Cucumber Java for Developers

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Deze tweedaagse workshop stelt u in staat om uw praktisch toepasbare kennis van Specification by Example (ook wel bekend als ATDD of BDD) op te bouwen. Na het volgen van deze workshop kunt u scenario's lezen en schrijven in Gherkin en deze scenario's automatiseren. Tijdens de workshop besteden we veel aandacht aan een onderhoudbare opzet van de geautomatiseerde scenario's. De oefeningen worden uitgevoerd met Cucumber for Java. In deze training gaan we uitvoerig in op het schrijven van Gherkin scenario's. De Gherkin scenario's worden vervolgens gebruikt om met behulp van Cucumber voor Java, een applicatie te bouwen. Sturend daarbij is het "Acceptance Test Driven Development (ATDD)" proces (te…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Selenium Cucumber, Java, Software Testing, Testmanagement en Penetration testing.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Deze tweedaagse workshop stelt u in staat om uw praktisch toepasbare kennis van Specification by Example (ook wel bekend als ATDD of BDD) op te bouwen. Na het volgen van deze workshop kunt u scenario's lezen en schrijven in Gherkin en deze scenario's automatiseren. Tijdens de workshop besteden we veel aandacht aan een onderhoudbare opzet van de geautomatiseerde scenario's. De oefeningen worden uitgevoerd met Cucumber for Java. In deze training gaan we uitvoerig in op het schrijven van Gherkin scenario's. De Gherkin scenario's worden vervolgens gebruikt om met behulp van Cucumber voor Java, een applicatie te bouwen. Sturend daarbij is het "Acceptance Test Driven Development (ATDD)" proces (test first, van buiten naar binnen) In deze opzet zullen we ook met het Selenium-framewerk de scenario's valideren.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.