Developing Solutions for Microsoft Azure

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeRemote
31 mei. 2021 tot 4 jun. 2021
placeUtrecht
12 jul. 2021 tot 16 jul. 2021
placeVeenendaal
22 nov. 2021 tot 26 nov. 2021

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Deze training leert ontwikkelaars hoe ze end-to-end-oplossingen kunnen creëren in Microsoft Azure. Deelnemers leren hoe ze Azure compute-oplossingen kunnen implementeren, Azure Functions kunnen maken, web-apps kunnen implementeren en beheren, oplossingen kunnen ontwikkelen met behulp van Azure storage, authenticatie en autorisatie kunnen implementeren en hun oplossingen kunnen beveiligen met behulp van KeyVault en Managed Identities. Deelnemers zullen ook leren hoe ze verbinding kunnen maken met en gebruik kunnen maken van Azure-services en services van derden, en hoe ze op events en messages gebaseerde modellen in een oplossing kunnen opnemen . De training behandelt ook monitoring, troubles…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Windows Applicatie Ontwikkeling, Linq, C/C++, Microsoft .NET (2.0) en .NET.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Deze training leert ontwikkelaars hoe ze end-to-end-oplossingen kunnen creëren in Microsoft Azure. Deelnemers leren hoe ze Azure compute-oplossingen kunnen implementeren, Azure Functions kunnen maken, web-apps kunnen implementeren en beheren, oplossingen kunnen ontwikkelen met behulp van Azure storage, authenticatie en autorisatie kunnen implementeren en hun oplossingen kunnen beveiligen met behulp van KeyVault en Managed Identities. Deelnemers zullen ook leren hoe ze verbinding kunnen maken met en gebruik kunnen maken van Azure-services en services van derden, en hoe ze op events en messages gebaseerde modellen in een oplossing kunnen opnemen . De training behandelt ook monitoring, troubleshooting en optimalisatie van Azure-oplossingen. Doelgroep Deelnemers aan deze training zijn geïnteresseerd in Azure-ontwikkeling of in het behalen van het Microsoft Azure Developer Associate-certificeringsexamen (exam AZ-204).

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.