De Uitzondering

Adres:

Rivierstraat 11
6566 CE Millingen aan de Rijn

Beschrijving

Onze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die mensen begeleidt, zoals: coaches; managers; docenten en/of begeleiders. De trainingen inspireren en dagen uit. Naast concrete en bruikbare handvatten voor een effectieve en weerstandomzeilende manier van begeleiden geven ze stof tot nadenken. Over hoe je (samen) werkt, maar ook over hoe je zelf met problemen omgaat en hoe je een situatie kunt creëren …

Lees de volledige beschrijving

Onze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die mensen begeleidt, zoals: coaches; managers; docenten en/of begeleiders. De trainingen inspireren en dagen uit. Naast concrete en bruikbare handvatten voor een effectieve en weerstandomzeilende manier van begeleiden geven ze stof tot nadenken. Over hoe je (samen) werkt, maar ook over hoe je zelf met problemen omgaat en hoe je een situatie kunt creëren zoals jij die wenst, of dat nou in de klas is of in een team of in een 1 op 1 contact.

Het geeft zorgprofessionals handvatten om niet zelf de oplossingen aan te dragen, maar om aan te sluiten bij de ideeën en de krachten van de zorgvrager. Het is daarmee een hele motiverende en weerstands- omzeilende manier van bejegenen en een belangrijke competentie in het versterken van de zelfredzaamheid van zorgvragers.

Onze trainingen zijn altijd op maat en kunnen variëren van een korte kennismaking tot een uitgebreid implementatietraject. Met het oog op de beroepsregistratie van jeugdzorg- en maatschappelijk werkers bieden we diverse, door het SKJ geaccrediteerde cursussen aan.

Ervaring met De Uitzondering?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij De Uitzondering? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken