Lean Master Black Belt

Niveau
Tijdsduur
Trainers
Suzanne MeinenChris Snellen van Vollenhoven

Lean Master Black Belt

Lean Six Sigma Groep
Logo van Lean Six Sigma Groep
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Lean Six Sigma Groep heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 186 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Lean Six Sigma Groep biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Maastricht, Utrecht, Zwolle

Beschrijving

Lean Six Sigma Groep helpt je resultaten te behalen voor jouw organisatie en de klanttevredenheid te vergroten.

Wij bieden:
✔️ Unieke combinatie Lean, Agile en Six Sigma
✔️ Focus op praktijk
✔️ Internationaal gecertificeerd
✔️ Ervaren trainers
✔️ Persoonlijke werkwijze
✔️ Coaching inbegrepen

Bent je tenminste 5 jaar werkzaam in het vakgebied en wil je de volgende stap zetten in je Lean Six Sigma carrière? Dan is onze maatwerk opleiding tot Master Black Belt iets voor je. Het programma wordt geheel afgestemd op je eigen ontwikkeling. Je bepaalt zelf in welke onderdelen van Lean Six Sigma je verder wilt groeien. Het is dus meer een persoonlijk programma of leergang dan een opleiding. En dat is ook terecht want een Master Black Belt is een Lean Six Sigma expert op het gebied van grootschalige en permanente procesoptimalisatie. De Master Black Belt koppelt strategische doelen en klantbehoeften aan verbeterprojecten en cultuurveranderingen. Daarom heeft een Master Black Belt ook vaak…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean Black Belt, Six Sigma, Lean Six Sigma Black Belt, Lean en Lean Six Sigma.

Lean Six Sigma Groep helpt je resultaten te behalen voor jouw organisatie en de klanttevredenheid te vergroten.

Wij bieden:
✔️ Unieke combinatie Lean, Agile en Six Sigma
✔️ Focus op praktijk
✔️ Internationaal gecertificeerd
✔️ Ervaren trainers
✔️ Persoonlijke werkwijze
✔️ Coaching inbegrepen

Bent je tenminste 5 jaar werkzaam in het vakgebied en wil je de volgende stap zetten in je Lean Six Sigma carrière? Dan is onze maatwerk opleiding tot Master Black Belt iets voor je. Het programma wordt geheel afgestemd op je eigen ontwikkeling. Je bepaalt zelf in welke onderdelen van Lean Six Sigma je verder wilt groeien. Het is dus meer een persoonlijk programma of leergang dan een opleiding. En dat is ook terecht want een Master Black Belt is een Lean Six Sigma expert op het gebied van grootschalige en permanente procesoptimalisatie. De Master Black Belt koppelt strategische doelen en klantbehoeften aan verbeterprojecten en cultuurveranderingen. Daarom heeft een Master Black Belt ook vaak een directe lijn met de directie of maakt hier onderdeel vanuit. Daarnaast leiden Master Black Belts Green Belts en Black Belts op en begeleiden hen bij hun ontwikkeling bij het continu verbeteren van processen. Kortom, een Master Black Belt is de autoriteit op het gebied van Lean Six Sigma.

De Master Black Belt opleiding is een persoonlijk programma waarbij de stof verspreid over een aantal maanden wordt aangeboden. Tijdens het traject wordt geoefend met cases en wordt gewerkt met intervisie tussen de Master Black Belts in opleiding om coaching te oefenen. Vaak zien deelnemers van de training elkaar tussen de blokken door en ook na de training. Tijdens deze opleiding staan de cases van deelnemers op het programma. Het doel is om de theorie in de praktijk werkend te krijgen. De opleiding is een combinatie van individuele coaching waarbij praktijkcases worden besproken en aanvullende stof wordt doorgenomen. Daarnaast bevat deze groepstrainingen waarin met name coaching, policy deployment en statistiek op het programma staan.      

Doelgroep Lean Six Sigma Master Black Belt

Gecertificeerde Black Belts die de volgende verdiepingsstap willen maken in hun Lean Six Sigma carrière.

Duur van de Master Black Belt opleiding

Dit is een individueel traject. Gemiddeld duurt deze 7 dagen en bestaat uit coaching en volgen van lessen in groepsverband.

Master Black Belt programma

Deze opleiding omvat een maatwerk traject dat start met een intake van de potentiële Master Black Belt. Tijdens dit gesprek wordt het kennisniveau besproken en een overzicht gemaakt van datgene wat nodig is om Master Black Belt te worden. Deze kennis kan verschillende onderdelen omvatten:

  • Policy Deployment; het opzetten en uitrollen van Lean Six Sigma en programma’s
  • Achtergrond data analyse en statistiek; in de Green Belt training en Black Belt training wordt gewerkt met statistische analyses, hier wordt een verdiepingslag op gedaan
  • Coachingsvaardigheden
  • Het opleiden van alle niveau Belts waarbij het overbrengen van de stof op alle gebieden hoort, het maken van opleidingen en het toetsen van de kennis van Belts

Coaching

Tijdens dit persoonlijk traject is er sprake van intensieve coaching zowel door onze ervaren Master Black Belts als ook onderling. U gaat tijdens de training aan de slag met het opzetten en uitrollen van uw eigen verbeterprogramma. Het is uiteraard van essentieel belang dat dit succesvol wordt afgerond en daarom staan onze Master Black Belts u hierbij terzijde.

Toegang tot uw eigen Lean Six Sigma netwerk

Mocht de Master Black Belt de eerste opleiding zijn die u bij de Lean Six Sigma Groep, wordt u uitgenodigd voor onze Leanspiratie bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten delen (oud-)deelnemers van onze training hun ervaring met verbetertrajecten, is er mogelijkheid om te netwerken en nog veel meer. Kortom u krijgt de mogelijkheid om uw eigen Lean Six Sigma netwerk op- of verder uit te bouwen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Lean Six Sigma Groep, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.