Tableau voor Data visualisatie

Type product

Tableau voor Data visualisatie

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 6,1 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 6,1 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Tableau is een gebruiksvriendelijke tool voor datavisualisatie en -analyse.

In deze training leer over de verschillende functionaliteiten van Tableau, waarmee jij in korte tijd effectieve analyses en visualisaties uit kan voeren. Je gaat aan de slag met verschillende analyse methode, hoe je data kunt interpreteren en hoe je data kunt ordenen. Daarnaast kan je met behulp van visualisaties data op een aantrekkelijke manier presenteren. In deze training leer je om verschillende diagrammen op te stellen, zoals een taart,- of kolommendiagram. Verder ga je aan de slag met het maken van land-specifieke kaarten en hoe je deze kan personaliseren. De verschillende analyses kan je samen laten komen op …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Tableau, Datavisualisatie, Business intelligence, Splunk en Big Data.

Tableau is een gebruiksvriendelijke tool voor datavisualisatie en -analyse.

In deze training leer over de verschillende functionaliteiten van Tableau, waarmee jij in korte tijd effectieve analyses en visualisaties uit kan voeren. Je gaat aan de slag met verschillende analyse methode, hoe je data kunt interpreteren en hoe je data kunt ordenen. Daarnaast kan je met behulp van visualisaties data op een aantrekkelijke manier presenteren. In deze training leer je om verschillende diagrammen op te stellen, zoals een taart,- of kolommendiagram. Verder ga je aan de slag met het maken van land-specifieke kaarten en hoe je deze kan personaliseren. De verschillende analyses kan je samen laten komen op het Tableau dashboard, zodat jij in een oogopslag alle analyses van je data kan zien. Ook dit dashboard kan je personaliseren, zodat de informatie die jij belangrijk vindt goed zichtbaar is.

Uw Resultaat:

Na het succesvol afronden van deze training kun jij zelfstandig met Tableau aan de slag. Je kan in een korte tijd effectieve analyses en visualisaties uit voeren.

Voorkennis:

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.