Workshop Mind Mapping

Type product
Tijdsduur
Logo van Snellezen.com | Tijdwinst.com
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Snellezen.com | Tijdwinst.com heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 498 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Workshop Mind Mapping

Volg Nederlands best beoordeelde workshop Mind Mapping bij Tijdwinst.com en leer hoe je makkelijker informatie kunt verwerken.   

Of het nou om brainstormen gaat, het in kaart brengen van processen, het doen van onderzoek of het maken van notities: met MindMappen kan het allemaal. 

In een tijd waarin de hoeveelheid geschreven informatie bijna jaarlijks verdubbelt, is het van belang dat je snel een doeltreffend informatie verwerkt die voor jou relevant is. MindMappen helpt je om efficiënt grote hoeveelheden complexe informatie te verwerken. Hierdoor kun je beter verbanden zien, informatie sneller terug vinden, projecten beter plannen, research makkelijker organiseren,…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Mindmapping, Resultaatgericht werken, Organiseren, Digitaal Rechercheren en Effectief lezen.

Workshop Mind Mapping

Volg Nederlands best beoordeelde workshop Mind Mapping bij Tijdwinst.com en leer hoe je makkelijker informatie kunt verwerken.   

Of het nou om brainstormen gaat, het in kaart brengen van processen, het doen van onderzoek of het maken van notities: met MindMappen kan het allemaal. 

In een tijd waarin de hoeveelheid geschreven informatie bijna jaarlijks verdubbelt, is het van belang dat je snel een doeltreffend informatie verwerkt die voor jou relevant is. MindMappen helpt je om efficiënt grote hoeveelheden complexe informatie te verwerken. Hierdoor kun je beter verbanden zien, informatie sneller terug vinden, projecten beter plannen, research makkelijker organiseren, beter je strategie bepalen en nog veel meer.

  • Tip: Ons populaire programma Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping van Tijdwinst.com is ook beschikbaar als 1-daagse incompany training of als open training. Ideaal als jullie graag alledrie de technieken op het gebied van Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping wilt leren om nog efficiënter te werken.

Inhoud workshop Mind Mapping 

Daarom vraagt onze compacte workshop Mind Mapping niet meer van je tijd dan nodig is. In overleg met de trainer stellen we een dagdeel workshop samen op basis van de uitdagingen die voor jullie prioriteit hebben. Wij leren je binnen een dagdeel de meest actuele inzichten op het gebied van Mind Mapping. Dit is wat onze workshop Mind Mapping je in de praktijk oplevert;

  • je krijgt inzicht in het informatieverwerkingsproces van het brein
  • je kent de verschillende functies van de hersenhelften bij het verwerken en onthouden van informatie
  • je krijgt uitleg over de Mind Mapping techniek
  • je leert werken met diverse Mind Mapping software
  • je leert hoe je gezamenlijk Mind Maps maakt

Aanpak

Wij geloven in praktische trainingen, gegeven door een inspirerende trainer die zichzelf verdiept heeft in jullie organisatie en de uitdagingen waar jullie dagelijks voor staan. Op basis van ons eendaagse programma stellen we een workshop samen met de onderdelen die het best passen bij jullie wensen. Daarom plannen we eerst een intake om jullie wensen te bespreken en de inhoud van het programma verder af te stemmen.

Mocht je graag meer informatie willen over de mogelijkheden rondom onze incompany training of deze dagdeel workshop Mind Mapping bij jullie op locatie? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 085 06 510 19 of via mail naar info@tijdwinst.com.

Nederlands best beoordeelde training Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping!

Tijdwinst.com is in 2020 voor de vierde keer uitgeroepen tot ‘Beste Opleider van Nederland’ in de categorie persoonlijke effectiviteit. Jullie volgen dus niet zomaar een workshop Mind Mapping, maar de best beoordeelde met de meeste tevreden deelnemers!

Met een klein team van gespecialiseerde en bevlogen experts verzorgen wij jaarlijks vele trainingen en workshops. De trainingen van Tijwinst.com worden op Springest beoordeeld met een gemiddelde van 8.8 op basis van meer dan 4.000 échte ervaringen. Ook zijn wij geaccrediteerd door diverse beroepsorganisaties. Neem voor meer informatie over het verkrijgen van PE-punten contact met ons op. 

Neem een vrijblijvende optie of schrijf je vandaag nog in en leer meetbaar sneller lezen en beter begrijpen met de 1-daagse cursus van Snellezen.com

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Mindmapping.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.