Studiecoach

Type product

Studiecoach

De Ondernemersschool
Logo van De Ondernemersschool
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 5,5 De Ondernemersschool heeft een gemiddelde beoordeling van 5,5 (uit 46 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Studenten coachen en tegelijkertijd uitdagen, zodat ze de beste versie van zichzelf worden: als studiecoach zorg je ervoor dat studenten helemaal klaar zijn voor de toekomst. Jij

Iedere student is anders: waar sommige leerlingen fluitend door hun studiejaren fietsen, gaan anderen telkens opnieuw de strijd aan voor een zesje. 

 

Als studiecoach begeleid jij die laatste groep studenten, voor wie het leren soms wat stroef verloopt. Samen ga je kijken waar de hordes tijdens het studieproces liggen en wat de beste studiemethodes zijn. In deze opleiding ontdek je vele manieren om leerproblemen aan te pakken en creatief om te gaan met motivatietechnieken. Voor je het weet schieten die cijfers omh…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Gewichtsconsulent, Afslanken, Vitaliteit, Voedingsdeskundige en Sport.

Studenten coachen en tegelijkertijd uitdagen, zodat ze de beste versie van zichzelf worden: als studiecoach zorg je ervoor dat studenten helemaal klaar zijn voor de toekomst. Jij

Iedere student is anders: waar sommige leerlingen fluitend door hun studiejaren fietsen, gaan anderen telkens opnieuw de strijd aan voor een zesje. 

 

Als studiecoach begeleid jij die laatste groep studenten, voor wie het leren soms wat stroef verloopt. Samen ga je kijken waar de hordes tijdens het studieproces liggen en wat de beste studiemethodes zijn. In deze opleiding ontdek je vele manieren om leerproblemen aan te pakken en creatief om te gaan met motivatietechnieken. Voor je het weet schieten die cijfers omhoog!

 

Droom jij ervan aan te slag te gaan als studiecoach of huiswerkbegeleider? Of zoek je misschien zelf naar manieren om efficiënter te studeren? In beide gevallen is de thuisopleiding tot Studiecoach de juiste keuze!

Vaardigheden:
Leerstrategieën aanleren
Plannen en organiseren
Omgaan met jongeren en hun ouders, ook van verschillende culturen

Cursusinhoud:
Het onderwijs in Nederland
Het puberbrein
Kwaliteiten
Motivatie
Leerstrategieën
Planning & Organisatie
Keuzes maken
Leerproblemen
Omgaan met verschillende culturen
Communiceren met jongeren en hun ouders
De beroepspraktijk van de studiecoach

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het theorie-examen is een online examen waarin je kennis over de lesstof wordt getoetst. Het online examen kan je volledig vanuit huis afleggen. Behaal je een score van minstens 60%, dan ben je geslaagd en ontvang je per post jouw diploma.

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Annet Steenbergen

Toekomstmogelijkheden:
Zelfstandig studiecoach
Coach of huiswerkbegeleider op scholen
Verbreding van kennis als docent of begeleider

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Praktische Psychologie (Basis), Assertiviteitstraining, Klinische Psychologie Basis, Onderwijsassistent, Scriptiecoach

Over NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een handelsnaam van Ondernemersschool B.V. We hebben als doel om jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep te leren. Daarom leer je wat je in de praktijk daadwerkelijk nodig hebt, en krijg je begeleiding van iemand uit het vak. Daarna kun je met jouw diploma direct aan de slag. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

NHBO Thuisstudie wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO Thuisstudie kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt.

1. Unieke Studiemethode

Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht.

2. All-In Prijzen

Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen.

3. Erkend Onderwijs

Je behaalt een waardevol diploma. NHBO Thuiscursus is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), in het bezit van het ISO-9001 certificaat, lid van de NRTO en aangesloten bij de Associatie voor Examinering. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met De Ondernemersschool, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.