Coaching in Organisatie

Adres:

Mient 67
1901AC Castricum

Beschrijving

Over Coaching in Organisaties

Coaching in Organisaties heeft 30 jaar ervaring in samenwerkingsprojecten, organisatieontwikkeling lerende teams, organisaties, zelforganiserende teams en professionals. Agile organiseren en Agile Coaching ondersteunen wij met teamcoaching en training. Met de trainingen dienend leiderschap en coachend leiderschap ondersteunt onze company leidinggevenden, professional…

Lees de volledige beschrijving

Over Coaching in Organisaties

Coaching in Organisaties heeft 30 jaar ervaring in samenwerkingsprojecten, organisatieontwikkeling lerende teams, organisaties, zelforganiserende teams en professionals. Agile organiseren en Agile Coaching ondersteunen wij met teamcoaching en training. Met de trainingen dienend leiderschap en coachend leiderschap ondersteunt onze company leidinggevenden, professionals in het focussen op resultaten, kwaliteit, meerwaarde en wendbaarheid in de dienstverlening naar de (potentiële) klanten en doelgroepen. Ons bedrijf is met het programma Leergang Coaching voor leidinggevenden, (team)coaches en professionals met het European Quality Award gecertificeerd door NOBCO/EMCC.

Ervaring met Coaching in Organisatie?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Coaching in Organisatie? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken