VU Law Academy

Adres:

Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105

1081 HV Amsterdam

Beschrijving

De VU Law Academy verzorgt het juridisch postacademisch onderwijs aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Wij verzorgen dit voor advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. Onze cursussen/leergangen zijn ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring de cursussen/leerg…

Lees de volledige beschrijving

De VU Law Academy verzorgt het juridisch postacademisch onderwijs aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Wij verzorgen dit voor advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. Onze cursussen/leergangen zijn ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring de cursussen/leergangen op juridisch academisch niveau kunnen volgen. 

Een aantal cursussen is gericht op de meest recente ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie. Daarnaast zijn er cursussen en leergangen die gericht zijn op verdere specialisatie.
Wij zijn geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Ervaring met VU Law Academy?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij VU Law Academy? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten (35)

Extra kenmerken