PRINCE2® Agile Foundation (P2AF)

Niveau
Tijdsduur
Logo van CVA Informatica Opleidingen

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

CVA Informatica Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

De doelstelling van de cursus PRINCE2® Agile Foundation is het leren combineren van de projectmanagementmethode PRINCE2® met Agile best Practices en technieken om zo meer wendbaarheid en flexibiliteit te kunnen creëren voor de business. Deze cursus is bestemd voor projectmanagers die ervaring hebben met het managen van middelgrote en grote projecten en die de Agile variant van de methode PRINCE2® willen gaan gebruiken. Om succesvol aan deze cursus te kunnen deelnemen is enige ervaring met het managen van projecten in een organisatie noodzakelijk. In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde: Inleiding PRINCE2® Agile. De principes van PRINCE2® Agile. De thema's, processen, managem…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: PRINCE2 Agile, PRINCE2 Foundation, PRINCE2, Agile en PRINCE2 Practitioner.

De doelstelling van de cursus PRINCE2® Agile Foundation is het leren combineren van de projectmanagementmethode PRINCE2® met Agile best Practices en technieken om zo meer wendbaarheid en flexibiliteit te kunnen creëren voor de business. Deze cursus is bestemd voor projectmanagers die ervaring hebben met het managen van middelgrote en grote projecten en die de Agile variant van de methode PRINCE2® willen gaan gebruiken. Om succesvol aan deze cursus te kunnen deelnemen is enige ervaring met het managen van projecten in een organisatie noodzakelijk. In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde: Inleiding PRINCE2® Agile. De principes van PRINCE2® Agile. De thema's, processen, management producten en rollen van PRINCE2® Agile. Hoe kan PRINCE2 Agile worden gebruikt?. De relatie met Kanban, LEAN Startup en SCRUM. Het PRINCE2 Agile Delivery Team. Tailoring PRINCE2 Agile. Uitgangspunten van PRINCE2 Agile. Fix versus Flex. Agile concepten en technieken. De Agilometer. Het voorbereiden op het examen PRINCE2® Agile Foundation.

Al onze cursussen zijn inclusief lesmateriaal, lunches en examen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met CVA Informatica Opleidingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.