Vernieuwend Leiderschap

Type product

Vernieuwend Leiderschap

deVernieuwers
Logo van deVernieuwers

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Onze trainingen, interventies en verandertrajecten kenmerken zich door ervaren, creativiteit en spel

Mensen kunnen zich pas ontwikkelen als het juiste leiderschap in de organisatie aanwezig is. Veel controle en strakke richtlijnen zorgen voor minder wendbaarheid, lef en creativiteit. Maar hoe zorg je dan dat je overzicht houdt? Hoe zorg je dat de processen goed blijven lopen? Voor veel managers zijn dit lastige vraagstukken. Hoe zorg je voor het juiste leiderschap in je organisatie, waarbij doelen gerealiseerd worden, maar ook je medewerkers de ruimte krijgen waarbinnen ze wendbaar kunnen zijn, lef durven tonen en er ruimte is voor creativiteit? Hiervoor ontwikkelen wij een doelgerichte leiderschaps training, waarbij de doelen die je wilt bereiken met je team of organisatie centraal staan i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leiderschap, Strategisch management, Motiveren, Teambuilding en Operationeel management.

Onze trainingen, interventies en verandertrajecten kenmerken zich door ervaren, creativiteit en spel

Mensen kunnen zich pas ontwikkelen als het juiste leiderschap in de organisatie aanwezig is. Veel controle en strakke richtlijnen zorgen voor minder wendbaarheid, lef en creativiteit. Maar hoe zorg je dan dat je overzicht houdt? Hoe zorg je dat de processen goed blijven lopen? Voor veel managers zijn dit lastige vraagstukken. Hoe zorg je voor het juiste leiderschap in je organisatie, waarbij doelen gerealiseerd worden, maar ook je medewerkers de ruimte krijgen waarbinnen ze wendbaar kunnen zijn, lef durven tonen en er ruimte is voor creativiteit? Hiervoor ontwikkelen wij een doelgerichte leiderschaps training, waarbij de doelen die je wilt bereiken met je team of organisatie centraal staan in het hele traject en dus tools worden aangeboden, om deze doelen te bereiken. Je hebt dus een leiderschapstraining & doelen gerealiseerd.

We starten bij de basis: Het creëeren van de juiste werkcultuur.

Als medewerkers plezier hebben in hun werk en cultuur staat komt er de behoefte erbij te horen, onderdeel zijn van een team of tribe. Dat is de volgende fase, die in je leiderschap dan centraal staat: Het zorgen, dat mensen voelen onderdeel te zijn van een team of tribe.

Vervolgens willen medewerkers als ze zich ergens bij voelen horen ook graag ontwikkelen en beter worden. Hier komt jouw manier van opleiden van je mensen om de hoek kijken. Ben jij in staat de ideale omgeving te bouwen, waarbinnen mensen zich kunnen ontwikkelen. Welke ruimte geef je? En maak je optimaal gebruik van je resources, die je hebt?

Tot slot komt dan het echte presteren om de hoek kijken. Als de 3 onderliggende fases van de piramide goed doorlopen zijn, willen medewerkers graag goed presteren en vinden ze het fijn, hierover in gesprek te zijn. Hoe doe je dat zonder de onderliggende stappen teniet te doen?

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Leiderschap.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.