Lean IT Foundation (LF)

Niveau
Tijdsduur
Logo van CVA Informatica Opleidingen

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

CVA Informatica Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

De doelstelling van de cursus Lean IT Foundation is het verwerven van kennis en inzicht in de uitgangspunten van de Lean-werkwijze, de belangrijkste Lean-methodieken en best-practices en in de verschillen met de meer traditionele wijze van werken. Deze cursus is vooral bestemd voor: Professionals, opdrachtgevers en gebruikers aan de business-kant die geïnteresseerd zijn in de Lean-werkwijze, bijvoorbeeld in de rol van projectmanager of teamlid in een project waarin wordt gewerkt volgens Lean. Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist, maar enkele jaren praktijkervaring als projectmanager of ontwikkelaar is aan te bevelen. Deze cursus heeft de volgende inhoud: De oorsprong van Le…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De doelstelling van de cursus Lean IT Foundation is het verwerven van kennis en inzicht in de uitgangspunten van de Lean-werkwijze, de belangrijkste Lean-methodieken en best-practices en in de verschillen met de meer traditionele wijze van werken. Deze cursus is vooral bestemd voor: Professionals, opdrachtgevers en gebruikers aan de business-kant die geïnteresseerd zijn in de Lean-werkwijze, bijvoorbeeld in de rol van projectmanager of teamlid in een project waarin wordt gewerkt volgens Lean. Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist, maar enkele jaren praktijkervaring als projectmanager of ontwikkelaar is aan te bevelen. Deze cursus heeft de volgende inhoud: De oorsprong van Lean: het Toyota-productie systeem. De vijf Lean-principes. Het Lean-principe waarde. Het toepassen van Lean in IT. De waardestroom volgens Lean. Analyseren van de waardestroom. Waarde toevoegen aan de stroom. De zeven vormen van verspilling volgens Lean. Het Lean-principe flow. Het opzetten van een pull-systeem volgens Lean. Continu verbeteren volgens Lean. Lean management. De implementatie van Lean. De Lean Change-agent. Lean IT-projecten managen.

Al onze cursussen zijn inclusief lesmateriaal, lunches en examen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met CVA Informatica Opleidingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.