Incompany - Wat zijn de voordelen van een incompany aanvraag?

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

Een incompany training heeft behoorlijk wat voordelen. Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen bedrijfscultuur en werkwijze en daar kan het cursusmateriaal op worden afgestemd middels maatwerk. Onze klanten bevestigen de voordelen van een incompany aanvraag. Zo kunnen er bijvoorbeeld branche of bedrijfsspecifieke casussen of vraagstukken behandeld worden gedurende de training. Wanneer de training op eigen locatie wordt gevolgd, scheelt dat in reistijd en reiskosten. Vaak is een incompany training of cursus goedkoper dan wanneer er wordt gekozen voor een training bij een aanbieder op locatie. We hebben dit jaar al meer dan 1500 mensen helpen aan een incompany cursus. Mocht je nog met een prangende vraag zitten, bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina. Onze expert Midas heeft veel tips voor een succesvolle inhouse cursus en helpt je ook graag verder.

Help mij met een match

Wat zijn de voordelen van een incompany aanvraag via Springest?

Je kunt natuurlijk verschillende trainingsbureaus benaderen, daar elke keer je verhaal doen en hopen dat er een goede match tussen zitten. Je kunt uiteraard ook gebruik maken van de incompany service van Springest en daarmee gebruik maken van het uitgebreide netwerk van ruim 5700 aanbieders. En dat helemaal vrijblijvend. De voordelen nog even op een rijtje:

 • Niet eindeloos je verhaal vertellen bij aanbieders
 • Persoonlijke hulp bij het opstellen van je aanvraag
 • Aanvraag uitzetten in het 5700 aanbieders tellende netwerk van Springest
 • Snel contact met opleiders en een op maat gemaakte offerte in de inbox
 • Geen match? Dan gaan we persoonlijk voor je op zoek naar een match!
 • Dit allemaal volledig vrijblijvend en kosteloos!

Wat is er voor nodig om een incompany aanvraag te doen?

Om te beginnen is het goed om de leerbehoeftes helder te hebben. Lees hier 7 tips over hoe je dit het best kunt aanpakken.

Wanneer de leerbehoeftes helder zijn, kunnen deze ingevuld worden in ons incompany formulier. Vervolgens is het mogelijk om een belafspraak in te plannen met Midas, onze incompany expert. In dit telefoongesprek zal de aanvraag volledig worden gemaakt zodat we deze kunnen uitsturen naar relevante aanbieders. Wanneer er geen belafspraak gemaakt wordt, zal er binnen 48 uur contact worden opgenomen.

De aanvraag wordt vervolgens naar alle relevante aanbieders gestuurd. Deze zien alle gegevens van de aanvraag, behalve de contactgegevens en bedrijfsnaam. Maximaal drie aanbieders kunnen op de aanvraag reageren. Wanneer aanbieders op de aanvraag willen reageren, doen ze dat door een klein bedragje te betalen voor jouw contactgegevens. Hiermee zorgen wij ervoor dat aanbieders niet zomaar op elke aanvraag reageren, maar dit alleen doen wanneer zij daadwerkelijk in staat zijn een training te verzorgen.

Wanneer een opleider op de aanvraag reageert, ontvang je hier een mail van met informatie over de aanbieder. Deze zal vervolgens contact met je opnemen om zo nog wat specifieke informatie in te winnen voordat ze een offerte op maat kunnen aanbieden. Wanneer drie opleiders dit hebben gedaan, kun je de offertes met elkaar vergelijken en zo gemakkelijk de beste keus maken!

Help mij met een match

Wat als er geen goed aanbod zit tussen de offertes?

In 99% van de gevallen zit er een goede match tussen de leerbehoeftes en de aanbieders die reageren. Het komt dus zo goed als niet voor dat er aan het eind van het traject geen geschikte aanbieder is gevonden. Mocht er nou uiteindelijk onverhoopt toch geen match zijn tussen de aanbieders en de leerdoelen dan zal Midas persoonlijk voor je verder zoeken en contact opnemen met aanbieders. Met deze service heeft Springest al meer dan 2100 mensen en bedrijven kunnen helpen met een op maat gemaakte training die naadloos aansloot op de organisatie en zijn leerbehoeftes.

Persoonlijke hulp

Wanneer er op een enkele stap in het incompany proces een probleem is, staat Midas, onze incompany expert voor je klaar. Midas is in principe full-time beschikbaar voor vragen over alles omtrent incompany trainingen. Hij zal je ook helpen wanneer nodig om de juiste leerbehoeftes in kaart te brengen. Zo zal de incompany training zo effectief mogelijk zijn voor uw organisatie.

Ben je ook op zoek naar een incompany training, cursus of opleiding? Maak dan net als 2100+ andere zoekende voor jou gebruik van onze incompany service!

Hoe werkt een incompany aanvraag?

Op deze pagina leggen wij alles uit over incompany trainingen en wat de voordelen daarvan zijn voor jou en je bedrijf. Bij een incompany training of cursus wordt de training voor jouw bedrijf op maat gemaakt. Een maatwerk training is volgens onze klanten zo geregeld. De aanbieder en de organisatie gaan samen in gesprek en brengen de leerbehoeftes in kaart. Daarnaast wordt er gekeken naar het beschikbare budget en de gewenste duur van de training. De aanbieder stelt vervolgens cursusmateriaal samen of creeërt dit materiaal speciaal voor de leerbehoeftes van de organisatie. Daarna kan er een datum gepland worden en kan worden bepaald waar de training plaatsvindt. Vaak is dit bij de organisatie op locatie maar soms wordt er ook gekozen voor een, zelf geregelde, externe locatie. Wil jij ook een succesvolle incompany training organiseren?

Help mij met een match

Wat kost een incompany training?

Wat de kosten van een incompany training zijn, is volledig afhankelijk van de trainingsbehoefte. Is er bijvoorbeeld behoefte aan het behalen van een certificaat? Of is er de wens om met een trainingsacteur te werken. Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de kosten van een incompany training. Daarnaast spelen deze factoren ook een rol:

 • Duur van de training
 • Complexiteit van het desbetreffende onderwerp
 • Geschooldheid van de nodige opleiders
 • Hoeveelheid deelnemers
 • Mate van persoonlijke aandacht die nodig is
 • Eigen locatie of externe locatie

Wat moet ik doen voor zo’n incompany training?

Je kunt natuurlijk verschillende trainingsbureaus benaderen, daar elke keer je verhaal doen en hopen dat er een goede match tussen zitten. Je kunt uiteraard ook gebruik maken van de incompany service van Springest en daarmee gebruik maken van het uitgebreide netwerk van ruim 5700 opleiders. Lees de voordelen van een incompany aanvraag via Springest.

Help mij met een match

112.657 ervaringen

Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest €1 aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken: