Introductie tot Human Resources Cursus

Tijdsduur

Introductie tot Human Resources Cursus

Souters Business Training
Logo van Souters Business Training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 Souters Business Training heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Cursus Inleiding tot Human Resources

Human Resources zijn fundamenteel voor alle organisaties en daarom is het een gebied dat tal van carrièremogelijkheden biedt. Deze inleidende cursus gaat in op de beste werkwijzen bij de werving en selectie van medewerkers. De cursus Inleiding tot Human Resources behandelt ook de sleutelcomponenten voor het verbeteren van de vaardigheden en ervaring van uw werknemer. De cursus geeft ook een sterk overzicht van beoordelingsgesprekken vanuit een HR- en werknemersperspectief. Ook managementtheorieën zoals de motivatie van werknemers, teamwork en de relatie tussen personeel en management komen aan bod. Het algemene doel is de belangrijkste aandachtsgebieden …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Human Resource Management (HRM), Arbeidsrecht, Strategisch HRM, Organisatiekunde en HR-beleid.

Cursus Inleiding tot Human Resources

Human Resources zijn fundamenteel voor alle organisaties en daarom is het een gebied dat tal van carrièremogelijkheden biedt. Deze inleidende cursus gaat in op de beste werkwijzen bij de werving en selectie van medewerkers. De cursus Inleiding tot Human Resources behandelt ook de sleutelcomponenten voor het verbeteren van de vaardigheden en ervaring van uw werknemer. De cursus geeft ook een sterk overzicht van beoordelingsgesprekken vanuit een HR- en werknemersperspectief. Ook managementtheorieën zoals de motivatie van werknemers, teamwork en de relatie tussen personeel en management komen aan bod. Het algemene doel is de belangrijkste aandachtsgebieden van Human Resources te behandelen en aan te tonen welke cruciale rol Human Resources speelt op de werkplek.

Wat zijn de voordelen van deze cursus?

De cursus geeft de cursist een goed inzicht in de belangrijkste principes van Human Resource Management. De cursus heeft een praktische werksimulatie die u zal helpen bij het met vertrouwen toepassen van uw verworven kennis in uw professionele leven. Na afronding van de cursus ontvangt u een CPD-certificaat, een internationale beroepskwalificatie.

Cursusindeling

Dit is een virtuele klassikale cursus die wordt geleverd in het Engels. Mensen uit heel Europa nemen deel aan de cursus.

Human Resources Cursusinhoud

- De principes van Human Resource Management

- Rekrutering en Selectie van Werknemers

- Opleiding en professionele ontwikkeling van werknemers

- Werknemer - Management relaties

- Motivatie van Werknemers

- Een overzicht van arbeidsrecht

- Leidinggeven en coachen van werknemers

- Organisatiecultuur en inpassing in de cultuur

- Beoordelingsgesprekken en doelstellingen

- Methodes van Interviewen

- Teamwerk en relaties binnen een organisatie

Data en duur

De cursus duurt van 11:30 tot 17:30 CET. De duur van de cursus is één dag. De cursus wordt gegeven in een virtuele leeromgeving

Voor wie is deze cursus bedoeld?

- De cursus is een goede basis in HR voor iemand die nieuw is in deze sector

- Mensen die werkzaam zijn in HR en op zoek zijn naar een formele opleiding om hun kennis te consolideren

- Mensen uit andere beroepen die in aanraking komen met HR-functies en hun kennis willen consolideren

CPD Certificering bij succesvolle afronding

De CPD kwalificatie (Continuing Professional Development) is een vorm van geaccrediteerde training die internationaal door vele beroepsorganisaties wordt vereist. CPD cursussen zijn niet alleen gerespecteerd en bekend over de hele wereld, maar ze zijn ook vaak vereist voor bepaalde industrieën. Een CPD-geaccrediteerde cursus op uw CV zal uw kansen op een baan waarschijnlijk sterk vergroten. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Souters Business Training, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.