CVA Informatica Opleidingen

CVA Informatica Opleidingen

Adres:

Zekeringstraat 23
1014 BM Amsterdam

Beschrijving

CVA Informatica Opleidingen verzorgt sinds 1982 professionele IT-opleidingen en -cursussen op diverse locaties in Nederland. Onze visie is dat IT-professionals hun kennis continu moeten bijschaven om relevant te blijven. Dat doen wij door een cursusaanbod met gecertificeerde cursussen en opleidingen dat voortdurend wordt aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. Alle behaalde certificaten kunnen i…

Lees de volledige beschrijving

CVA Informatica Opleidingen verzorgt sinds 1982 professionele IT-opleidingen en -cursussen op diverse locaties in Nederland. Onze visie is dat IT-professionals hun kennis continu moeten bijschaven om relevant te blijven. Dat doen wij door een cursusaanbod met gecertificeerde cursussen en opleidingen dat voortdurend wordt aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. Alle behaalde certificaten kunnen in een vervolgtraject worden ingezet om vrijstellingen te verkrijgen in een bijvoorbeeld een HBO-traject.

Ervaring met CVA Informatica Opleidingen?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij CVA Informatica Opleidingen? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken