Trainingsacteur Master opleiding

Niveau
Tijdsduur

Trainingsacteur Master opleiding

De trainingsacteuracademie
Logo van De trainingsacteuracademie
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 De trainingsacteuracademie heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 269 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #3 in Opleiding & Onderwijs.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,1
Gemiddeld cijfer voor Trainingsacteur Master opleiding
Gebaseerd op 25 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
Anneke Nieuwburg-Olierook
starstarstarstarstar_half
Anneke Nieuwburg-Olierook
Trainingsacteur | Trouwambtenaar
9
Trainingsacteur Master opleiding

"Master - Zorg & Psychiatrie
Zeer doeltreffende Master. Tjerk Jan zorgt voor een sprankelende dynamiek waarbij iedereen tot zijn / haar recht komt en er heel veel geleerd wordt in korte tijd!
Bijzonder mooi om te ervaren hoe heel verschillende mensen het prachtige vak van trainingsacteur invulling geven." - 22-03-2024 10:43

"Master - Zorg & Psychiatrie Zeer doeltreffende Master. Tjerk Jan zorgt voor een sprankelende dynamiek waarbij iedereen tot zijn / haar rech… alles lezen - 22-03-2024 10:43

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Master trainingsacteur opleiding©

Deze Master opleiding bestaat uit 4 modules van 2 dagen, de onderdelen zijn ook los te volgen.

Via de Stap regeling kunt u 1000 euro subsidie krijgen op deze opleiding bij ons!

De Master kan alleen gedaan worden indien u de basisopleiding trainingsacteur heeft gevolgd bij de Trainings Acteur Academie.

Of indien een volledige trainingsacteur opleiding(aantoonbaar) elders is afgerond.

De opleiding is bedoeld voor trainingsacteurs die zich willen verdiepen in hun vak, en breder inzetbaar willen zijn.

De investering bedraagt € 2400,- btw vrijgesteld voor oud cursisten indien alle modules worden gevolgd 4 x 2 dagen.( u krijgt dan € 200,- korting)(€ 2200,- …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Trainingsacteur, Train de trainer, Facilitator / Faciliteren, Workshops geven en Trainersvaardigheden.

Master trainingsacteur opleiding©

Deze Master opleiding bestaat uit 4 modules van 2 dagen, de onderdelen zijn ook los te volgen.

Via de Stap regeling kunt u 1000 euro subsidie krijgen op deze opleiding bij ons!

De Master kan alleen gedaan worden indien u de basisopleiding trainingsacteur heeft gevolgd bij de Trainings Acteur Academie.

Of indien een volledige trainingsacteur opleiding(aantoonbaar) elders is afgerond.

De opleiding is bedoeld voor trainingsacteurs die zich willen verdiepen in hun vak, en breder inzetbaar willen zijn.

De investering bedraagt € 2400,- btw vrijgesteld voor oud cursisten indien alle modules worden gevolgd 4 x 2 dagen.( u krijgt dan € 200,- korting)(€ 2200,- btw vrij)

De modules zijn ook los te volgen van de Master opleiding en kosten dan € 600,- btw vrijgesteld per 2 dagen.

Opleiding voor Master trainingsacteur©

  • module 1: Trainingsacteur in het Bedrijfstheater
  • module 2: Trainingsacteur bij Agressietrainingen (specialisatie)
  • module 3: Trainingsacteur in de Zorg en Psychiatrie
  • module 4: Trainingsacteur bij Assessments

 

Elke module bestaat uit twee lesdagen. In deze twee dagen wordt de specialisatie uitgebreid besproken, geoefend en behandeld. In dag twee zal s’middags een proeve van bekwaamheid worden afgenomen. Indien deze met een positief resultaat wordt afgesloten zal de cursist het deelcertificaat voor deze specialisatie ontvangen. Tevens kan dit certificaat dan worden toegevoegd op zijn curriculum vitae, als ook op de website van de trainingsacteur-academie.

 Module 1: Werken als trainingsacteur in Bedrijfstheater

De meerwaarde van bedrijfstheater?

Bedrijfstheater vormt de ideale brug tussen boodschap en publiek. De acteurs baseren zich op dagelijkse situaties uit uw werkomgeving om toneelscènes tot leven te brengen die rechtstreeks betrekking hebben op uw bedrijfscultuur: op die manier voelen uw medewerkers zich aangesproken en ontvangen zij een duidelijke en concrete boodschap, aangepast aan hun realiteit.

Bedrijfstheater helpt om de inhoud of theorie te vertalen naar concrete toepassingen. Knelpunten of moeilijke situaties worden bespreekbaar via een komische invalshoek. Hierbij gaan we uit van de kracht van humor en herkenning. Uw boodschap komt over, ze wordt toegankelijker, en ze wordt beter onthouden.

Bedrijfstheater wordt op maat van het bedrijf gemaakt.

Dat zetten we in bij veranderprocessen, themadagen, personeelsbijeenkomsten, conferenties en kick-offs,Klantvriendelijkheid, leidinggeven, interne en externe communicatie, klantenrelaties.

We gaan met medewerkers in gesprek over nieuw beleid, de samenwerking, een nieuwe werkwijze, een cultuurverandering.

Ook onderwerpen als een reorganisatie, een fusie of een lancering van een nieuw product, kunnen in het theater aan bod komen. Het publiek voelt zich onmiddellijk aangesproken en betrokken omdat het over hun eigen dagelijks leven gaat. Zo wordt een duidelijke boodschap meegegeven, onverbloemd en aangepast aan de realiteit.

Interactie met het publiek, gebruik van multimedia, dynamiek, een voorstelling op maat …

We werken met een casus waarin we een vraag vanuit het bedrijfsleven van het begin tot het einde uitwerken. We beginnen met de vraag verkennen waarna we gaan ontwikkelen en schrijven tot iedereen tevreden is. Hierna repeteren we en worden de rollen op scherp gezet en de juiste toon voor de sessie bepaald. Als alles is doorgenomen, is iedereen helemaal klaar voor de uitvoering. Als laatste volgt een evaluatie om samen terug te kijken, of alles gegaan is zoals gedacht en wat de volgende keer anders zou kunnen.

Module 2: Trainingsacteur bij Agressietrainingen 

Agressie kent een eigen dynamiek. Het roept vaak veel emoties op bij de deelnemers aan een training. De trainer/coach weet wat er gebeurt tijdens explosieve situaties. Ook bij onverwachte wendingen kan hij professioneel optreden. Deze eerste dag worden algemene achtergronden van agressie en het cumuleren van emoties belicht. Ook bewustwording van en omgaan met de eigen agressie zijn belangrijke elementen. De deelnemers onderzoeken hun persoonlijke affiniteit, motivatie en kwaliteiten ten aanzien van het onderwerp en stellen een persoonlijk leerplan op. Aan de hand van de agressiepiramide leren uw werknemers de non-verbale communicatie van de agressieve persoon in kaart te brengen.

Door zelfonderzoek en observaties van anderen worden de deelnemers zich bewust van hun eigen drijfveren, talenten, kwaliteiten en valkuilen. Hoe beter het zelfinzicht hoe sneller een deelnemer zijn eigen reactiepatronen herkent, begrijpt en kan veranderen. De deelnemers ontwikkelen hun rol als agressietrainer door middel van overdracht van theorie agressiehantering en begeleiden van praktijkoefeningen met behulp van een acteur zoals groepsoefeningen en individuele cases. Iedere deelnemer ontwikkelt een eigen stijl. De deelnemers zullen na de opleiding kunnen werken met de volgende agressievormen:

  1. Agressie geboren uit frustratie
  2. Agressie op kantoren
  3. Agressie op de persoon

De acteur is in staat om de theorie van agressief gedrag over te dragen via de brainstorm methode om in een zo vroeg mogelijk stadium agressie te herkennen.

Kan de theorie overdragen van het model “agressiepiramide”.

Kan de drie agressievormen: frustratieagressie, witte boorden agressie en agressie instrumenteel grof theoretisch over dragen.

Kan door middel van de oefening “carrousel” groepsgewijs de boven genoemde drie agressievormen gedragsmatig in trainen.

Kan in een individuele oefening de ingebrachte case van de cursist in een agressievorm plaatsen en vertalen naar een oefensituatie met de acteur. De trainer kan opbouwende feedback geven en de cursist nogmaals laten oefenen tot een succes ervaring.

Module 3: Trainingsacteur in de Zorg en Psychiatrie

Binnen de GGZ worden er vaak trainingsacteurs ingezet.

Denk aan agressietrainingen, nascholingsinstituten, verpleegkundige opleidingen of verdiepingscursussen voor bijvoorbeeld psychologen.

Juist binnen deze sector is het erg belangrijk dat cursisten kunnen oefenen met levensechte patiënten, zodat ze klaar zijn voor de praktijk.

Omdat hierin vaak gevraagd wordt om specifieke kennis en veel trainingsacteurs hier nog wat onzeker over zijn, bieden wij deze master aan.

 Na deze dag zal je de patiënten levensecht weer kunnen geven en weten wat er van je wordt verwacht.

De dag zal ingevuld worden met theorie over de verschillende ziektebeelden/stoornissen; wat zijn kenmerken van deze stoornissen, wat voor gedrag zie je.

Vervolgens zal er veel geoefend worden.

Module 4: Trainingsacteur bij Assessments 

Assessment afnemen voor trainingsacteurs

Als trainingsacteur kun je ook  worden gevraagd om een assessment af te nemen.

Daarbij speel je een rol en probeer je zo goed mogelijk degene die voor je zit te laten groeien in zijn of haar competenties.

Voorbeelden van deze competenties zijn: discipline, stressbestendigheid, overtuigingskracht, initiatief of besluitvaardigheid. In het uiteindelijke rollenspel zal de trainingsacteur het gedrag dat aan de competenties ten grondslag ligt door middel van simulaties. De trainingsacteur doet dit in drie  fases:

Stadium 1

In dit stadium stelt de  trainingsacteur zich terughoudend op en wacht de initiatieven van jou als deelnemer af. Voor deze fase wordt 25 procent van de tijd gereserveerd.

Stadium 2

In de tweede fase zal de trainingsacteur tegenspel bieden. De tegenspelfase is tegelijkertijd de cruciale fase in het rollenspel en beslaat gemiddeld 60 procent van de beschikbare tijd.

Stadium 3

Het rollenspel wordt afgesloten met een afrondende fase waaraan ongeveer 15% van de tijd wordt besteed. Kenmerkend bij deze fase is dat de trainingsacteur zijn tegenspel opgeeft en meer of minder expliciet akkoord gaat met de deelnemer.

Naast alle verbale communicatie is er uiteraard ook nog de non-verbale communicatie. Als trainingsacteur bijvoorbeeld het inlevingsvermogen wil toetsen.

Of als je als trainingsacteur de stressbestendigheid wilt toetsen kan je ongeduldig met je vingers op tafel gaan tikken.

Doelstellling:

Na deze training ken je alle ins-outs om als assessment trainingsacteur aan de slag te gaan.

9,1
Gemiddeld cijfer voor Trainingsacteur Master opleiding
Gebaseerd op 25 ervaringen
Anneke Nieuwburg-Olierook
starstarstarstarstar_half
Anneke Nieuwburg-Olierook
Trainingsacteur | Trouwambtenaar
9
Trainingsacteur Master opleiding

"Master - Zorg & Psychiatrie
Zeer doeltreffende Master. Tjerk Jan zorgt voor een sprankelende dynamiek waarbij iedereen tot zijn / haar recht komt en er heel veel geleerd wordt in korte tijd!
Bijzonder mooi om te ervaren hoe heel verschillende mensen het prachtige vak van trainingsacteur invulling geven." - 22-03-2024 10:43

"Master - Zorg & Psychiatrie Zeer doeltreffende Master. Tjerk Jan zorgt voor een sprankelende dynamiek waarbij iedereen tot zijn / haar rech… alles lezen - 22-03-2024 10:43

Anneke Nieuwburg-Olierook
starstarstarstarstar_half
Anneke Nieuwburg-Olierook
Trainingsacteur | Trouwambtenaar
9
Trainingsacteur Master opleiding

"Master - Bedrijfstheater
Het was een feest ! De inhoud, de mede-cursisten en vooral de inspirerende oog voor iedereen hebbende Jeanine.
Veel geleerd en veel gelachen. Maar ook de kracht van bedrijfstheater ervaren." - 22-03-2024 10:32

"Master - Bedrijfstheater Het was een feest ! De inhoud, de mede-cursisten en vooral de inspirerende oog voor iedereen hebbende Jeanine. Ve… alles lezen - 22-03-2024 10:32

starstarstarstarstar_half
Marcel Langelaar
9
Trainingsacteur Master opleiding

"De masteropleiding Weerstand en Agressie was een erg waardevolle master. De inzichten die ik daar heb opgedaan kan ik goed toepassen in de trainingen die ik geef. Tjerk-Jan is een uitstekende docent, hij weet de inhoud goed over te brengen. Ook de afwisseling tussen theorie en actief bezig zijn vond ik erg prettig!" - 15-01-2024 12:53

"De masteropleiding Weerstand en Agressie was een erg waardevolle master. De inzichten die ik daar heb opgedaan kan ik goed toepassen in de t… alles lezen - 15-01-2024 12:53

starstarstarstarstar_half
Marieke Bosma
Manager jeugdzorg
9
Trainingsacteur Master opleiding

"Super leerzame training assessment acteren. Nienke luistert goed, en stemt goed af op de leerbehoefte van de groep.
En is zelf een inspirerende trainings acteur! Dit was de laatste van de master cursussen. Ben blij dat ik deze ook gevolgd heb!" - 18-12-2023 15:10

"Super leerzame training assessment acteren. Nienke luistert goed, en stemt goed af op de leerbehoefte van de groep. En is zelf een inspire… alles lezen - 18-12-2023 15:10

starstarstarstar_halfstar_border
John Wesselman
Trainingacteur
7
Trainingsacteur Master opleiding

"Leuk om mijn skills uit te breide naar meer improvisatie in sketchvorm en regietheater. Enthousiaste begeleiding. Wel wat chaotisch begeleid en een kleine groep. Maar leuk met en van elkaar te leren. Inspirerend. Fijne en goedverzorgde omgeving" - 08-11-2023 19:43

"Leuk om mijn skills uit te breide naar meer improvisatie in sketchvorm en regietheater. Enthousiaste begeleiding. Wel wat chaotisch begeleid… alles lezen - 08-11-2023 19:43

starstarstarstarstar_border
Jim Turnbull
Docent
8
Trainingsacteur Master opleiding

"Het waren twee leerzame dagen. Veel “doen” door het uitvoeren van oefeningen. Maar ook de basis theorie om de juiste context te geven. Door de kleine groep was er voldoende tijd voor discussie en reflectie. Veel geleerd en zeker de investering waard." - 08-11-2023 17:50

"Het waren twee leerzame dagen. Veel “doen” door het uitvoeren van oefeningen. Maar ook de basis theorie om de juiste context te geven. Door … alles lezen - 08-11-2023 17:50

starstarstarstar_halfstar_border
Rosalie Gendrault
Trainingsacteur
7
Trainingsacteur Master opleiding

"Leuke en leerzame oefeningen. Heb ontdekt hoeveel plezier ik in vrij en creatief spel kan hebben.
De training kon iets gestructureerder met heldere uitleg van de opdrachten. Maar ik heb genoten!" - 08-11-2023 13:07

"Leuke en leerzame oefeningen. Heb ontdekt hoeveel plezier ik in vrij en creatief spel kan hebben. De training kon iets gestructureerder me… alles lezen - 08-11-2023 13:07

starstarstarstarstar_border
Liesbeth Warmerdam
Zelfstandige
8
Trainingsacteur Master opleiding

"Ik heb een heerlijke twee dagen gehad bij de Master bedrijfstheater. Onder bevlogen en enthousiaste leiding van Jeanine heb ik geleerd hoe een sketch op te bouwen en regie theater uit te diepen. Er komt veel terug van theatersport maar meer diepgang. Bedrijfstheater is echt een vak apart maar ook iets waar in ik me meer wil gaan ontwikkelen. Complimenten aan Jeanine, want alles staat of valt met een docent." - 08-11-2023 08:35

"Ik heb een heerlijke twee dagen gehad bij de Master bedrijfstheater. Onder bevlogen en enthousiaste leiding van Jeanine heb ik geleerd hoe e… alles lezen - 08-11-2023 08:35

Miranda Leijstra
starstarstarstarstar
Miranda Leijstra
Trainingsacteur
10
Trainingsacteur Master opleiding

"Na de basistraining was ik zo enthousiast dat ik ook meteen de training voor trainingsacteurs bij assessments heb gevolgd. Ook deze keer was het weer kwalitatief en hebben we veel kunnen oefenen met verschillende interessante opdrachten." - 08-10-2023 13:38

"Na de basistraining was ik zo enthousiast dat ik ook meteen de training voor trainingsacteurs bij assessments heb gevolgd. Ook deze keer was… alles lezen - 08-10-2023 13:38

starstarstarstarstar_border
Sylvia van Asperen
trainingsacteur en trainer
8
Trainingsacteur Master opleiding

"In assessments spelen is weer een verhaal apart binnen het trainingsacteren. Daarom zo waardevol deze Master te hebben afgerond. Ik heb genoten, gespeeld, ben kritisch bij mijzelf te rade gegaan, uitgeprobeerd, feedback gegeven en ontvangen en weer bevestigd in hoe groot de meerwaarde is van spel in een leerproces." - 23-12-2022 08:01

"In assessments spelen is weer een verhaal apart binnen het trainingsacteren. Daarom zo waardevol deze Master te hebben afgerond. Ik heb geno… alles lezen - 23-12-2022 08:01

starstarstarstarstar_half
Job van Veen
Wijkteam medewerker
9
Trainingsacteur Master opleiding

"Ik heb het cadeau gekregen om alle vier de masters te mogen volgen. Het was niet alleen een verbreding op de specifieke thema’s, maar het heeft ook een verdieping gegeven in mijn functie als Trainingsacteur. Ik voel mij - na het volgen van de masters - ook echt een trainingsacteur die echt van meerwaarde kan zijn in iemands leerproces. Samen met bevlogen cursisten en (drie!) trainers was elke master een feest!" - 13-12-2022 11:50

"Ik heb het cadeau gekregen om alle vier de masters te mogen volgen. Het was niet alleen een verbreding op de specifieke thema’s, maar het he… alles lezen - 13-12-2022 11:50

mark van der meer
starstarstarstarstar
mark van der meer
10
Trainingsacteur Master opleiding

"Zeer praktische opleiding met veel verdieping en veel kans om jezelf op een hoger niveau te krijgen. Vooral de continue feedback die op jou en de andere deelnemers gegeven zorgt voor een mooie leerervaring!" - 17-11-2022 19:28

"Zeer praktische opleiding met veel verdieping en veel kans om jezelf op een hoger niveau te krijgen. Vooral de continue feedback die op jou … alles lezen - 17-11-2022 19:28

starstarstarstarstar
Sylvia van Asperen
trainingsacteur en trainer
10
Trainingsacteur Master opleiding

"De masteropleiding Bedrijfstheater was fantastisch; speels, professioneel, opbouwend en vooral leerzaam.
Het heeft mij nog enthousiaster gemaakt voor het vak. Ik zie uit naar de volgende master.
Tjerk Jan wist binnen no-time een veilig leerklimaat neer te zetten waar ontspanning en uitdaging hand in hand gingen." - 02-11-2022 14:10

"De masteropleiding Bedrijfstheater was fantastisch; speels, professioneel, opbouwend en vooral leerzaam. Het heeft mij nog enthousiaster g… alles lezen - 02-11-2022 14:10

starstarstarstarstar
Mark Nijssen
Organisatie adviseur
10
Trainingsacteur Master opleiding

"Een hele fijn training, waar gedegen theorie wordt afgewisseld met veel spelen en oefenen.
Trainers die beiden een fijne en veilige sfeer neerzetten om nieuwe dingen uit te proberen en die zelf overduidelijk gepokt en gemazeld zijn in het werk." - 04-07-2022 18:38

"Een hele fijn training, waar gedegen theorie wordt afgewisseld met veel spelen en oefenen. Trainers die beiden een fijne en veilige sfeer … alles lezen - 04-07-2022 18:38

starstarstarstarstar
Kees Bok
Docent en trainingsacteur
10
Trainingsacteur Master opleiding

"Vandaag heb ik de 3e master afgerond. Dat is een verrijking, die ik niet had willen missen. Tjerk Jan is een bevlogen, deskundige docent, die op een fijne manier goede feedback geeft. Hij schept een sfeer van veiligheid en vertrouwen en heeft oog voor groep én individu.

Bedankt! Kees den Bok" - 20-12-2021 21:26

"Vandaag heb ik de 3e master afgerond. Dat is een verrijking, die ik niet had willen missen. Tjerk Jan is een bevlogen, deskundige docent, di… alles lezen - 20-12-2021 21:26

Jaco Pons
starstarstarstarstar_half
Jaco Pons
9
Trainingsacteur Master opleiding

"De trainingen van de Trainingsacteur-academie zijn altijd gezellig. Je hebt niet het idee dat je echt op school zit, maar intussen leer je ontzettend veel.
Tijdens deze master was TjerkJan de hoofdtrainer. Een bevlogen, enthousiasmerende, mensgerichte man die met zoveel passie zijn kennis overdraagt en altijd er op gericht is om de ander een stap verder te helpen.
" - 25-06-2021 15:12

"De trainingen van de Trainingsacteur-academie zijn altijd gezellig. Je hebt niet het idee dat je echt op school zit, maar intussen leer je o… alles lezen - 25-06-2021 15:12

Leuk te horen Jaco. We danken jou voor je leergierigheid en enthousiasme. Veel succes als bevlogen trainingsacteur.

- 25-06-2021 15:12
Elsz de Roos
starstarstarstarstar
Elsz de Roos
Algemeen geestelijk verzorger / gespreksleider moreel beraad
10
Trainingsacteur Master opleiding

"Tjerk Jan is een zeer professionele en prettige docent. Hij heeft mij veel geleerd over een bijzonder mooi en veelzijdig vak. Zowel de theorie als het acteren zelf brengt hij op een prettige manier over. Zijn enthousiasme is zeer besmettelijk!
Ik ga met veel plezier en enthousiasme op zoek naar opdrachtgevers." - 22-06-2021 12:34

"Tjerk Jan is een zeer professionele en prettige docent. Hij heeft mij veel geleerd over een bijzonder mooi en veelzijdig vak. Zowel de theor… alles lezen - 22-06-2021 12:34

Leuk Elz dat het je zoveel heeft gebracht. We hopen je zeker als trainingsacteur ergens tegen te komen. Heel veel speelplezier en succes met het vinden van opdrachtgevers!

- 22-06-2021 12:34
starstarstarstarstar_border
Margrieta Bode
Consulent Jeugd met Gezin
8
Trainingsacteur Master opleiding

"De tweedaagse Master Zorg en Psychiatrie onder leiding van enthousiaste en deskundige trainers. Eerst theorie over diverse stoornissen en dan spelen! Respectvolle omgang met elkaar.
Weer veel geleerd: gemotiveerd en nieuwsgierig voor nog meer!" - 20-06-2021 11:53

"De tweedaagse Master Zorg en Psychiatrie onder leiding van enthousiaste en deskundige trainers. Eerst theorie over diverse stoornissen en da… alles lezen - 20-06-2021 11:53

starstarstarstarstar_half
Jacobien Verbaan
Praktijkbegeleider JGZ GGD
9
Trainingsacteur Master opleiding

"Weer een zinvolle, leerzame en leuke dag tijdens de tweede dag van Bedrijfstheater. Mooi om met en van elkaar te leren. Tjerk Jan is ervaren en kan goed de positieve punten noemen en tips meegeven. Ook de eerste dag van Esther was erg leuk. " - 24-05-2021 18:36

"Weer een zinvolle, leerzame en leuke dag tijdens de tweede dag van Bedrijfstheater. Mooi om met en van elkaar te leren. Tjerk Jan is ervaren… alles lezen - 24-05-2021 18:36

Jeroen Veldkamp
starstarstarstarstar
Jeroen Veldkamp
Trainingsacteur
10
Trainingsacteur Master opleiding

"2 hele waardevolle dagen gehad!

Bedrijfstheater is meer spelen en minder nadenken, daar heb ik echt van genoten.

Veel doen, lekker aan de bak en improviseren tot je er bij neer valt!" - 23-05-2021 12:33

"2 hele waardevolle dagen gehad! Bedrijfstheater is meer spelen en minder nadenken, daar heb ik echt van genoten. Veel doen, lekker aan… alles lezen - 23-05-2021 12:33

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met De trainingsacteuracademie, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.