Indesign CC 2022

Type product
Niveau

Indesign CC 2022

Easy-123
Logo van Easy-123
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 Easy-123 heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 624 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Internet & Media en #3 beste trainer.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #2 in Internet & Media.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #1 in Internet & Media en #2 overall.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Online Cursus InDesign 2022

In deze overcomplete cursus InDesign leer je alles over het ontwerpen van drukwerkdocumenten, of digitale publicaties. Van tekst vormgeven tot werken met afbeeldingen, tabellen, efficiënt werken in InDesign en nog veel meer.

Ontwerp je eigen drukwerk en digitale publicaties met InDesign

InDesign is al jaren een steunpilaar van de Creative Cloud. Het stelt je in staat om in een mum van tijd mooie, strak vormgegeven producten als flyers, brochures, magazines en posters te maken, met een niet te steile leercurve. In deze overcomplete cursus InDesign leer ik je alles wat je moet weten over dit krachtige programma, zodat je aan het eind van de rit zelfstandig ermee …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adobe InDesign Basis, Drukwerk, Adobe Creative Suite, Adobe Illustrator Basis en Desktop Publishing (DTP).

Online Cursus InDesign 2022

In deze overcomplete cursus InDesign leer je alles over het ontwerpen van drukwerkdocumenten, of digitale publicaties. Van tekst vormgeven tot werken met afbeeldingen, tabellen, efficiënt werken in InDesign en nog veel meer.

Ontwerp je eigen drukwerk en digitale publicaties met InDesign

InDesign is al jaren een steunpilaar van de Creative Cloud. Het stelt je in staat om in een mum van tijd mooie, strak vormgegeven producten als flyers, brochures, magazines en posters te maken, met een niet te steile leercurve. In deze overcomplete cursus InDesign leer ik je alles wat je moet weten over dit krachtige programma, zodat je aan het eind van de rit zelfstandig ermee kan werken.

Creative Cloud

InDesign integreert tegenwoordig naadloos met Adobe Creative Cloud. Dit houdt in dat je een bibliotheek van bronnen aan kan leggen, die je binnen alle Adobe programma’s kan gebruiken voor nog meer efficiëntie, en het centraal beheren van een huisstijl. Dit aspect van de software zit uitgebreid verwerkt in deze cursus, zodat je meteen leert hoe je bij een groter, creatief bedrijf het Creative Cloud ecosysteem binnen komt, of voor eigen gebruik een bibliotheek aanlegt waar je altijd gebruik van kan maken.

Praktische cursus InDesign

Deze cursus is erop gericht om je in ruim 9 uur video alles te leren wat je moet weten om creatief helemaal los te gaan in InDesign, en je ideeën uit je brein te leren trekken naar je beeldscherm. Dit doe ik door puur op de praktijk gericht de onderdelen van het programma te behandelen, van de installatie tot het exporteren van een PDF. Je stapt op de begane grond in, en stapt uit op de bovenste verdieping met niet alleen een hoop kennis, maar ook een hoop ervaring op zak omdat je op projectbasis aan de slag gaat. De cursus bestaat over het algemeen uit korte video’s die later in de cursus onderdeel gaan uitmaken van het grotere plaatje, wanneer we vanaf een blanco document een volledige publicatie gaan maken.

Verder dan de basis van InDesign

In de cursus behandelen we de volgende zaken:

 • De interface en opties
 • Werken met documenten
 • Pagina’s beheren
 • Kleuren aanpassen en vastleggen in een huisstijl
 • Afbeeldingen plaatsen en bewerken
 • Werken met tekstkaders
 • Tekstvormgeving standaardiseren
 • Werken met tabellen
 • Exporteren en publiceren
 • handige sneltoetsen
 • Bronnen verzamelen

Voor wie is deze InDesign cursus geschikt?

 • (aspirant) grafici die hun skills willen uitbreiden
 • Media professionals die veelzijdiger willen worden
 • Mensen met een interesse in design
 • Mensen die hun ideeën tot leven willen leren brengen

Dus, wil jij jouw ideeën tot leven brengen met de mooiste publicaties? Begin dan vandaag met deze cursus!

Easy-123 verzorgt op maat gemaakte cursussen over de Adobe Creative Suite, Microsoft Office en webdesign. We onderscheiden ons door een ongeëvenaarde persoonlijke aanpak, flexibele opstelling en eenr uitgebreid programma ter ondersteuning van cursisten.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Easy-123, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.