Teamcoaching

Type product
Niveau
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 35 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

In de opleiding Teamcoaching leert u meer over groepsprocessen in professionele teams op het werk, in leefgroepen en coachgroepen. Werken met groepen is interessant en lastig. Er gebeuren verbazingwekkende dingen als mensen bij elkaar komen. Een groep mensen kan doelen bereiken, die voor een enkeling niet haalbaar zijn. Maar soms lijkt het alsof een groep een nauwelijks te beïnvloeden eigen leven leidt. Daarom kan de opleiding tot teamcoach goed van pas komen.Binnen groepen zijn potentiële krachten aanwezig, die het moge­lijk maken dat de individuele leden groeien en dat de groep als geheel boven zichzelf uitstijgt. Maar er zijn in een groep ook krachten werk­zaam die kunnen leiden tot vervr…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

In de opleiding Teamcoaching leert u meer over groepsprocessen in professionele teams op het werk, in leefgroepen en coachgroepen. Werken met groepen is interessant en lastig. Er gebeuren verbazingwekkende dingen als mensen bij elkaar komen. Een groep mensen kan doelen bereiken, die voor een enkeling niet haalbaar zijn. Maar soms lijkt het alsof een groep een nauwelijks te beïnvloeden eigen leven leidt. Daarom kan de opleiding tot teamcoach goed van pas komen.Binnen groepen zijn potentiële krachten aanwezig, die het moge­lijk maken dat de individuele leden groeien en dat de groep als geheel boven zichzelf uitstijgt. Maar er zijn in een groep ook krachten werk­zaam die kunnen leiden tot vervreemding, angst en verdriet. Maar wat is nu eigenlijk een groep? In deze opleiding krijgt u antwoord op deze vraag.

In de opleiding Teamcoaching leert u:
welke verschillende groepen er zijn
welke communicatievormen er binnen deze verschillende groepen zijn
hoe groepen zich ontwikkelen
welke rollen er binnen een groep bestaan
hoe u groepen en teams kunt aansturen
De opleiding Teamcoaching wordt afgesloten met praktisch toepasbare oefeningen, waarmee u direct met het geleerde aan de slag kunt.

De opleiding Teamcoaching is geschikt voor mensen die meer willen weten over het begeleiden van groepen of teams, zoals:
begeleiders
organisatieadviseurs
coaches
trainers
leidinggevenden
In deze opleiding leert u hoe groepen zich ontwikkelen en hoe u een team kunt aansturen. U krijgt handvaten voor het omgaan met moeilijke groepen en het coachen van teams. Na afronding van de cursus kunt u helpen bij het oplossen van problemen die spelen binnen een team.


Praktijkbijeenkomst over coaching (optioneel)
Wilt u tijdens of na uw studie oefenen met uw communicatie- en coachvaardigheden? Ga dan naar een praktijkbijeenkomst. Een uitstekende manier om uw kennis te verbreden én mede-cursisten te ontmoeten. U bent niet verplicht een praktijkbijeenkomst bij te wonen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.