Developing SQL Databases

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeRemote
21 sep. 2020 tot 25 sep. 2020
placeVeenendaal of Remote
9 nov. 2020 tot 13 nov. 2020
placeUtrecht
14 dec. 2020 tot 18 dec. 2020

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Als database developer leert u een database inrichten op Microsoft SQL Server. U maakt databases en vult deze vervolgens met tabellen en andere database objecten. U leert hoe u data-integriteit bewaakt met constraints en defaults en u creëert indexen, views, functions, stored procedures en triggers. Tijdens deze training geven we extra ruimte om zelf aan de slag te gaan met de vele mogelijkheden van SQL Server. De training is te volgen in zowel 4 dagen (MS20762E) als 5 dagen (MS20762). Op de 5de dag worden de onderwerpen Managed Code, XML, Geografische Data en File Store behandeld. We raden de 5-daagse training aan indien u ook geïnteresseerd in deze onderwerpen en/of u zich optimaal wilt vo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: SQL, Microsoft SQL Server, MySQL, Data Science en PostgreSQL.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Als database developer leert u een database inrichten op Microsoft SQL Server. U maakt databases en vult deze vervolgens met tabellen en andere database objecten. U leert hoe u data-integriteit bewaakt met constraints en defaults en u creëert indexen, views, functions, stored procedures en triggers. Tijdens deze training geven we extra ruimte om zelf aan de slag te gaan met de vele mogelijkheden van SQL Server. De training is te volgen in zowel 4 dagen (MS20762E) als 5 dagen (MS20762). Op de 5de dag worden de onderwerpen Managed Code, XML, Geografische Data en File Store behandeld. We raden de 5-daagse training aan indien u ook geïnteresseerd in deze onderwerpen en/of u zich optimaal wilt voorbereiden op het bijbehorende Microsoft examen. Na het afronden van de training, kunt u het volgende: - Ontwerp en implementeer tabellen, views, stored procedures, functies, triggers and in-memory tabellen - Data integriteit garanderen met constraints - Beschrijf indexes, inclusief Optimized en Columnstore indexes - Implementeer van managed code - Werk with XML data en geografische data - Data Files opslaan in de databases

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: SQL.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.