Cucumber Java for Developers

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Veenendaal
13 jan. 2020 tot 14 jan. 2020
Utrecht
3 mrt. 2020 tot 4 mrt. 2020

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Deze tweedaagse workshop stelt u in staat om uw praktisch toepasbare kennis van Specification by Example (ook wel bekend als ATDD of BDD) op te bouwen. Na het volgen van deze workshop kunt u scenario's lezen en schrijven in Gherkin en deze scenario's automatiseren. Tijdens de workshop besteden we veel aandacht aan een onderhoudbare opzet van de geautomatiseerde scenario's. De oefeningen worden uitgevoerd met Cucumber for Java. In deze training gaan we uitvoerig in op het schrijven van Gherkin scenario's. De Gherkin scenario's worden vervolgens gebruikt om met behulp van Cucumber voor Java, een applicatie te bouwen. Sturend daarbij is het "Acceptance Test Driven Development (ATDD)" proces (te…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Java, J2EE, Java Certified Associate, Java 7 en Java 8.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Deze tweedaagse workshop stelt u in staat om uw praktisch toepasbare kennis van Specification by Example (ook wel bekend als ATDD of BDD) op te bouwen. Na het volgen van deze workshop kunt u scenario's lezen en schrijven in Gherkin en deze scenario's automatiseren. Tijdens de workshop besteden we veel aandacht aan een onderhoudbare opzet van de geautomatiseerde scenario's. De oefeningen worden uitgevoerd met Cucumber for Java. In deze training gaan we uitvoerig in op het schrijven van Gherkin scenario's. De Gherkin scenario's worden vervolgens gebruikt om met behulp van Cucumber voor Java, een applicatie te bouwen. Sturend daarbij is het "Acceptance Test Driven Development (ATDD)" proces (test first, van buiten naar binnen) In deze opzet zullen we ook met het Selenium-framewerk de scenario's valideren.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Java.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.