Scrumbld Basic Scrum de basisvariant

Type product
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Refine, sprint & improve. Hoe realiseren business & IT samen de meeste business value voor hun bedrijf? Scrumbld is een spelsimulatie die inzicht geeft in de scrum werkwijze. De deelnemers doorlopen samen 4 sprints waarbij zij de rollen van business, product owner, scrum master en ontwikkelteam spelen. Als de deelnemers structureel goede resultaten leveren dan worden ze als keten sterker en productiever. In de spelsimulatie krijgen de deelnemers te maken met dilemma’s en uitdagingen uit de dagelijkse praktijk. Wanneer spelen? • Als wordt overwogen om de scrum werkwijze toe te gaan passen • Tijdens de transitie naar een agile en/of scrum werkwijze (voor toekomstige scrumteams, voor managers, …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Scrum, Projectmanagement, Scrum Product Owner, Agile en Scrum Master.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Refine, sprint & improve. Hoe realiseren business & IT samen de meeste business value voor hun bedrijf? Scrumbld is een spelsimulatie die inzicht geeft in de scrum werkwijze. De deelnemers doorlopen samen 4 sprints waarbij zij de rollen van business, product owner, scrum master en ontwikkelteam spelen. Als de deelnemers structureel goede resultaten leveren dan worden ze als keten sterker en productiever. In de spelsimulatie krijgen de deelnemers te maken met dilemma’s en uitdagingen uit de dagelijkse praktijk. Wanneer spelen? • Als wordt overwogen om de scrum werkwijze toe te gaan passen • Tijdens de transitie naar een agile en/of scrum werkwijze (voor toekomstige scrumteams, voor managers, voor stakeholders, voor staf afdelingen) • Bij een kick-off van een nieuw project of programma • Als teambuildingssessie voor een bestaand scrum team • Als business en IT niet goed samenwerken Voor wie? • Teams en organisaties die meer willen weten of starten met scrum • Ervaren ‘scrumspelers’ die een stapje verder willen • Trainings- en consultancybureaus die organisaties begeleiden bij de transitie naar agile en scrum Het resultaat? • Scrum awareness en ervaring • Een versnelling in de agile leercurve van een bestaand scrum team • Verbeterde samenwerking tussen business en IT door meer begrip voor de dilemma’s van elkaars rollen Varianten Scrumbld is beschikbaar in twee varianten. De varianten hebben dezelfde basis, maar verschillen in duur, inhoud en complexiteit. Hierdoor kan voor verschillende doelgroepen een passende leerervaring worden aangeboden. Scrumbld – Basic Scrum (De basisvariant) Spel bestaat uit vier sprints duurt een dagdeel en is bedoeld voor 3 tot 6 deelnemers Scrumbld – DevOps (Onderhoud en beheer) Spel bestaat uit 8 sprints, duurt een dag en is bedoeld voor 3 tot 6 deelnemers. Zie 'Gerelateerde cursussen' voor meer informatie.
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Scrum.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.