AI Prompting & ChatGPT

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Alex Dowdalls
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

AI Prompting & ChatGPT

Competence Factory
Logo van Competence Factory
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Competence Factory heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 1.688 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Marketing en #2 beste grote opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #3 in Marketing.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
21 aug. 2024
placeUtrecht
5 sep. 2024
placeUtrecht
27 sep. 2024
placeUtrecht
15 okt. 2024
placeUtrecht
6 nov. 2024
placeUtrecht
2 dec. 2024
placeUtrecht
17 dec. 2024
placeUtrecht
10 jan. 2025
placeUtrecht
7 feb. 2025
placeUtrecht
10 mrt. 2025
placeUtrecht
8 apr. 2025
placeUtrecht
28 apr. 2025
placeUtrecht
21 mei. 2025
placeUtrecht
13 jun. 2025
placeUtrecht
10 jul. 2025
placeUtrecht
15 aug. 2025
placeUtrecht
3 sep. 2025
placeUtrecht
6 okt. 2025
placeUtrecht
28 okt. 2025
placeUtrecht
21 nov. 2025

Beschrijving

Je kent al diverse AI-tools die je werk makkelijker en creatiever maken, en wellicht heb je zelfs al wat geëxperimenteerd met generative AI’s, zoals ChatGPT. Maar, er zijn nog talloze andere slimme AI-tools die je hoogstwaarschijnlijk nog niet kent en waar je nog veel meer mogelijkheden mee kunt ontdekken! Generative AI’s helpen je om extra ideeën te genereren, inspiratie op te doen en nieuwe dingen te creëren. Met behulp van ‘prompting’ voed je de tool met informatie en laat je het z’n magie doen. Het is wel belangrijk om de prompting zo goed mogelijk te schrijven, zodat je de gewenste output krijgt. In deze training leer je precies hoe je dat doet en hoe je generative AI-tools succesvol in…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ChatGPT, Business intelligence, Unified Modeling Language (UML), Blockchain en Artificial Intelligence.

Je kent al diverse AI-tools die je werk makkelijker en creatiever maken, en wellicht heb je zelfs al wat geëxperimenteerd met generative AI’s, zoals ChatGPT. Maar, er zijn nog talloze andere slimme AI-tools die je hoogstwaarschijnlijk nog niet kent en waar je nog veel meer mogelijkheden mee kunt ontdekken! Generative AI’s helpen je om extra ideeën te genereren, inspiratie op te doen en nieuwe dingen te creëren. Met behulp van ‘prompting’ voed je de tool met informatie en laat je het z’n magie doen. Het is wel belangrijk om de prompting zo goed mogelijk te schrijven, zodat je de gewenste output krijgt. In deze training leer je precies hoe je dat doet en hoe je generative AI-tools succesvol inzet om je werk makkelijker te maken en meer resultaat te behalen.

In samenwerking met Axveco

Met meer dan 9.000 unieke deelnemers is AXVECO toonaangevend voor zowel trainingen en advies op het thema Data Driven, Artificial Intelligence, Blockchain en Fin Tech. Axveco is gespecialiseerd in het verbeteren van de bedrijfsmodellen door inzet van technologie en delen zowel onze theoretische kennis als praktijkervaring. De organisatie heeft een prominente rol in de Dutch AI en Blockchain Coalitions.  

Programma van de training AI Prompting & ChatGPT

 • Introductie
 • Over ChatGPT en andere generative AI
 • Wat is ‘Prompt Engineering’ en hoe doe je dat?
 • Je werk efficiënter inrichten met generative AI
 • Beelden en teksten genereren met generative AI
 • De risico’s en juridische aspecten van generative AI

Belangrijk advies bij de keuze van je opleiding;

 • Verifieer de naam van het opleidingsinstituut vooraf aan de boeking door op ‘klachten’ en of  ‘reviews' te zoeken in bijvoorbeeld Google.
 • Is de prijs all in? Wat zijn de bijkomende kosten (lunches, reprorechten en of  arrangementskosten).
 • Waar vind de training plaats 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: ChatGPT.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Competence Factory, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.