Build enterprise applications with Spring Boot

Type product
Tijdsduur

Build enterprise applications with Spring Boot

Info Support
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,1 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,1 (uit 18 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Je start in deze training met het Spring Framework, een framework om enterprise applicaties mee te bouwen. In ongeveer een dag leer je de relevante concepten van het Spring Framework kennen die je vervolgens meeneemt naar Spring Boot wat bovenop het Spring Framework gebouwd is. Door de opzet van deze training leer je het Dependency Injection mechanisme en de magie achter de AutoConfiguration van Spring Boot begrijpen. Veel van de belangrijkste Spring Boot modules komen aan bod en na afloop van deze training heb je een goed beeld van wat Spring Boot je te bieden heeft. In deze training ga je ook aan de slag met opdrachten die je ontwikkelt met Spring Boot. Deze opdrachten hebben een Test Driv…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Restful Api Modeling Language, JSP, API, Jbehave en SOAP.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Je start in deze training met het Spring Framework, een framework om enterprise applicaties mee te bouwen. In ongeveer een dag leer je de relevante concepten van het Spring Framework kennen die je vervolgens meeneemt naar Spring Boot wat bovenop het Spring Framework gebouwd is. Door de opzet van deze training leer je het Dependency Injection mechanisme en de magie achter de AutoConfiguration van Spring Boot begrijpen. Veel van de belangrijkste Spring Boot modules komen aan bod en na afloop van deze training heb je een goed beeld van wat Spring Boot je te bieden heeft. In deze training ga je ook aan de slag met opdrachten die je ontwikkelt met Spring Boot. Deze opdrachten hebben een Test Driven Development (TDD) insteek. Hierdoor doe je niet alleen hands-on ervaring op met de Spring Boot, maar ook met de test functionaliteit die in Spring Boot beschikbaar is.
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.