Practitioneropleiding Transactionele Analyse | NLP | Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie

Niveau
Tijdsduur

Practitioneropleiding Transactionele Analyse | NLP | Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie

Plata Opleidingen
Logo van Plata Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,5 Plata Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Plata Opleidingen biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Delft, Den Haag, Haarlem, Haarlemmermeer, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer

Beschrijving

Practitioner opleiding NLP | TA | SW

20-Daagse intensieve NLP Practitioner | TA opleiding gericht op ons dagelijks functioneren in werk en privé. De combinatie tussen NLP en Systemisch Werk (werken met Familieopstellingen of Organisatieopstellingen) zorgt ervoor dat mensen op een diep identiteitsniveau bewust worden van zichzelf en hun gedrag. Praktische vaardigheden om efficiënt en heel in het leven te kunnen staan, worden in de NLP Practitioner | TA opleiding daardoor snel en effectief geïntegreerd. Deze Practitioner opleiding waarin NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werk zijn geïntegreerd is intensiever en uitgebreider dan de meeste andere NLP Practitioner opleidingen en het opl…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Transactionele Analyse, Professioneel Communiceren, NLP, Persoonlijke ontwikkeling en Zelfbewustzijn.

Practitioner opleiding NLP | TA | SW

20-Daagse intensieve NLP Practitioner | TA opleiding gericht op ons dagelijks functioneren in werk en privé. De combinatie tussen NLP en Systemisch Werk (werken met Familieopstellingen of Organisatieopstellingen) zorgt ervoor dat mensen op een diep identiteitsniveau bewust worden van zichzelf en hun gedrag. Praktische vaardigheden om efficiënt en heel in het leven te kunnen staan, worden in de NLP Practitioner | TA opleiding daardoor snel en effectief geïntegreerd. Deze Practitioner opleiding waarin NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werk zijn geïntegreerd is intensiever en uitgebreider dan de meeste andere NLP Practitioner opleidingen en het opleidingsniveau is dan ook hoog.

Voor wie is de opleiding NLP Practitioner | TA | Systemisch Werk geschikt?

iedereen die effectiever wil zijn in de werkomgeving of in de privésfeer
personen die willen werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling
personen die bewuster willen leven en meer verdieping en verbinding willen ervaren
iedereen die zijn persoonlijke kwaliteiten en talenten verder wil ontwikkelen
personen met mensgerichte taken
coaches en begeleiders
artsen en verpleegkundigen
hrm-medewerkers

De onderwerpen die in de opleiding aan bod komen zijn praktisch toepasbaar, zowel in de bedrijfsmatige als de persoonlijke omgeving.

Werkwijze

De werkwijze in de NLP Practitioner | TA | Systemisch Werk opleiding is voornamelijk praktijkgericht. Van de deelnemers in de Practitioner opleiding wordt verwacht dat zij bereid en in staat zijn het eigen functioneren ter discussie te stellen en dat zij deelnemen in een intervisie-groep. De Practitioner opleiding wordt afgesloten met drie examendagen waarbij wordt getoetst voor het NLP Practitioner Certificaat (NVNLP erkend diploma)

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.