Vernieuwend Samenwerken

Type product

Vernieuwend Samenwerken

deVernieuwers
Logo van deVernieuwers

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Onze trainingen, interventies en verandertrajecten kenmerken zich door ervaren, creativiteit en spel

Voor het ontwikkelen van wendbaarheid, lef, creativiteit en verbinding is de werkomgeving een relevante factor. In hoeverre beïnvloedt de manier waarop jullie samenwerken dit op een positieve manier? “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Als je met elkaar doelen wilt bereiken, wilt vernieuwen, kan je dus beter als team goed samenwerken. Dit klinkt soms makkelijker dan het is. Het is ook afhankelijk van in welke fase je team zich bevindt. Wij nemen jouw team mee, om samen te kijken wat de gewenste manier van samenwerken is en hoe we deze ook kunnen creëeren. Hierbij staat ook werkplezier centraal, daar dit aan de basis staat van samenwerken in een innovatieve werkomgeving. We werken vo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Samenwerken, Teamvorming & Teamtraining, Teambuilding, Groepsdynamiek en Feedback geven.

Onze trainingen, interventies en verandertrajecten kenmerken zich door ervaren, creativiteit en spel

Voor het ontwikkelen van wendbaarheid, lef, creativiteit en verbinding is de werkomgeving een relevante factor. In hoeverre beïnvloedt de manier waarop jullie samenwerken dit op een positieve manier? “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Als je met elkaar doelen wilt bereiken, wilt vernieuwen, kan je dus beter als team goed samenwerken. Dit klinkt soms makkelijker dan het is. Het is ook afhankelijk van in welke fase je team zich bevindt. Wij nemen jouw team mee, om samen te kijken wat de gewenste manier van samenwerken is en hoe we deze ook kunnen creëeren. Hierbij staat ook werkplezier centraal, daar dit aan de basis staat van samenwerken in een innovatieve werkomgeving. We werken voor samenwerken vaak met methodieken als Box vol Werkplezier, MapsTell (DISC) en Insights Discovery.

Afhankelijk van de vraagstukken in het team gaan we op onderzoek, waar valkuilen van het team zitten en hoe we daaraan gaan werken. Natuurlijk wordt daarbij het gebruik van spelelementen toegepast, om primair gedrag naar boven te krijgen en het leren aan te zetten. Voor team werken we met maatwerk inspiratiesessies, teamcoaching en teamtrajecten.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Samenwerken.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.