecertificeerde privacytoezichthouder, tevens ethical expert bij de Europese Commissie, neemt u mee in de geest van de AVG. Onder meer aan de hand van misvattingen, praktijkcases, live feedback-vragen en opdrachten. U zult handvatten aangereikt worden, tot het besef komen wat maatschappelijk verantwoord datagebruik inhoudt en ontdekken wie welke verantwoordelijkheid hierin heeft. Ingegaan wordt ook op hoe het zich verhoudt tot andere grondrechten en wat de verschillen tussen security, privacy & ethics by design zijn. De cursus wordt afgesloten met een quiz.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.