ISA Training & Coaching B.V.

Adres:

Leusderend 40
3832RC Leusden

Beschrijving

ISA Trainen op Effect

ISA is een middelgroot trainingsbureau en gespecialiseerd in sales, service, klantgerichtheid en middle management. Wij helpen organisaties bij het realiseren van effect. Trainen gaat immers om resultaat. Maar niet om tijdelijk resultaat, dat voelt als een miskoop. Trainen moet een investering zijn en geen kostenpost. Onze trainingstrajecten hebben een blijvend effect. Daar du…

Lees de volledige beschrijving

Default

ISA Trainen op Effect

ISA is een middelgroot trainingsbureau en gespecialiseerd in sales, service, klantgerichtheid en middle management. Wij helpen organisaties bij het realiseren van effect. Trainen gaat immers om resultaat. Maar niet om tijdelijk resultaat, dat voelt als een miskoop. Trainen moet een investering zijn en geen kostenpost. Onze trainingstrajecten hebben een blijvend effect. Daar durven we zelfs een garantie op te geven: de ISA Effect Garantie. 

Op onze website www.isatraining.nl tref je meer informatie aan over onze visie, aanpak, kernwaarden, opdrachtgevers en dienstverlening.

Ervaring met ISA Training & Coaching B.V.?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij ISA Training & Coaching B.V.? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken