Rob Van Loon
Rob Van Loon

Rob Van Loon

Een positieve, energieke en krachtige trainer-coach. Dat krijg ik veelal terug als feedback. Ik ben reeds actief in de coach- en trainerswereld sinds een kleine tien jaar.

Mijn expertise ligt voor Monkeys & Bananas vooral bij het geven van LinkedIn trainingen voor alle mogelijke doelgroepen. De belangrijkheid van een goed profiel, algoritme, strategie rondom het posten, en nog veel meer. Maar bovenal sales en marketing bedrijven op een manier die bij je past zodat je social media met plezier gebruikt mét succes!

Ik ben beschikbaar in alle hoeken van het land en ook daarbuiten. Mijn kracht zit in het intermenselijke, in de customer journey en de analyse of opbouw ervan, marketing, sales, en communicatie. Ik heb een groot aanpassingsvermogen richting mijn klanten en kan daarom breed worden ingezet. 

Verder focus ik mij met name op empowerment en digitale zichtbaarheid op een manier die 'bij je past'. Zodat je social media kan gebruiken niet omdat het moet, maar omdat het mag. Ik zoek altijd naar de perfecte match tussen het belang van de werkgever / bedrijf  organisatie, en dat van de medewerker, zodat beide partijen op een prettige manier hun socials kunnen inzetten. 

Ik spreek buiten de Nederlandse taal ook vloeiend Duits en Engels. Mijn eerste bedrijf heb ik opgericht toen ik 27 was, en tevens heb ik een boek gepubliceerd over ondernemerschap. Het is een praktisch werkboek dat inmiddels in NL, ENG en Indonesisch is uitgebracht.

Mijn achtergrond zit in toerisme, event- en congresmanagement (eigen bedrijf). Mijn eerste stap in mijn loopbaan was binnen de internationale hotellerie. Mijn passie voor de klantreis - customer journey is daar ontstaan. 

Iets geleerd van Rob Van Loon?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Rob Van Loon? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.