Developing SQL Databases

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Veenendaal
28 okt. 2019 tot 1 nov. 2019
Utrecht
16 dec. 2019 tot 20 dec. 2019
Veenendaal
20 jan. 2020 tot 24 jan. 2020
Utrecht
23 mrt. 2020 tot 27 mrt. 2020
Veenendaal
11 mei. 2020 tot 15 mei. 2020
Utrecht
15 jun. 2020 tot 19 jun. 2020

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Als database developer leert u een database inrichten op Microsoft SQL Server. U maakt databases en vult deze vervolgens met tabellen en andere database objecten. U leert hoe u data-integriteit bewaakt met constraints en defaults en u creëert indexen, views, functions, stored procedures en triggers. Tijdens deze training geven we extra ruimte om zelf aan de slag te gaan met de vele mogelijkheden van SQL Server. De training is te volgen in zowel 4 dagen (MS20762E) als 5 dagen (MS20762). Op de 5de dag worden de onderwerpen Managed Code, XML, Geografische Data en File Store behandeld. We raden de 5-daagse training aan indien u ook geïnteresseerd in deze onderwerpen en/of u zich optimaal wilt vo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: SQL, Microsoft SQL Server, MySQL, Data science en PostgreSQL.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Als database developer leert u een database inrichten op Microsoft SQL Server. U maakt databases en vult deze vervolgens met tabellen en andere database objecten. U leert hoe u data-integriteit bewaakt met constraints en defaults en u creëert indexen, views, functions, stored procedures en triggers. Tijdens deze training geven we extra ruimte om zelf aan de slag te gaan met de vele mogelijkheden van SQL Server. De training is te volgen in zowel 4 dagen (MS20762E) als 5 dagen (MS20762). Op de 5de dag worden de onderwerpen Managed Code, XML, Geografische Data en File Store behandeld. We raden de 5-daagse training aan indien u ook geïnteresseerd in deze onderwerpen en/of u zich optimaal wilt voorbereiden op het bijbehorende Microsoft examen. Na het afronden van de training, kunt u het volgende: - Ontwerp en implementeer tabellen, views, stored procedures, functies, triggers and in-memory tabellen - Data integriteit garanderen met constraints - Beschrijf indexes, inclusief Optimized en Columnstore indexes - Implementeer van managed code - Werk with XML data en geografische data - Data Files opslaan in de databases

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: SQL.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.